Har letat, och letat, och letat, och letat OCH letat, efter ett gluten OCH laktosfritt mjukt bröd som smakar som vanligt och som passar till såväl leverpastej, kaviar, skinka eller vad man nu föredrar. Har inte hittat nåt... tills NU. Nu är jag i himlen. Verkligen alltså! När vi var i Hedemora i Lördags så var vi in på Ica där, och i frysen där så såg jag detta. Hmmm.. aldrig provat, det kanske är gott. Men hade inga förväntningar alls, var rädd att det skulle ha samma hemska smak som FRIA's bröd... när man tinar upp det så ser det nygräddat och ja, ut precis som vanligt bröd! Inte segare, inte plattare, inte ljusare... luktade på det och ja tamefan, det lukta vanligt av det också! Men hur smakar det då? Jo... helt fantastiskt! Liiiiite torrare än vanligt bröd, men nån sekund i mikron så får man ett varmt supergott bröd, fast det är lika gott precis som det är. Är gjort på surdeg och har riven morot i.
Det är 4st rätt stora "småbröd" som jag har delat på mitten och det står även 8 portioner på påsen så det är nog meningen också. Det som är ett STORT plus i kanten är att det mättar nåt så sjukt mycket. Nu blir jag mätt väldigt fort i regel men en halv sån så är jag mätt i flera timmar efteråt. Imponerad att det är fritt från både gluten och mjölk. 29:- kostar det för 4st(8st) och det är värt varenda lilla krona! Inte sååå dyrt med tanke på att man kan få ge närmare 50kr för vissa andra sorter. Så det är överrenskomligt! =) Rekomenderas!!
Min favoritmacka just nu är det här brödet med laktosfritt smör, pastrami, 17% hushållsost, gurka och tomat, toppat med en massa salt! DET är grejjer det. Speciellt i sommar när vi får egna tomater och gurkor. MMMMMMMM.