Hämtade ett litet paket från Hm med 3 fina linnen igår, men tokstollarna har skickat fel storlek. En storlek för litet och på hemsidan nu står det att det är slut i det jag skulle ha. Åh va trött jag blir. Mailat dem så får se hur de löser det.










Alltså nu börjar jag bli lite irriterad faktiskt...
och trött. Är så sjukt kass i magen så det finns inte.. och det är ju JÄTTEroligt när det är Halkbanan imorgon. Jag fattar inte hur jag ska klara av det, men jag får knapra Dimor ikväll och imorgonbitti och hålla tummarna att den sköter sig de timmarna vi är där, sen skiter jag i resten. Jag vill liksom inte behöva flytta fram det två veckor. Ja, jag är nervös men det här är inte nervositet, det här är nåt annat! Sedan förra Onsdagen då vi åt sik så har jag varit dålig. Blev riktigt dålig några timmar efter vi hade ätit och sen har det fortsatt utan slut. Dimor har hjälpt lite under helgen tex, men inte helt och det bevisar att det är nåt annat som spökar. I Helgen kände jag mig ju sjuk. Mådde lätt illa, hade ont i huvudet, ont i nacken och ont i magen som fan. Magont har jag iaf inte nu. Lite lätt magknip emellanåt men inte på samma sätt som i helgen.

Googlade och det kan vara ett magvirus och det finns tydligen massor av olika magvirus man kan få. Jag hade vart på skolan i Onsdags förmiddag också, och hur många är det inte som är där?, som kör bilen? Jeanette har barn hon med, så vart som helst kan man ju få släng av nånting, men VARFÖR JUST NU?! Jag blir galen. Har inte tagit Dimor sen i Måndags då jag hade lektion nu så jag hoppas att de ska hjälpa när jag väl tar dem, men tänker vänta tills ikväll. Jag blir så trött...




Ja herrejävlar, det är bara imorgon kvar sen smäller det! Den där halkbanan gör mig ASnervös alltså :p Shit! Men hoppas hoppas att det går bra.

Började direkt när jag vaknade idag å städade, så känns bra. Nu är det rent å snyggt, nåväl, iaf så rent det kan bli här :p Hungrig är jag också men de där larverna får mig att tappa matlusten :/

Igår kom min älskade mobil tillbaka! Sååå skönt att ha den igen. Hittills verkar den fungera som den ska iaf :) Hoppas den fortsätter så!

Ska väl läsa lite teori nu tror jag och vänta å se om det kommer nå gubbar på besök eller inte.

Ja, imorse när jag tänkte somna om så kommer J och säger att det är invasion i köket nu. Han hittade närmare 40larver direkt, och vi tog bort alla innan vi la oss. Tillkommer hela tiden, just nu i skrivande stund är det 32st på bara spisen som jag dock har stått och huggt på mitten med en stekspade och sprayat dem med rengöringsmedel. Så det ser lite grisigt ut men va fan, vem vet om Riksbyggen ens kommer och tittar idag. Ringde Elmertoft, som är hyresvärden, men som bor i STHLM. Varför i hela friden bor man i Sthlm men har hand om hus i Avesta?! Det enda han svarade var att han "skulle försöka" få tag i vaktmästaren och när vi sa att de kommer från fågelboet i ventilationstrumman, så säger han " det finns ingen ventilation ".. Ööööö va? Finns det ingen ventilation? Nej det är väl därför det står en lapp nere i trappen att ventilationssystemet är underkänt... Kan ju vara därför det är så sjukt dammigt i detta hushåll. Spelar inte roll hur mycket man städar... Men seriöst, det är ju inte klokt! Han brydde sig inget mer om det inte... men vi ska nog ringa vi! J får ringa direkt ner till Riksbyggen annars och förut skickade de hit en kille från ja nåt sånt bekämpningsföretag, men det enda han gjorde va å sprayade nå jävla skum längst upp i skåpet men de kommer ju liksom ner från fläkten! Alltså är det ju där inne man ska vara.... jag blir så matt på dem.... ingen brådska gör de heller så som sagt, tvekar att de kommer alls idag!

Såhär fint är det iaf på spisen! :










Blir INTE att laga mat här idag, utan åker till mina kära päron!


Jaha, då var vi hemma igen. När vi kom in så hade det tillkommit några små vänner på spisen. Vi räknade till 15st larver bara idag! Blir spännande att se hur många det är imorgon bitti, då de inte trivs i ljus så de kommer fram på natten, fast de ser ju ingentig utan krälar bara omkring :p

Vi har varit över på mat och fika å fira Morfar lite då och fick höra att Polisen som skjöts i Helsingfors (Vilket jag missat totalt innan men nu vet jag ju :p), var vår syssling! En tjej, 24år, som plugga till polis. Har opererats i magen. Håller tummar och tår för att det går bra! Av alla människor i Finland liksom, så är det ens syssling. Har inte så stor koll på släkten där. Ska nog försöka hitta dem på fb tror jag :) Kan ju va roligt om man åker dit nån gång. Tycker det är roligt att ha halva släkten i Finland faktiskt :)

Imorgon börjar J först kl 11 så får lite sovmorgon imorgon. Men jag då, snacka om att medicinen gör mig trött. Gick ju upp 5 som vanligt imorse, han åkte 6.30 och vid 7-7.30 nångång där så slocknade jag på soffan, skönt som fan, men gissa när jag vaknade igen?? 12.30 ungefär!!! Jag trodde knappt mina ögon. Det värsta va att jag LUGNT hade kunnat vänt på mig och sovit minst lika länge till... och jag som aldrig sover om efter att jag gått upp i normala fall. Ska bli skönt som fan när kroppen blivit frisk och man får slänga medicinen åt helsike!

Nu ska jag se klart Big Brother, Heja Hanna J för faaaaaaan!! :D


 

Grattis till Morfar som fyller 88år idag!

Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra! =)



Här kommer de utlovade köpen från Västerås här om dagen.



Solglasögonfodral :)



Att ha småsaker i i väskan så de inte ligger löst bara.

 

Två fina sommartopar =)




Ni kanske minns att jag skrev att vi som vanligt på våren hörde fåglar i köket? Ja alltså inte I köket men bakom luckorna, i ventilationstrumman. Hur som helst så brukar ju som vissa av er vet vi ha problem med larver och vad gjorde det inte här om dagen? Jo, det luktade DÖD i köket. Jag trodde att det va soporna men tagit ut alla sopor och det finns liksom inget kvar som kan lukta tills det nu imorse slog mig att det var fågelboet. Varför? För att när jag skulle ta en tallrik och öppnar skåpet så bokstavligt talat ramlar det ut nåt framför mina ögon. Min första tanke va larver, tittar ner och mycket riktigt. Där ligger 3 st i diskhon, 1 på hyllan i skåpet, går till spisen och där ligger ytterligare 2 och kryper + att en satt på undersidan av fläkten. Nu har jag varit ner och hämtat tvätten och när jag kom upp så hittade jag ytterligare en i diskhon och en på spisen. Alltså nu börjar jag bli riktigt förbannad faktiskt.

