Den här kanelkakan gjorde mamma förra året och jääävlar i min lilla låda vad god den va!
                                 Så idag testade jag att göra den jag med, och den blev suuupergod.
                    Tog nästan 50min i ugnen, men smakar typ som pepparkaksdeg... ja riktigt mumsig! :)


Här kommer receptet!

Ingredienser:

-
3 Ägg
- 3dl socker
- 2 1/2 dl mjöl ( jag tog glutenfritt )
- 1msk kanel
- 1 1/2 tsk bakpulver
- 100g (1dl flytande) margarin
- 1 1/2dl vatten

Gör så här:

Vispa ägg och socker poröst
Blanda i mjöl, kanel och bakpulver.
Blanda margarin och vatten och ha i smeten.
Smöra en form och bröa med kanel och socker.
Grädda i ugnen på 200* i ca 40min, eller tills den är så fast som du vill ha den!
Min fick jag ha inne i närmare 50min å är ändå lite kladdig men det är bara göööööött =)

Lycka till!




Kommentera
Lena o kissarna

Den skall jag prova!

Ska även göra dina små muffins med mandelmassa..så goda och lätta att göra!



Lena o kissarna

2010-11-30 @ 17:54:46
Cecilia

sv; ja gör det! :) den är supergod!

Grädda långt ner i ugnen annars blir den bränd... :)

2010-11-30 @ 20:24:20

Lämna en kommentar:

Namn:
Stammis?

E-mail: (publiceras ej)

Har du också en blogg, kanske?

Kommentar:

Trackback