Ja jisses alltså.... När vi kom hem med maten här om dagen så öppnade Jönsson det varma URGODA brödet som följer med salladen så den låg där framför näsan på mig. Varm och go... ( Ska egentligen be utan bröd... så jag slipper se det! Haha... ) med smält ost på och... doftade nåt så fruktansvärt gott... jag tänkte att ska jag smaka en liiiiten bit bara för att det är så gott och se om magen pallar? För att vara säker på det jag så länge egentligen varit 100 på.. men ändå... Ja... inte fan kunde jag låta bli heller... tog TVÅ tuggor och in i helvete vad GOTT det va..... det är nog det jag kan sörja mest ibland... nygräddat gott bröd.. för face it... glutenfritt bröd går att äta men... det är verkligen LÅNGT ifrån... ja.. låt säga nygräddade tekakor eller nåt... Jag verkligen NJÖT av dessa två tuggor.... Var det värt det?... Ummm... både ja och nej.. Ja för att jag aldrig njutit så mycket av en tugga bröd förut... :p Men ett fett NEJ för jag hela gårdagen hade så där ont i magen som jag alltid får efter gluten.....
Vet inte hur jag ska förklara känslan så ni förstår men... magknip blandat med gasont... krampigt... en mix av det... för om det är nåt jag i efterhand kan konstatera nu... är att av gluten får jag ONT i magen.. och blir dålig... lös... men av mjölk/laktos så blir man oftast bara dålig i magen... inte så ont i magen... LITE gluten går bra... alltså typ den lilla mängd det är i en eller två geisha. Knappt märkbart. Men bröd... ja det innehåller ju 80% vetemjöl så det säger ju sig självt.... Har inte haft såna där krampkänslor i magen på flera flera månader... men nu efter bröd.. så kom de igen.. och de sitter i länge må ni tro! 1-2 dagar blir i princip förstörda... och man vet inte om det kommer direkt efter man ätit eller dagen efter eller som nu 2 dagar efter.. läst att många säger samma sak.
Hur som helst... det där var mitt BEVIS på att min mage säger NEJ TACK till gluten... that's it... herrejävlar alltså...