Riksbyggen har vi ju ringt till förra året. Han tittade på larverna och sa att " Det är bara fluglarver, de är inte farliga, men vi ska titta " Jaha, efter en vecka så påstår de att de varit upp och tittat och att näääää det fanns inget fågelbo. HUR JÄVLA DUM I HUVET FÅR MAN VARA? T,om vi kan enkelt lista ut att det finns inne i ventilationstrumman!! Och JAG SKITER FULLSTÄNDIGT I VAD DET ÄR FÖR SORTS LARVER! De ska INTE vara i mitt kök hur jävla "ofarliga" de än är, men vadå ofarliga, kommer de från en död fågel eller nåt annat dött så finns det ju nåt som heter BAKTERIER! Ja jag blir så trött. De gör tammefan ingenting som de ska! De planterar nå jävla buskar runt en container. Hur onödigt är inte det, när det finns grannar som måste ha vattenkranen på litegrann på natten på vintern för att annars fryser hennes vatten! Det är 2012 men huset är som det vore 1940 fortfarande OCH det ska tilläggas att vi betalar den högsta hyran i stan för samma boyta! Kul sen när larverna ligger döda i alla skålar och glas och det sen flyger runt en massa flugor! Nej J ska ringa när han kommer hem och skälla på Elmertoft för i år SKA de fixa det. Googlade på det och sotare kan komma och rensa ventilationstrumman, men vi har ju haft sotare här, men nånstans där kommer de in iaf och det kan inte vara samma sak varje år. Det är vidrigt! Nu är jag ju visserligen glad att det inte är spindlar för då hade jag inte bott här nu kan jag säga, larverna är ändå ganska oskyldiga men iaf.

Nej, nu hoppas vi starkt på att vi kan få jobb i Västerås och kan flytta till en fin lägenhet. Har stått ut här i ÅTTA år snart. Nu får det vara nog!

Okej, slut på gnällmeddelandet! :p









*GÄÄÄÄÄÄÄSP*
Jag är inte direkt mindre trött nu efter att ha gått hem i ösregnet, ätit mat och tittat på Arga Snickaren. Måste nog sova en stund efter att jag piffat upp bloggen lite. Satan va trött jag är. Kommer fan somna på bussen till Västerås på Fredag. 06.30 liksom. Ni kan ju gissa vilken tid jag måste gå upp om jag ska va klar efter 6!! Jag behöver låååång tid på mig. Blir att sova vid pensionärstid på Tordag :p Hahahaha. När jag gick hem så mötte jag alla tivoli-lastbilar. Då slog det mig att det är ju Festival i helgen. Halkan är det enda som snurrar i min skalle så glömmer helt bort att det är den skiten i helgen :p haha... ja men seriöst...? Det är inte mycket att hänga i julgranen inte!

Körningen då. Jo den gick bra. Det var uppehåll medans vi körde iaf och idag blev det två varv i rondellen och sen bara olika parkeringar och backa runt hörn vilket hon tyckte gick alldeles utmärkt. Helt perfekt sa hon :D Likaså mina saxparkeringar ( back-fickparkering som jag kallar det hela ), samt min nosparkering på Hemköpsparkeringen var hon mycket nöjd med. Hon sa att halkbanan kommer gå jättebra för jag är så pass bra nu. Wohoooo! =) Hoppas hon har rätt även om jag vet att jag kommer göra bort mig på nånting :p men det är inte ovanligt för att vara jag så... haha... nä men det ska väl gå bra. Hoppas på en rolig dag!

Lyssnar på lite Roots Circus och ska väl öppna upp PS nu :)

Tjing tjong sålänge!
( Köpen igår kommer lite senare. Inte orkat fota än ;)




Herregud va trött jag är. Jag längtar tills jag får sluta med medicinen. Den gör mig så trött. Men idag kunde jag inte sova vidare när J gick för jag ska traska ner till körskolan om en timme. Har lektion kl.10. Ska bli kul och det är bra att ha en lektion såhär några dagar före halkbanan. Men kroppen är inte på bästa humör idag heller så jag hoppas att den ska hålla sig bra medans jag är där. Har ju gått igenom alla punkter så blir väl att öva på allting. Placering, backning, parkering m.m. Sånt jag känner att jag lär öva en hel del på faktiskt! Men är gött att ha gjort igenom allting iaf :)

Det är så roligt för jag kommer på mig själv ofta att sitta och tänka på hur man kör. Haha... Kan höra Jeanette i huvudet när jag närmar mig en korsning: " Kolla speglar, blinka, bromsa in, växla till 2an ". Hahaha =) Och igår när vi åkte hem från Västerås satt jag som alltid nu för tiden och kollade alla skyltar och vägstolparna som jag nyligen lärt mig vad de betyder! :) Hur J växlar och så.

Nej jag lär väl slänga på mig lite smink nu så man ser vettig ut. Vad jag köpte igår får ni se sen när jag kommer hem igen. Ska göra om bloggen lite också.

Hej svejs!



Ända sen i Onsdags har jag haft en olustig känsla i magen. Haft ont i magen. Inatt kände jag mig riktigt sjuk alltså. Jag frös fast J sa att jag va varm som kamin... vet inte om det är nån jäkla förkylning eller nåt som spökar :/ Vill ju INTE bli sjuk nu när det är halkan på Fredag.

Funderar på att åka till Västerås på Auktion men har inte bestämt mig än, om jag känner för't eller inte, men det skulle ju va lite roligt också. Får se. Ikväll ska vi såklart fira Mamsen på Mors Dag! =) Köpte rosor till henne igår som va riktigt fina. Har gjort en kaka som jag ska fixa klart sen. Enkel kaka men tänkte piffa upp den lite.

Och så är jag allmänt nervös och orolig för Halkbanan... haha... varje gång jag tänker på det känner jag i magen :p jisses alltså... Ja det är bara att hålla tummarna att jag håller mig frisk och att det går bra.

Nu ska jag ut och ta lite luft. Ha en bra dag!









Behöver jag säga att jag är SJUKT stolt över att vara svensk just nu??!
Herreguuuuud vilken final. Helt stirrig.

Loreen. Från Västerås. Helt jävla underbar är hon. Röstade på henne förra året med men
då höll inte resten av Sverige med minsann ;) ( Fast den låten är minst lika bra! )

Känns gött att ha samma frippa också ;) Haha. 2013. Låter fint.
Nu planerar vi att gå på Eurovision i Seeeeerige nästa år. Fan va kul det skulle va.
Who knows när det blir nästa gång liksom! :D

Loreen. Du var BÄST och vi är så stolta över dig! ;)







Måste visa årets tygväska som jag sytt av ett gammalt örngott från 60- 70talet som jag hittade
hos Pia's. Så jävla nöjd! Blir helt lycklig i själen av såna här mönster! :D







Jag leker leken ensam med mig själv


Ni som kan era Kent vet ju att de orden kommer från Färger på natten.

Blev en timmes pass i crossen + situps och behöver jag säga att det va svettigt? :p Det är ju dövarmt idag med, och det ska vi utnyttja! J slutar 2, om han inte kunde gå lite tidigare, så ska vi åka till papsen och lägga oss på gräset och sola lite. Ikväll blir det grillning :)

Såg ju såklart Eurovision igår, och det var ingen hit med igår alls, ja förutom Sverige då förstås. Det var många som va ok, men ingen jag skulle lyssna på såhär. Har däremot lyssnat på Finlands bidrag på Spotify, och fy tusan va fin den är. Jag tror faktiskt också att Loreen har en himla stor chans! Heja Heja.





