Idag är det våran 10års dag! :)
<3

Yes jag lever :p Haha. J åkte upp igår morse. Jag har bara njutit av ensamheten och tänker så göra nån dag till. Möjligen om jag checkar in hos mamma och pappa senare i veckan. Det har iaf gått bra.
 
Har nog inget vettigt att säga direkt, men en liten uppdatering iaf ^^
Ska försöka läsa lite i Jonas Gardell också. Det hinner man ju nu!
 
Hej svejs!
 
 

 
- 3kg
 
På EN vecka? Ja det är sant! Helt sjukt ju :D
 
 

Släng bort Karnevalen och ha en enda stor Avestafest i parken istället. För jäääävlar vilken fest de blev! Det gjorde de verkligen bra. Dansade på discot, buggade på dansbanan och däremellan bra live med Svenne & Lotta och Micke Syd och han från Freestyle. De körde GT-låtar och Freestyle men GT-låtarna va ju bara fantastiska! Kändes som jag var på en GT- konsert men saknades bara gessles underbara röst. Fan va jag dansa å klappa händerna så jag fått träningsvärk i hela kroppen. Hahaha.... var roligt å bugga med mamma å pappa också. Önskar ju att man kunde bugga lite bättre men de är ju iaf roligt =) Var ett jävla ös på Svenne & Lotta också, Riktigt bra.
 
Det verkar ju varit lyckat med tanke på alla inlägg, filmer å bilder som pluppar upp efter varandra på sidan på fejjan. Jaaaa att det fanns så mycket ös i Avestaborna visste inte jag! Discot var riktigt nice det med. Häftiga lampor å skärmar. Och bra musik. 50- 60- 70- och 80-tal var ju temat.
 
Haha gruppen The typical Avestabo är ju väldigt rolig hahaha.. det är ju verkligen så! Folk är så allmänt mycke trevligare i andra städer. Och just det att alla känner alla, eller iaf vet vem det är... suck.
 
Nej jag lär väl börja med städningen nu. Har degat alldeles för länge och senare ska vi åka å handla så jag har mat hemma till veckan. Blir spännande med en heldag för mig själv imorgon men det är nog nyttigt! Ska ladda ner nån film tänkte jag. Senare i veckan blir det kanske att kika på ny kran för våran är de nå fel på men men just nu har den faktiskt inte runnit så mycket som förut. Skulle ju vilja kika på dem på ikea igen.
 
Önskar att jag hade bilder att visa men jag har iphonen nu och den har dels så kass kamera men mitt batteri dog ju också (såklart!) under kvällen... så blev tyvärr inte nånting.
 

 
 
 
 
 
 

Ja, ikväll är det dags för Avestafesten vilket ska bli jävligt roligt! =) Ska väl snart ta å börja platta håret å så. Ska hämta mamma å pappa i eftermiddag. Tänkte gå över dit å kika när de öppnar. Naglarna måste målas också, herregud så de ser ut, och så är de i så ruskigt dåligt skick mina naglar. Flisar sönder å går av bara :( Bara tumnageln som är hård och stabil och därmed lång då den inte gått av. Nu har jag svarta naglar igen. Det känns bäst i slutändan ^^ Det märks faktiskt att jag gått ner 2kg den här veckan. Magen är äntligen "platt" igen.
Hoppas på 2kg nästa vecka med.
 
 Fördelen med att vara ensam är ju att jag kan gå ut å gå, träna, laga min mat när jag vill, se vilka program jag vill å poppa hur hög musik jag vill. Hahaha... kommer bli tomt på natten bara men jag ska fixa det. That's it. Om jag så ska ligga å läsa Jonas Gardell hela natta. Hahahaha. Han va ju med i Nyhetsmorgon i morse =) Fan de blir ju film av böckerna ju. Måste läsa. Bara så ofta musiken vinner över läsning om man säger så :p Typ 9 av 10 ggr, haha.... Martina Haags blir ju också film.... hmm...
 
Nej ska väl betala Ellos nu... Hoppas ni alla får en toppenkväll!
Puss!
 
