Gjorde en underbar kycklinggryta igår.
Började med att woka minimajs (på burk som va mycket bättre än de färska!),
tillsammans med en gul och en röd paprika. Det fick ligga länge så paprikan blev mjuk =)
Sen har jag i kycklingen som jag steker i en skild panna då jag tycker pannan blir så sliskig :P
haha ja jag är lite konstig, visste ni inte det?! :p hahahaha... Har iaf i en burk lätt
Creme Fraiche. Laktosfri såklart och kryddar med en massa curry, och andra goda kryddor.
Toppar med en del soja och låter det puttra ett tag.
Har ätit råris i många år nu, så slog på stort och gjorde vanligt vitt ris igår.
Fats helt vanligt kanske det inte är ändå. Det var snabbris som skulle bli klart på 3minuter.
Njaaa... det va inte riktigt helt klart, Som vanligt fick man fylla på vattnet och låta det stå
och svälla en extra stund men det blev gött och gick ändå bra mycket snabbare än vanligt.
UNDERBART!! xD
Lite info om porslinet kanske?
Tallrikarna är 50talare som jag fått av Stina.
Besticken fick jag i julklapp. Också gamla 50- 60-talare.
Glasen är nya från Mio.
MonAmie skålen är tyvärr också nytillverkad, men snygg!
Gött gött gött gött gött!! :D