Ett måste ute i solen! =)
En Loka, Musik i öronen, och ett par glajjor på det så är det kalas!

( Drömhem & Trädgård kom på posten sådär utan vidare, jag har inte beställt den,
sen visade det sig att det var en gåva från Ellos. 3 nr gratis. Behöver inte göra ett smack. Inte tokigt =)






FINLAND såklart.

Så otroligt vacker låt. Roligt på svenska tycker jag,
men visst, på engelska hade säkert fler uppskattat den men satan va fin den är.
Trist som fan att den inte gick vidare :(

Kan ju säga att jag håller INTE på de där jäkla tanterna!
Det är ju bara för att de är just det. Tanter.... som de är poppis.




Vilken vacker morgon! Solen skiner och himlen är klarblå :) Så fort solen når balkongen så ska jag ut och sätta mig i solen. Med mina körkortsböcker såklart ^^ Hade ju lektion igår vilket gick rätt bra faktiskt! Vi körde i stora rondellen några ggr och till slut gick det lite bättre med placeringen. Lite 90väg, 70väg, stadstrafik och en liten parkering till sist. När vi va klara sa hon " Hade du gjort halkbanan? " "Nej ska det på fredag" " Toppen! Nu är du ju snart klar. Nu är det bara att öva placering, parkering och att våga upp i fart. Men annars gör du det bra tycker jag!". Jag körde 80 på 90vägen en gång, men det var bara för att jag va osäker på vilken hastighet det var. Jag är bra mycket bättre på att komma upp i fart nu än innan. Har ju varit upp i 100 utan problem ett flertal ggr. Men det är ju en vanesak. Hon tyckte iaf att jag vred på skallen, och tittade bra så ja jag är nöjd! :D Har lektion på Måndag också innan Halkbanan på Fredag. Jag är skitnervös :p Jag veeeeet, det ska vara busenkelt och jätteroligt, men jag blir nervös för precis allting så vad borde jag inte bli av det då... :p Satt kvar och läste lite teori på datorn och det var så lugnt, antagligen för att det va så vansinnigt varmt igår, så jag var ensam en timme nästan och sen kom väl två killar, men det är skönt när det är lite folk så man kan tänka ordentligt.

Mötte upp mamma när hon slutade, vi handlade lite och åkte till dem. Köpte rökt sik och jääääävlar va god den va!! :D Blev asmätt! J slutade sent men när han kom så satt vi lite i solen och mös. Jag renskrev lite teori eftersom jag skriver upp frågor och svar från datorerna för annars glömmer jag bort alla siffror. Är inte många som antecknar faktiskt, några tjejer bara. Är ju flera hundra frågor och vissa saker är bra att skriva upp tycker jag. Men har gått igenom så gott som allting nu tycker jag. Är väl några områden jag lär gå igenom men annars kan jag jävligt mycket så jag hoppas man klarar uppskrivningen sen =)

Dags att äta frulle och sen baka ihop nåt till Mors dag. Hinner inte i helgen.

Puss Hej!



Alltså shit... jag låg på soffan och tittade på tv med J nu på morgonen. Kände nånting vid höften som jag trodde var en hudflik. Ni vet, såna som man kan gå och "klippa av". Men efter att jag pillat lite så lossnade den. Va sjutton, och såg jag att den var alldeles svart och dessutom hade små små ben!!! Tappade den dock på mattan så gick och hämtade pincepp och en lampa. Letade en stund och hittade sen. En FÄSTING! Som levde och såg hel ut vilket är viktigt har jag förstått. Det enda jag kan komma på är att den kom igårkväll då vi låg på gräsmattan!
Bläää... fast den va inte så äcklig tyckte jag, de är ju ändå så små, men ändå! Googlade på saken för det första man tänker är ju sjukdomar, men man ska dels få ut den helt och sen om 3-4dagar skulle det bli rodnad runt bettet om det är infekterat eller om man får huvudvärk tex. Efter några dagar. Men det var 1 på 150bett som blev smittade, så man får väl hoppas att man klarar sig... vilka små luringar!!

Nu måste jag slänga på lite färg på naglarna. Om en timme ska jag traska ner till Körskolan och köra. Efter lektionen stannar jag och gör lite teori. Hur länge får vi se.

Tjingeling!




Sjävklart ska de nya Loka testas, och det första testet blev i Västerås.

Loka - Banan/Kiwano

Resultat: Den var faktiskt riktigt god. Jag är lite svag för banan.
J tyckte också att den var god, så den kan det hända att vi köper igen.




Självklart har jag tittat på dopet! Lite långdraget och allt jesustjaffs tål jag egentligen inte (varav jag aldrig skulle gifta mig i kyrkan med en präst! Nu har jag inga planer på att gifta mig alls, men gör jag det blir det utomhus och inte ett ord om jesus och gud :p). Lilla Estelle var tyst hela tiden! Bara ett litet grymtande när dumma farbrorn ville blöta ner henne ^^ Annars var hon nog en av de lugnaste ungarna jag sett.. jag menar, hon kunde ju lika gärna gallskrikigt igenom det hela :p De är en fin familj tycker jag. De ser så kärleksfulla ut och passar så bra ihop! Blir kul att se Estelle växa upp.

Annars har jag inte gjort så mycket idag faktiskt. Plockat lite här hemma, och har middagen i ugnen tills min J kommer hem om en halvtimme. Idag bjuds det på råris, kycklingfilé och sallad. Mums mums. Ska absolut äta på balkongen där solen steker fint. Såg en grannkille, låg på balkongen och käka glass, och massa elever i skolan hade shorts och då snackar vi riktigt korta shorts! Muskorta alltså :p Själv har jag korta leggings ett tag till, fast blir långa då jag har lektion då jag är van att köra i conversen. Ser skitmycket fram emot morgondagens lektion. Det är så roligt :) Tänkte väl köra en sväng ikväll med. Vi körde igår, runt industriområdet, villorna och två varv runt Bengtsbo. Måste köra så jag blir van med våran bil. Efter ett tag kände jag mig mer hemma med den. Är ju så van med skolans och alla känns verkligen helt annorlunda! Kan ju va bra att vara van med våran egen...

Vågen visar äntligen neråt. Förra veckan då jag tränade riktigt hårt och mycket så var benmusklerna stenhårda hela tiden och vågen visade 1kg plus. Nu känner jag inget alls i benen och vågen visar neråt. 1,5kilo om man räknar med det extra förra veckan. Kanske är så första veckan man börjar träna hårt. Får se om jag hinner med ett pass ikväll annars får jag ta ett extra långt imorgon efter körningen.