 

 
Fick med ett fint glas igår på Hemköp då vi köpte två drickor. Var bara då annars var det bara om man köpte en låda med 6 cola light å det är ju inte drickbart :p hahahaha.... ja jag är inte så intresserad av själva drickorna utan glaset. Tyckte det va fint. Lite retro-sailor... ja :) Var nyöppning av Hemköp igår. Ja det är ju kul att de gör om, men vadå... det märks ju att de bara vill konkurrera med ica... de vet ju att de förlorat alla kunder dit... ingen går till snusk-hemköp, snusk-willys eller coop som är kända för gamla datum!
 
 
 
 

 
Så jävla bra. Blir lycklig i hela själen när jag hör den.
Och så älskar jag hans röst, alltid gjort men inte alltid gillat Takida.
Bara sista skivan som är bra. Men det här kan ju bli lyckat!
 
Jag är ju lite kär i låtar på svenska ^^
 
 

Men herregud va den här veckan har gått undan då. Redan Fredag imorgon?! Jag som inte hunnit kolla efter nån outfit till Lördag... får nog ta en sväng med mamsen på stan imorgon. Haha. stan... tre affärer så är man klar :p hahahahaha.... men men... kanske hittar man nåt :p Ska bli så jävla kul med Avestafesten på Lördag! Stina o Gustav ska ju också dit. Aslänge sen vi sågs nu :( Blivit så då vi va bortresta och J har jobbat helger. Han jobbar även nu på Lördag. Ska bli kul å få gå ut å dansa lite! :) Både lite bugg (om nån vill å kan :p) och disco! Såna här gånger är man glad att man bor kvar här, eftersom de börjar vid 4 på eftermiddagen så kan vi gå emellan dit å hem :) Perfekt ju! Och självklart är jag fyllechaffis :p haha... blir att skåla i vatten igen då! Om de nu inte skulle ha den goda alkoholfria Xidern... men vatten duger gott det med ^^
 
Äntligen har vågen börjar röra på sig. Det fungerar inte om jag inte äter mindre överlag helt enkelt.. så är de bara. Ska komma in i mitt äta mindre igen. Känns som jag gjort det nu och det känns bra! Inte ätit nånting med laktos i på 3dagar nu och magen har aldrig varit så lugn! Så även där har jag kommit ur laktos-träsket. Äntligen! Herregud...
 
På Måndag åker J upp till Norrland så jag är själv hela veckan :) Så vill nån bowla eller nåt så hojta till bara! Tänkte faktiskt försöka mig på att sova hemma själv hela veckan.. herregud.. hur ska det gå.. jag som är mörkräddast i världen, men har jag klarat mycket annat så ska jag väl kunna det med... även om jag inte trivs till 100% i den här lägenheten men men.. är iaf ljust ute än så det ska väl gå bra... hoppas jag! Haha... Men så på Måndag får ingen vara här å "störa" för är nån här och sen åker hem så kommer ja känna mig akut ensam å rädd när de åker... så siktar på en liten ensamkväll med film å så. Och sova tidigt förstås... om jag kan. Haha... Ja vi får väl se om jag får kalla fötter på Måndagkväll eller inte... hmmm... men jag hoppas inte. Jag vill kunna sova själv!.... Sen kanske ja sover hos mamma å pappa när de blir helg men.. ja.. äh vi får se helt enkelt!
 
På Tisdag är det ju inte vilken dag som helst heller, utan våran 10årsdag! Vi hade ju tänkt bowla å köpa kinamat då men men får väl göra de när han kommer hem igen då...
 
Näpp hörrni nu har jag lite att stå i innan mamsen o papsen hämtar mig!
 