Nej nu ska jag surfa vidare innan timern ringer!
Hoppas ni njuter i solen! =)




Estelle Silvia Ewa Mary




Herregud vilket fuskande det varit nu sista tiden. Nu får det fan vara nog alltså! Inte en enda bit gluten eller laktos i min mun ( iaf inte utan Lactraze ), dagen efter står magen rakt ut. På riktigt! Läste att tex laktos ( om man är känslig mot det alltså ), så utvidgas tarmarna, vilket alltså resulterar i att magen svullnar upp. Som den är idag! Men förra veckan när jag inte hade ätit nånting med gluten/laktos i på 2dagar så hade den lagt sig betydligt! Var en himla skillnad, så nu är det slut på småfuskandet! Det är fan inte lätt, för det finns ju i princip allting men J sa samma sak imorse så nu kör vi på bra val här! Visst är lite godis tillåtet på helgerna, man kan inte förbjuda men just att jag håller mig ifrån gluten och laktos hjälper mig massor!

Mina benmuskler är förresten stenhårda och har varit den senaste veckan här då jag tränat mycket. Har på tal om det precis avslutat ett pass på 1 timme i crossen. Gick lite trögare idag, men 60min är ändå 60min! Jag är nöjd =) 100 situps bidde det också. Solen skiner på balkongen så ska snart gå ut och sätta mig där i solen. Ogillar dock huset mitt emot, känner mig uttittad :p...

Igår var vi till Västerås en sväng, hämtade en radio, tittade på flyguppvisning och satt ute i solen och hade picknick! Det var sjukt varmt och senare på dagen kom solen fram så vi kunde inte åka hem då för de va himla skönt i solen :)

J slutar om 1,5timme och då ska vi först äta, vilket idag blir laxfilé och sallad. Senare ikväll ska vi ut och övningsköra då det inte blev nåt igår då vi kom hem runt 8...

Ne nu ska jag göra lite annat!
Ha det bra allihopa! =)







Mmmmmmm MUMS!


Nu sitter vi och funderar på vart vi vill bo. Söderut har alltid lockat mig. Typ Halmstad, men just Halmstad är dyrt, så vi tittar på städer längre ner, typ Laholm, Hässleholm m,m. Men Västerås är också intressant, men jag undrar hur sjutton man ska kunna ta sig härifrån. Hur kan alla lämna stan bara sådär?

Om jag säger såhär. Visst, ett jobb är ju en förutsättning, men om man tex skulle få ett jobb i låt säga Halmstad, ja men sen då. Man lär ju knappast få en lägenhet på en vecka och man kan ju inte direkt pendla härifrån. Jag fattar inte hur folk kan flytta bara sådär... har man det ena så saknas det andra. Man kan ju inte flytta utan jobb heller.... sen tar vi gärna tips på trevliga städer runt södra Halland och Skåne/Småland. Blev ju väldigt kär i Ystad men det är lite väl långt ner, i närheten av Halmstad iaf, som tex Laholm eller så. Tips och råd. Tack!



Tvillingarna Vecka: 20
Du kommer att börja leta efter hälsosamma sätt att ge din kropp bättre näring. Att hitta rätt mat och motion i en balans som passar din livsstil, fysiologi och allmänna inställning är bara halva striden. Den andra halvan har att göra med att skapa uppmuntrande, accepterande och konstruktiva tankar och att göra till vana att tänka dem.

- 1 glas Bifidus Blåbär
- 1dl laktosfri Naturellyoghurt med 1/2 banan, 4 jordgubbar och lite ringlad flytande honung.


Den här Lördagen har jag startat med ett raskt pass i crossen. Tänkte en timme, men det slutade med att den stod på 1timme och 31minuter! Som sagt, benmusklerna är det iaf inget fel på :p Är inte ens helt slut. Hade orkat mer men det fick räcka. Ska hoppa in i duschen och sen vet jag inte, men vi ska väl åka till mamma o pappa en sväng. Sitta ute i solen, som dock precis gick i moln men den kommer väl igen. Hoppas jag!

Ha en trevlig Lördag! =)



Det är klämdag och min älskade J är hemma =) wihooo! Vi tänkte gå till Kina och äta lunch, om det är öppet vill säga :) Igår såg vi såklart på matchen.... ja jag har inga kommentarer egentligen. Bara så jävla tråkigt! Det hjälpte inte att hoppa, studsa och skrika i kapp... :/ Men men, då håller vi allt vad vi kan på Finland istället, såklart!

Körde gjorde jag i Onsdags också. Det gick väl helt okej bra. Godkänt iaf. Backade runt hörn och det gick bättre än förra gången. Ska öva på det nu under helgen också. Väntar på Våra bästa år och det är ju Extreme home makeover före, vilket jag hatar.... eller hatar å hatar, men det är så jävla överdrivet. Varför kan man inte bara göra ett normalstort hus för? Måste man göra dem gigantiska och dessutom så jävla fula.... typiskt amerikanskt :p inte så konstigt kanske, men ja... ni vet, mörkt och tråkigt. En annan sak med amerikansk tv är publiken. De skriker som fjortisar. Spelar ingen roll vilket program det är så ska de skrika så man lär sänka volymen en hel del... vuxna människor liksom... Ni som sett kanske förstår vad jag menar? :p

Vad har hänt annars då.... tja,... J och pappa känner sig förkylda och nu börjar även jag känna mig lite konstig. Har visserligen gjort det i några dagar nu, men hoppas på att det går över! Gjorde goda (läs vidriga) drinkar till J igår, med apelsinjuice, massa peppar och massa vitlök. Han stinker fortfarande vitlök :p hahahahaha.... men jag blev iaf frisk när jag drack sånt en gång förut men de smaka skit :p Får se om det biter på en stor å stark norrlänning också ^^

Nej nu ska jag se Days och göra mig klar så vi kan gå till China sen =)

Tjingeling!


Sprang 1 timme igår morse i crossen och tänkte det nu imorse med, gick upp 7 båda två men jag kände mig inge bra. Får se om det blir en vända senare idag istället.

Dagens frukost:

- 1 glutenfri lantknäcke med rökt skinka och ost.
- 1/2 dl naturell laktosfri yoghurt med färska jordgubbar och lite ringlad flytande honung.











Klänningen längst ner verkar poppis, den va jättefin!
Skulle också vilja ha fjäderörhängena och de korallfärgade sandalerna =)




Sista dagen J jobbar den här veckan :D imorse när han åkte ville han bara va hemma å gosa med mig istället ^^ Vi däckade i soffan igår under första perioden och vaknade när matchen va slut.Haha.... jag minns inte ett skit av den :p 

När vi la oss så vet jag att jag sa hur mörkt och åskigt det såg ut runt stan, men om det åskade inatt eller inte vet jag inte, för jag sov så hårt att jag förmodligen inte hade vaknat ändå. Gissar att jag tog hårt på kroppen under passen igår för så hårt har jag inte sovit på många år även om jag alltid sover bra. Jag sover från jag lägger mig tills klockan ringer. Har aldrig varit en som vaknar flera gånger, springer på toa el så. Sover alltid bra, men såklart att jag i vissa perioder, som under fullmåne kan ha svårt att somna. Känner mig iaf helt utvilad idag :)

Vi gick upp 7 imorse då J hade sovmorgon och skulle åka halv 9. Det var ovanligt tyst och då inser vi att strömmen gått. J fick inget kaffe, jag diskade i halvkallt vatten, kunde inte laga mat till matlådan så han fick tonfisksallad som jag fixade. Det ska han väl bli mätt av. Gjorde lådan rågad iaf :p Han slutar 6 ikväll så tänkte göra fläskfilégryta eftersom han är ledig sen :)

Strömmen kom iaf runt halv 10 och fan va skönt de va! Satt och läste lite i körkortsboken och gjorde lite svar där i under tiden men så tyst och tråkigt! tvn åkte på direkt strömmen kom tillbaka. Kikar på Bb från igår nu. Haha jag älskar när det är Freeze-vecka :) Kan inte bara idiot-Marcelo åka ut nångång!! Jag hejar på HannaJ :)

Nej nu ska jag göra lite annat, ska köra senare idag :) Roooligt! =)

Ha en bra dag!!