Grattis som fan till Stina & Gustav som förlovat sig! :D
Jag är JÄTTEglad för er skull! Ni är som gjorda för varandra!! =)
<3
 
 
 
 

 
 
Fick ett brev från Bella igår :) Fina teckningar och ett armband.
Moster älskar dig med busunge <3
 
 

 
 
Behöver jag ens säga att jag är nöjd? Jag är så JÄVLA nöjd!
Precis som jag ville ha den :D
 
Världens bästa papsen hjälpte mig med den.
Tack :)
 
 

 
 
Tog även en sväng till Visentparken och kikade. Riktigt mysigt där nu! Köpte fika och satt ute i gamla fina utemöbler under ett träd.
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 

 
 
Eftersom jag hade en gratisbiljett till Avesta art så passade vi på att gå dit igår å kika. Det var riktigt häftigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dessa är alltså de som är gjorda helt i packeteringstejp. Ni vet sån där brun. Coolt!
 
 
 

 
 
Jag ÄLSKAR folkvagnsbussar! Så jävla fina är de :D
 
 
 
Den röda bilen va fantastisk vacker inuti. Oj oj va fin!
 
 
 
Mamma & Morfar
J och Pappa kika på en grammofon som fick åka med hem
 
 
 

Hurra, trenden med kilklackar på vinterskor fortsätter. Så många år som det inte funnits
ett enda par snygga vinterskor. Haft fula, svindyra, hala och obekväma vanliga kängor.
Förra året fick jag mina med kilklack som jag hade hela vintern och är superbekväma, men nu
har de kommit i sneakers. Jag var tvungen att gå in och klämma och känna lite på skoaffären
i Plus. Så jääävla snygga. Herregud. Det ska absolut investeras i ett par till vintern!
 
Frågan är bara vilka... ^^
 
 

 
En timme satt jag och kämpade bort lacken, men fin blev den :)
Nu ska jag bara leta tyg så jag kan köpa färg och måla benen!
 
 

 
Igår kom J hem med den här pallen, som då hade nån sorts skinndyna eller nåt, som hade murknat
sönder så den skrapade vi bort igår och nu är tanken att den ska slipas och målas, samt få stoppning och kläs i
snyggt tyg. Antingen nåt retroaktigt, eller 50tal-orginal om det går att hitta. Men lutar kanske åt antingen turkos eller svartvitt tyg och röda ben. Ja den som lever får se! Men slipas ska den till att börja med.
 
Ska förresten till Siva-vuxenutbildningen och skriva på min ansökan. Hade visst missat det.
Hm, hur jag nu kunde missa det. Tyckte jag läste allt... nåja. Det går fort att skriva sitt namn :p
 
Sen ska jag nog kratta mer åt papsen! =)
 
 
 

 
 
Frukost: Smoothie ( naturell yoghurt laktosfri, 1 banan, hallon och blåbär )
 
 
 
Köpte ett läckert turkosaktigt lack på stan igår. Torkade inte så fort, men de va så snyggt :)
 
Krattade åt pappa och brände 216kcal på det.
 
 

 
Kyckling med sallad :)
MUMS va gott det va!
 
 

                                         
 
Lunch: Bananpancakes!
Mixa 1banan och 1 eller 2 ägg (smaksak) och stek som små plättar. Jag åt dem med hallon.
Lite syrligt till. Det var faktiskt riktigt gott! Enkelt, nyttigt, roligt alternativ till omelett och värmer
absolut gott i magen en kall vinterdag! =)
 
  
 
Igår gjorde jag köttfärsbiffar till middag.
Mina ursnygga sängkläder jag köpte på Ikea förut. Tycker de är så jäkla Jag!
Vill ha dem i mörklila med... om de finns kvar.
 
 

  • 60min crosstrainer
  • 100 situps
  • 20 armhävningar (armar är INTE min starka sida)
  • styrka med gummiband (Körde slut på armarna ;)
  • Rumpa (Tex "hunden")
  • Stretch
Nu ska jag masa min slutkörda kropp in i duschen och sen fixa mig lite lunch!
 
 

Fick svar från Komvux nu, och det ska beslutas idag tydligen.
Får svar från dem om de nekas annars får jag från själva utbildningen.
Herregud va spännande....
 