Samma som imorse!


Totalt idag alltså:

2timmar cross ( sprang på som tusan andra vändan! )
200 situps åt olika håll!

Nöjd? OH yes! :D

Nu blir det middag ( Kycklingfilé, ugnsgrönsaker, sallad, råris, creme fraiche + vatten )


Morgonens motion:

1timme cross
100 situps.

Mellanmål: 1 äpple


Nyss hemkommen efter dagens körlektion. Papsen åkte med och han tyckte nog att det var en spännande upplevelse! ;) Idag körde vi första gången landsväg, var uppe i 100km/h och idag blåser det som sjutton så kände att bilen ville röra sig med vinden. Det var lite läskigt men inte som jag trodde. För en månad sen tyckte jag 70 var fort nog :p haha... men nu är 70 en baggis så det är ju en vanesak. För att va första gången i höga farter så är jag jävligt nöjd. Dock så släppte jag kopplingen lite för snabbt idag men inga motorostopp, blev bara lite hack ibland men men. Skyller på att det var så tidigt, att jag är trött och att jag känner mig sjuk... :/ Det gör J med...

Det slutade iaf med att vi bokade in Halkbanan till den 1 Juni! :D Fatta va dyrt det är. 2700 spänn! Visserligen så åker man med Bobbo (tror jag det är) till Västerås. Alla säger ju att halkan är så rolig, och det tror jag med att den är, men är ändå nervöst ju! :p Nåja, det ska nog gå bra.

På tal om Västerås så blir det förmodligen en sväng dit i eftermiddag efter att J slutat jobbet. Bara hämta en radio och sen hem igen. Skulle egentligen behöva in på Ikea och köpa en ny kran men vi orkar nog inte det idag då det blir sent, vi får åka dit igen nån dag. Västerås kan man inte vara för mycket i :D

Nä nu ska jag äta nåt och se på tv en stund. Läsa lite teori tror jag.

Tjing tjong!








Det blev en 30min promenad när J kom hem o nu har vi strosat en riktigt kort prommis här ute hos mamma o pappa men de blåste ruskigt kallt. Brrrrr. Så bidde inte nå långt inte!! Nya tag imorgon! :D Jag är så på G nu alltså! Nu ska vi ner och kika på matchen =) Heja sverige!




Sådär ja. 1tim,6min. 5,9km, 620kcal.
Känns gaaaanska bra ja ;)



Jag har sagt det förut och jag säger det igen, Viktklubb är en jävligt bra site. Har precis gått med i en grupp tillsammans med typ 5-6st till, där vårat mål är att gå ner 4kilo till ja, runt midsommar blir det nog tror jag. En tabell där en av tjejerna skriver in allas viktförändringar varje vecka och så. Man kan diskutera med varandra, peppa och läsa om andra. Jävligt inspirerande måste jag säga!

Så pass inspirerande att jag nu skiter i att åka på stan idag utan istället går ut på en promenix! Orkar jag tänker jag köra lite cross med när jag kommer in. Återstår att se! =)

Tjingeling!

( Ikväll blir det några nötter och bär med grädde till hockeyn o inget annat onyttigt! )




När man tog viktklubb den här gången så fick man 150:- att handla för i deras shop.
Jag valde en ny våg! Blev 29spänn för den :)



Som de säger i The Voice :) Precis tittat på FUN som var där och sjöng We are young som är så jäääävla bra!
Vilken pipa karln har. Jisses. Bra var det iaf :)

Imorse kom J och väckte mig och berättade vilka som kommer hit på Festivalen i år. Ja vad ska jag säga... Mange makers och Love Generation. Ja ni hör ju själva. Är det allt de har att komma med? Skrattretande...

Jag är så jävla nöjd med att ha Jeanette, man kan nog inte ha en bättre körlärare! Hon är grymt trevlig, rolig, peppande, duktig, noggrann och förklarar bra. Nu har vi kört så pass många gånger tillsammans så det känns avslappnat och bra med henne. Jag väntar hellre lite extra på tider med henne än att byta. Jag skulle tro att halkbanan blir i början av Juni kanske. De har ju speciella datum för det. Men jag ska köra större landsväg först, fast jag tror att det inte är så långt dit nu. Hon ska bara få lite fart på mig. Haha. Men igår gasa jag mycket mer än jag gjort innan. Har varit lite feg på gasen men va uppe i 70 på 70vägen utan problem. Så det tar sig =)

Ikväll blir det Fredagsmys hos mamma o pappa. Regnet öser ner och jag tycker faktiskt att det är riktigt mysigt. Blir att äta gott och titta på matchen ikväll :) MYS!



Efter två långa veckors väntan var det då dags för lektion igen. Jag var grymt taggad men också lite nervös och tänkte att det var ju så länge sen så jag säkert skulle göra bort mig, men det blev helt tvärtom. Fy fan va bra det gick!! =D Innan vi åkte iväg så sa jag att jag inte hade fickparkerat eller parkerat på typ, ja en vanlig parkering helt enkelt.

Åkte runt Skogsbo, ut förbi Nordanö m,m och kom tillbaka till Willys där jag då skulle få parkera. " Nu får du parkera vart du vill " säger människan och jag blir helt sådär, VA? Öö jaha då ska vi se.... Jag valde iaf att parkera bredvid en annan bil. Sk nosparkering. Hon sa att det var helt perfekt parkerat och det bästa valet då jag slapp backa när jag skulle ut, för det ska man undvika då bilen drar mer bensin när man backar med kall bil.

Sen fick jag backa in mellan två bilar. Första gången gick bra med hennes instruktioner såklart. Väldigt bra tips som gjorde att det gick rätt på en gång! :) Åkte en bit längre bort och backade in mellan två bilar igen och då gick det skitbra, hon sa " Titta, öppna dörren och titta får du se hur rakt det blev. Det är så perfekt att man nästan blir tårögd " Vad kunde jag göra annat än att skratta? :p Hihi...

Dags att åka tillbaka till skolan och när vi kom fram så sa hon att jag ville ju fickparkera så då skulle jag få göra det. Back-fickparkerade mellan två bilar där, och det är ju så smal väg där så kände mig aningen i vägen ibland. Haha... men det gick bra det med. Jag kom dock ca 5dm ifrån bilen (som jag skulle backa in bakom) istället för 3dm vilket gjorde att jag kom lite snett så ena bakhjulet kom på trottoarkanten men det gjorde inget sa hon, det var ju första gången och vi stod iaf inte i vägen. 