 

J har precis åkt till jobbet och för att jag inte ska somna om så har jag slagit mig ner här en stund. De har ju börjat visa nya Biggest Loser, står dock från 2010 men jag kände inte igen nån så de måste va nya säsongen... ja hur som helst så ska jag se den ^^, det visas dock 9.20 på morgonen, så tänkte träna till det. Alltid roligare att träna när man kan titta på dem samtidigt. Blir nog crossen idag tror jag. Ja vi får se men nån form av träning blir det iaf.
 
Frukost: inte bestämt än
Lunch: Ägg & Banan-pannkakor ( Fick recept av Johanna som är nyttigt och låter gott, så det ska jag testa! )
Middag: Kycklingfilé i ugnen, sallad, currysås och vatten.
 
Igår hämtade jag ut mitt paket från Ellos, innehållande min nya vinterjacka. En röd fick det bli den här gången, och jag är jättenöjd. Har haft samma modell förut, men då i svart. I samma storlek som nu, men den jag hade då var nog ändå lite större i storleken än den här, men den blev riktigt för stor när vintern var över, och det hoppas jag på att den här ska bli också sen. Nu är den lagom för en tröja under. Den mindre storleken fick jag igen men satt för tight. Skulle nog haft en storlek mittemellan men det är väl bra att få plats med en tröja under. Stör mig dock att Pravidel la på mig mina 7-8kg bara under det där halvåret. Har inte gått upp med Norprolac, (tröttheten börjar ge med sig lite också), men däremot är ju de där kilona kvar. Så jävla störande är det. Jag som gick ner så mycket. Men kunde jag då så kan jag väl igen. inte sant! Jag satsar nu :) Men då har jag iaf jacka och mina skor från förra vintern som jag faktiskt längtar som fan efter att få leta fram. Kängorna med kilklack. Jag älskar dem! Sköna och supersnygga. Gör mig lång och bättre hållning :) Så nu är jag redo för vintern när den nu kommer, men först vill jag ha en riktigt härlig höst. Höstpromenader går inte av för hackor. Såg att det stora trädet som blommar så fint, ni vet vid OKQ8? Det har fått några knallröda blad på sina ställen... och idag känns det riktigt höstigt. Dimmigt, mörkt och blött när han åkte. Ska väl bli finare väder sen idag tror jag...
 
Puss!
 
 
 
                                                                                           Min fina jacka! =)
 

Dagens
 
Frukost: 1,5dl naturell laktosfri yoghurt, 0,5dl hallon. 2dl Bifido blåbär.
Lunch/Middag: Köttfärsbiff, sallad.
Eftermiddag/Kväll: 1 Laktosfri Risifrutti eller Glutenfritt knäcke.
Motion: Storstädning!
 
Sitter och tittar på OSavslutningen som var igår, men då va vi för trötta för att titta. Kul att de går i repris nu då =) Sneglar medans jag fixar med annat som ska göras. Ska sätta igång med städningen om en stund också. Det behövs verkligen! Nån dag ska jag gå igenom både kyl och skafferi, men det får nog bli nästa vecka. Man bränner ju iaf en del på att städa så det får bli dagens motion. Jag har bestämt mig nu, att nästa projekt efter körkortet blir att gå ner i vikt. Siktar på 10kg till nästa sommar, men fixar man det innan så är de bara en bonus. Men bättre att sikta långt än att bli besviken. Inte sant? Klarade jag mitt körkort så klarar jag fanimig allt. Ja men det känns faktiskt så. Jag trodde aldrig att jag skulle klara både skrivning och körning på första jävla försöket! Aldrig i universum! Men det gjorde jag och jag har ett skitsnyggt fint körkort i plånboken som jag är stoltare än stoltast över. Så det så.
 
Det andra projektet är såklart att fixa den där utbildningen. OM jag nu får gå den. Skrev nyss till Komvux här i stan och frågade lite. Jag vill bara ha ett svar liksom. Får man gå eller inte. Kan dock inte se varför de skulle neka mig, då man ska vara arbetslös och sikta på jobb efteråt och det är ju precis det jag gör.
 