Hela körningen gick bra. Jag släppte kopplingen lugnt, inte ett enda motorstopp. Hon berömde mig flera gånger för hur mjukt och fint det gick. Så sjukt nöjd jag kände mig efteråt!! :D Bokade in några lektioner till och på Måndag morgon ska Papsen nog följa med =) Roligt!!







Jag får rysningar av den här låten. Det är Kent när de är som allra bäst.
Underbart



Efter lektionen igår tog jag och mamsen en sväng på stan. Både hon och jag hittade lite fina grejjer =) Dock blev jag jävligt irriterad när de slutat med Define-a-lash mascaran! Jag älskar den... fan också! Måste man leta upp nån ny och det är fan inte lätt. Jag är kräsen.... suck.


 





 

Man får mycket för pengarna på hm, vilket gillas :D



Mamma sa att jag skulle följa med till Ica när hon slutade för att hämta ett paket som tydligen skulle vara till mig. What tänkte jag, jag har inte önskat mig nånting och jag fyller då banne mig inte år! Men okej... det var ett paket från CDON. Hmmm tänkte jag och hade kunnat satsa 100spänn på att det var JLTs LP. Men ICKE. Det var KENT's nya på LP. Visste inte ens att den släpptes på Lp. Fan va glad jag är!! Klart att 50talsnördar som vi som har grammofoner hemma ska ha de bästa på LP! :D Just nu får den stå i stringhyllan och glänsa.

Tack Mamma!!! =D










Idag öser regnet ner och det är faktiskt riktigt mysigt. Håller på å tvättar, har en maskin med handdukar kvar bara och sitter här och lyssnar på musik(Just nu Amy Macdonald) i väntan på att få gå ner å hänga upp. Tycker inte om källaren, eller tycker väl inte om nån källare. De är sjukt läskiga! Tur att tvättstugan är mitt emot dörren ner så man slipper gå så långt :p Den här årstiden kan jag gå ner å tvätta, men annars sköter J det och det finns ju anledning till det. Dels för att jag tycker det är läskigt där nere, men från Juli-Augusti fram till vintern så är de där jävla långbenta vakna och ja nej ja klarar inte av dem... *Ryser*

J jobbar till 6 så han kommer vid halv sju och jag tänker vänta med att äta tills dess så vi kan äta tillsammans =) Middagen idag blir laxfileér, lite mos och sallad!

Träna har jag också gjort idag. Prick en timme i crossen + 100 situps blev det :) Mycket nöjd! Länge sen jag tränade nu men det gick som en dans. Inte speciellt andfådd, inte helt slut i benen.







Jäkligt goda! =)


Åh nu skiner ju solen äntligen igen! =) Då ska jag snart sätta mig på ballen med körkortsböckerna och lite korsord tror jag minsann! :D

Var ner å kollade tvättid men det är imorgon, vilket passar bra då det ändå bara ska regna. Ringde skolan å bokade av imorgon vilket känns bra faktiskt, så man får komma på banan igen. Magen är fortfarande kass men ryggvärken är nästan borta nu! Magen är lite öm och så men det är kanske inte så konstigt! Tänker ändra dubbellektionen på Måndag till en enkel också då de va tänkt att vi skulle haft flera lektioner innan och kunnat åka till Hedemora då men nu blir de ju inte så så då kör jag på enkla istället. Har fortfarande inte fickparkerat vilket känns väldigt konstigt att vi inte gjort... eller parkerat typ vid en mataffär... känns ju som saker man borde lära sig nu... parkerat vid skolan har jag gjort men ska höra med henne nästa gång =).

Sov en stund nu på förmiddagen och det va sååååå skönt!

Nä nu får det va bra med uppdateringar för idag. Ska göra lite annat nu.






Haha bjussar på lite cambilder då jag inte orka leta fram kameran :p
Koftan är underbar! :D Har iaf tagit mig i kragen å tvättat å plattat håret.



:p



Igår la jag in en beställning från Halens på EN grej. Jag hoppas verkligen att den ska vara bra. Vad det är säger jag sen när den kommer och om den är bra får ni även se bild ;)



Jag har nu världens mest svullna mage, den står rakt ut och är stenhård. Min gissning är den vanliga glassen jag åt igår, den svullnade direkt och har varit hela natten. Har även ätit gluten. Gjorde ju det dels för att jag normalt brukar bli kass i magen av det, men jag måste sluta med gluten å laktos helt o hållet nu. Det är bara så. Jag mår inte bra av det. Känns som jag gått upp 10kilo under natten typ :p

Jag tänker bli hälsosam. Iaf hälsosammare! Tänker inte bestämma att si och så ska jag äta och si o så ska jag göra utan bara göra bättre val helt enkelt! Undvika gluten, laktos, kakor, pasta, potatis, vitt ris och bröd! Gör jag bättre matval och tränar så ska nog de här 7kilorna lätt kunna försvinna till semestern.

Inga strikta linjer utan bara bättre val och tänka efter vad man stoppar i sig! =)


Ni som dricker kaffe blir väl skogstokiga nu men det här inlägget är riktat till er som INTE dricker kaffe, som en liten varning, en liten sak ni ska komma ihåg om ni nångång får tipset om att dricka mycket kaffe!

Jag dricker ju alltså inte kaffe i normala fall, men som jag skrev igår morse så hade jag haft lätt förstoppning, vilket för övrigt ALDRIG händer mig, inte ens en gång om året utan EXTREMT sällan. Men som lösning på detta lilla problem hade jag köpt hem torkade plommon som jag tänkte äta på, men så kommer mitt geni till karl och säger " Drick kaffe så sätter det fart ".... Ja vilken bra idé tänker jag och sätter på kaffe, dricker inte bara en kopp utan TVÅ. På morgonen och som ovan kaffedrickare, men jag hade inte en enda tanke på att nånting annat kunde hända än att magen skulle få fart liksom. SÅ FEL JAG HADE!

Jag kände ingenting av det förrän runt lunch, alltså 4-5timmar senare. Jag fick vansinnigt ont i magen (tänkte att det kanske va för att magen börja komma igång så efter ett tag ställde jag mig i crossen och sprang lätt i 30min, men det onda gick inte över, tog en Ipren men det hjälpte inte heller! Låg på sängen, fick vansinnigt ont i övre delen av ryggen, i bröstet och i övre delen av magen. Va i helvete tänkte jag. Hade så ont att jag inte kunde ligga still. Messade å ringde J men han svarade inte. Tog en dusch och då kom mamma o pappa hem från Halland som hade ringt medans ja va i duschen, typ livrädda att jag svimmat eller nåt. Hehe sorry!!

Åkte iaf ut med dem förbi ica en snabbis och sen till dem. J kom dit och vi åt korv med bröd. Googlade på saken på kvällen och då slog det mig ju vad det var för problem. HALSBRÄNNA. Men vadå tänkte ni, halsbränna är väl ingenting. Lite sura uppstötningar.. Ja det är min tanke om halsbränna också, men det här, det var RIKTIG halsbränna, jag trodde seriöst att jag hade fått hjärtfel eller nånting, var på väg att åka till akuten ett tag, men när jag läste om halsbränna så fatta jag precis vad som hände.

Det är alltså så att om man har rejäl halsbränna så får man riktigt ont i övre delen av magen där magmunnen sitter som då inte kan täppa igen ordentligt utan det kommer massa syror upp från magen, men som inte bara gör att det smakar surt i käften utan att man får ordentlig värk i bröstet och "bröstryggen" vilket jag uppfattade som ont i ryggen, ungefär som om man suttit med kutad rygg lite för länge. Ryggont helt enkelt.

Jag hade så vansinnigt ont så ni kan inte förstå, det var nåt jävulskt. Jag är inte den som klagar i första taget heller. Tog Samarin, åt glass, åt banan, ja alla tips ja kunde hitta men inget hjälpte ett skit! Försökte sova, vi la oss vid 11, men jag somnade nog inte förrän 2 kanske. Lekte med mobilen vid halv 1 iaf, hur pigg som helst och vände å vred mig konstant. Till slut visste jag inte vad jag skulle göra. Är ju mörkrädd så ville inte gå upp å sätta mig vid datorn eller så heller, utan tog kudden å la mig med huvudet i fotändan istället, och tro't eller ej men det fungerade! Det var som att jag lurade hjärnan på nåt sätt. Visst tog ett tag men sen insåg jag att jag sovit en liten stund. Måste ha somnat runt 3tiden kanske och 5 ringde klockan. Jag är faktiskt inte ett dugg trött vilket man kan tro. Snarare tvärtom! Pigg som en mört är jag....men har fortfarande värk i ryggen... hoppas det ska släppa snart...

Ska ner å kolla tvättid idag då J sa nu innan han gick att han hade tvättid igår.. men hallå, då lär han ju säga när han har bokat. Jag frågade förut när han bokat men då kom han inte ihåg när.... ja jag säger då det :p Så ska väl tvätta idag då om det är ledigt. Ska även ringa till körskolan å boka av lektionen imorgon, för jag vet ju inte hur jag mår imorgon och då måste jag boka av den senast 12idag annars får jag pröjsa 500spänn ändå och det känns onödigt att slösa med pengarna på det viset! Har lektion på torsdag med så satsar på den. 

Nu blev det ett långt inlägg men skitsamma... :p

Stay away from the coffee!! ;p








Börjar med det jag är mest nöjd med, och det är den här superfina härliga koftan :D
Den kommer användas flitigt nu o resten av sommaren!!



Fick en jättefin ljus jeansjacka också! Ni kan aldrig gissa vad den kosta. Jag gissade på kanske 200-300:-
men icke! Endast 179spänn! Fan billigare än en top på Lindex ju. Typ!
Den är hur fin som helst, men kommer sitta bättre när jag gått ner några kilon, men jag är
jättenöjd med den med =)



Ett fint längre halsband =)



Prickiga örhängen. Fina till vardags =)

 

Beställde min hårinpackning med dem då den är mycket billigare där (såklart) och så fanns tyvärr varken
min kajal eller mascara som jag annars köpt där jämt för halva priset mot här. Men fick ett annat märke iaf
så får hoppas de är lika bra =)



J fick ju även han lite prylar. En hög med snygga kallingar å tishor fick han :)


Tack Mamma & Pappa!! :D




Sitter här med en kopp starkt kaffe ( av en spec anledning ), och jag trodde fanimig att jag tyckte om kaffe då jag faktiskt drack kaffe när vi flyttade in här, och tyckte om det men då jag inte brukar må så bra av kaffe så har jag inte druckit det på i princip 8år nu. Trodde det skulle va gott men pinar i mig den här jävla koppen, trots att jag har massa mjölk i. Nej fy fan va vidrigt... :p Å varmt, hur kan man dricka kaffe på sommaren när det redan är varmt ute? Jag skulle ju aldrig tex värma en kopp te när det är stekande sol ute... ett mysterium i min värld :p Nej usch, inget kaffe i fortsättningen för mig tack! :p

Den här veckan har jag två körlektioner inbokade, jippie! Väntat åter igen två veckor på lektionstid eftersom damen var sjuk förra veckan när vi skulle köra och alla verkar vilja ha henne. De frågar om jag vill köra med Ibbe eller Bobbo istället men nej, jag väntar hellre och har samma, annars vet ju inte hon vad vi gjorde på lektionen och hur jag klarade det och kanske ändå vill ha en extra lektion för att hon ska få se. Ja ni hajjar, det är helt enkelt bäst att hålla sig till samma lärare, tycker jag iaf =) Känns bäst, men skulle jag ha nån annan skulle jag ha Bobbo istället för Ibbe. Bobbo hade ju Riskettan o han va riktigt skön å rolig faktiskt ^^

Idag skiner solen å jag hade gärna tagit en morgonprommis nu men sitter här med mitt kaffe istället. Offrar den här dagen, för det ska bli sol resten av veckan tydligen så jag hinner nog gå :) Kanske kör crossen idag istället.

Ikväll ska vi över till mamma o pappa å hälsa på då de kommit hem från Halland där de varit å bla kollat på Bellas dansföreställning. De va ju självfallet till Gekås också ( Ja det är faktiskt jättekul att vara där! ) och har köpt lite smått å gott till oss :) Spännande!

Övningskörde lite smått i Fredags och det gick bra :) Har dock haft ont i magen hela helgen (därav kaffet) så inte känt för att varken gå eller köra, men bara magen är tillbaka på banan igen så ska jag köra å gå som en idiooooot :) Måste ju säga att Norprolac fungerar mycket bättre än Pravidel. Det enda är att man vissa dagar är vansinnigt trött men annars så känner jag inte av den och den verkar inte heller påverka magen åt det negativa hållet vilket känns såååå skönt.

Nej nu ska jag se vidare på TheVoice.







Jag ska stjäla en skatt, den som döljer sig vid regnbågen slut.
Den är min, den är du




Idag är det strålande solsken så vi ska åka över till mamsen o papsen å sitta ute i solen å bara njuta! =) Har inte så mycket att säga idag så bjussar på bilder istället och önskar er alla en härlig dag i solen!




Gårdagens köp på stan. Dagbok :) Som var rätt dyr men som när man köper en så får ett barn
i världen en penna eller block och så var den så fin! =)

 

Nytt nagellack, passande såhär till ljusare tider ( Även om jag trivs bra med svarta ^^ )
Kanske skulle måla dem lite fräsigt med både svart och rosa kanske ;)



Köpte den vanliga såsen med ananas i igår och gjorde en ny kyckliggryta eftersom
den förra blev så satans stark! Mums va gott det va.



Serverade med risnudlar även denna gång men tyvärr blev de överkokta istället... haha
Aldrig blir det bra :p


 Idag kör vi på säkert kort : TACOS! ^^



Happ. Hjärtat åkte vid 7.30 imorse och slutar runt två halv tre. Vi ska väl inte göra nåt speciellt idag vad jag vet. Kanske gå en sväng eller så. Blir iaf hockey ikväll och idag ska vi hålla oss vakna. Vi la oss vid 22 igår. Så sjukt trötta. Men klockan ringde vid 6 så de va väl bara bra att vi somna tidigt. Sitter här å rockar JLT såklart. Åh hoppas de kommer hit igen snart :D Älskar't!!

Ne nu har det slutat regna så jag ska väl göra mig klar å traska ner till Travin å fixa veckans travrad. Kan pållarna springa som de ska idag också så vore det snällt ;p

Hoppas ni alla får en toppenhelg! 





                                                             

                                                                                          Från nya skivan =) 

                                                              

                                                                  Bästa låten. Den här live, jävlar va vi rockade.
                                                                          Videon är ju inte så pjåkig den heller ;)





Åh äntligen hittat på JLT's nya på Spotify och fy fan vilket öööööös det är!!!

Farsan, du MÅSTE logga in på mitt konto på Spotify och lyssna. SÅ JÄVLA BRA! Hade inte förväntat mig nåt
annat heller när de gäller dem. Tycker man inte att de är bra musik, då vetefan va man har för smak asså ;) haha...







Nog för att den här veckan gått fort men idag börjar ju HOCKEY VM! Wohooo fan va roligt :D

Idag slutar J två. Wiie! Bidde varken promenad imorse eller att köra igår. ILLA!! Men det blir nog en prommis här runt sen och jag planerar iaf att köra ikväll, jo det måste vi göra. Innan matchen börjar. Nästa vecka har jag iaf två lektioner vilket känns bra och veckan efter en dubbel-lektion. Dock 8 på morgonen men va enda tiden som fanns o ska jag bli klar nån gång så får man ju ta de tider hon är ledig.

idag skiner då ingen sol och när vi gick upp imorse föll det stora snöflingor! Men som tur va så var det blötsnö så de la sig inte. Tacka fan för det! :p 





                                                           



                                                                       Det är dåd som det här
                                                                       som förföljer oss vart vi än går
                                                                       och vi flyr i skydd av vårt privata moln
                                                                       Vi ska stjäla en skatt
                                                                       Den som döljer sig vid regnbågens slut
                                                                       Ett perfekt substitut



Till Syster yster som fyller 34bast idag!

Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra! =)


Nyss kommit hem efter en rask promenad runt stan på 50min. Kändes då det va länge sen vi gick men det va så skönt. Jag ville egentligen gå längre men J tyckte att det räckte :p Nåja, en början iaf! Ska fixa Runkeeper till hans nalle också så vi kan följa våra promenader :)

Nu väntar duschen och sen handla å köööööra då :D Tror det blir en tripp mot Lillsjön ikväll.



Sådär, har gått med i Viktklubb igen. Just nu får man en extra månad med på köpet så fram till 11 September har jag. Toppen! Gillar viktklubb och hittills har jag alltid gått ner när jag varit medlem =) Sitter å väntar på att J ska komma hem så vi kan gå ut å gå i solen! =)





 

 

Underbara som vanligt!! :D




Var det nån som sa snö? Nej det hör jag inte... låt solen stanna kvar nu för sjutton! Har precis ätit lite lunch i form av Makrill i tomatsås, vilket var helt okej men är nog godare med sallad å potatis till, men bäst är ju ändå en makrillfilé med dill. MUMS! ;) Gjorde en omelett men den blev bränd så den gick inte å äta... Bättre lycka nästa gång!

När J kommer hem vid 4 så ska vi ta oss en härlig promenad i solskenet! Nu ska vi sätta fart med våra prommisar. Promenader är ändå det bästa sättet att bränna fett på. Jag va så trött i morse men imorgon bitti ska jag banne mig ta mig en morgonpromenad när han åker. Det är ju ljust redan vid 5 nu för tiden, så är man riktigt morgonpigg skulle man ju helst vara ute redan då. Morgonluften är så härlig!

Efter att vi gått måste vi åka och handla lite och så ska jag passa på att köra lite o hämta lådan till min mobil så jag får skicka in den. Igårkväll skötte den sig men efter en stunds surfande så började den igen. Och nu med. Har hört med de andra som har samma telefon och ingen verkar ha samma problem. Hoppas de kan fixa den bara, så den inte sköter sig bara för att de ska titta på den å de tycker att de inte är nåt fel, men har skrivit att det kan ta en stund innan den börja dumma sig så de inte bara kollar 5min.




Slänger in en bild på gårdagens middag.
Köttfärs, råris, sallad, creme fraiche o några krossade tacochips. Vatten.

Råris är bra för det har lågt Gi och väldigt lite kolhydrater!



Då så, då är det nystädat, nybäddat i sängen, diskat och badrummet färdigskurat. Helt slut är jag. Det fick bli dagens motion det, om det inte blir så att jag hoppar upp i crossen lite senare. Solen har nått till balkongen och det känns ruskigt varmt! Ska hoppa in i duschen, steka på lite käk och ta med mig körkortsböckerna ut å sätta mig å plugga lite tills min älskade kommer hem sen.

Hehe jag har satt lappar runt om i lägenheten. Dels en med nedräkning till semestern eftersom det är det första "målet" så att säga att gå ner i vikt till, både för mig och J. Så ser man hur det närmar sig varteftersom =) Men lapparna sitter tex på frysen där en viss glassoman(J) brukar springa titt som tätt, på skafferiet där det står "STOPP! Sugen på nåt gott? Är det verkligen Fredag eller Lördag idag? Ärligt! " Haha, och i badrummet sitter en så man kan se när man sitter på toa där det står typ " Kom igen nu, motionera. Gå eller i crossen. Du kan det här! " Vadå, det tycker jag är ganska smart, så får man lite pepp, för man kan lätta känna att nääää inte idag, jag orkar inte. Ibland och då kan det va bra. Tex när det är dåligt väder, för skiner solen VILL man ju va ute men annars behöver man nog en spark i baken till en början :) Haha J kommer hata mig. Hahahahaha....

Sitter här och väntar som en galning på att JLT's skiva ska komma på Spotify. Den släpps ju idag :D Fy fan, de är så bra! Har poppat dem högt hela dagen. Nån lär ju underhålla grannskapet. Haha... alla andra är ju så tröliga ;p

Näpp nu ska ja duscha! Hoppas ni njuter i solen! =)





Nu är jag äntligen nöjd :p


Buhu min telefon är trasig. Den fungerar men, ändå inte. Den "fladdrar" om man kan säga så. Tex alternativrutorna pluppar upp och så stänger den ner det jag håller på med och går till startsidan igen, och sen kan jag inte göra nånting förrän den har legat still en längre stund. Så jävla irriterande är det!! Stod på sidan jag köpte den att inom 6 månader räknas det som ursprungligt fel och det fixar de gratis. Ja det hoppas jag då jag köpte den den sista Januari!! Så den är verkligen inte 6månader ens. De verkar iaf ha bra service och bra omdömen så jag hoppas jag får den lagad å fixad inom en snar framtid!! =)

Igår åkte vi en sväng till Västerås. Jisses vilket fint väder det var! Hämtade lite radior men fick vänta lite emellan så då satt vi ute i solen bra länge :) Men idag är det ännu finare.så ska sätta mig på balkongen sen när solen når dit, men före det ska jag träna =) Och titta på Du är vad du äter från förra veckan då jag missade det.

Fixade Runkeeper igår som jag tänkte använda men det sket sig ju då telefonen cpar sig... suck suck.
Nej dags att byta om till träningskläder nu tror jag. Idag jobbar mitt hjärta 7-18 :/