I Lördags hade vi lite kräftskiva hos mamma å pappa. Satt ute till sent å lyssnade på musik, spelade lite poker och hade det allmänt trevligt. Igår var vi till stugan en sväng. Tog lite bilder.
Annars har jag nog inget nytt att säga.... Återkommer senare!
 
Tjing Tjong!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Top Cats var jättebra igår. Nu är inte dem de jag lyssnar mest på hemma, utan det är ju som bekant JLT. Det finns inga som slår dem helt enkelt. Men visst är Top Cats bra! =) Kul å se dem live. Dj'en spelade bara rockabilly/rock 'n roll hela kvällen. Det var dock dåligt med folk. Men vad ska man förvänta sig... Körde hem mamma å pappa efter 1 när det var slut. Jag tror dock jag somnade halv 3 eller nåt. Men det var en rolig kväll. Nu längtar man till Avestafesten om två veckor. Då blir de röj!
 
 

 
HAHAHAHAHA. KLOCKRENT!
 
 

 
 
Hallonen är äntligen mogna :D
Plockade ihop en blombukett i pappas trädgård i förrgår.
 
  
 
Här om dagen när jag var på balkongen och vattnade blommorna hörde jag nån som ropade på mig. Det var granntanten som sa att jag skulle komma över till henne. Gick självklart dit och det visade sig att hon hade en julgardin som hon hade för sig att jag sagt att jag tyckte var fin när vi varit där. Vilket jag inte minns men det kan säkert hända att jag sa det. Det var ju gulligt att jag fick den! Hon skulle inte ha upp nå mer julsaker sa hon. Och så fick jag 100:- som grattis till körkortet och för att vi vattnade hennes blommor när hon var bortrest. Vilket inte var nånting spec då vi bara behövde vattna typ 3blommor en enda dag, så det var inte så jobbigt om man säger så, men hon tyckte ju att det var jäääääättesnällt av oss :) Hihi.... sötare granne får man leta efter!
 
 
 
Tacooooos!
 
 

Eller fest å fest, jag åkte å hämtade mamma o pappa med bilen före matchen. Lite ovant att åka helt ensam i bilen. Hihi, men de gick finfint! =) Matchen gick ju kanoners, ser fram emot en spännande guldmatch på Söndag! Wohoooo. Nu sitter karlarna på ballen och tar en öl å jag å mamsen lyssnar på musik å kikar på OS. Vi ska väl gå över till parken om en stund och se om de är nå livat. Ganska säker på att det är desto mer livat på Avestafesten sen, för den ska många gå på. Fan va skoj de blir då! Riktig folkparkskväll! Heja Avesta. Mer sånt vill vi ha!
 
 
 
Röda naglar är ju ett måste på rockabilly!
 
  
 
 

Har precis postat en ansökan till Komvux som de måste godkänna så jag får gå en utbildning jag hittat. Det är en yrkesutbildning som på 1år gör mig färdig utbildad till............ haha trodde ni jag skulle säga det redan? Sällan! ;) Det säger jag bara om de godkänner mig och det blir av! Men kan säga såhär att jag tror inte att ni kan gissa vad det gäller, och det är alltså ett speciellt yrke jag blir utbildad till. Inom service kan man väl säga. Ökar chanserna att få ett jobb avsevärt! Ja, mer säger jag inte. Hihi... ni får vänta å se helt enkelt! ;)
 
Tjingeling!
 
 

         
 
Blir kanoners till hösten de :D
 
 

                                      
 
                                       
 
 

 
På Fredag är det Rockabillykväll i parken med Top Cats! Fan va kuuuuul! :D
 

Jaha, då var man hemma då. Kändes väldigt ovant att komma hem. Allt kändes inte som förut... men husdjuren i fönstren är kvar, de har inte åkt på semester iaf! Jävla hus det här...
 
Åh va vi saknar.
Saknar vinden i håret.
Vågorna som slog mot strand.
Måsarna o trutarna som flög förbi 1m ifrån när vi satt i en dyna. Det var häftigt!
Sanden mellan tårna.
Trägången ner till stranden.
Solens strålar som glittrade i vattnet.
Bada och hoppa i vågorna.
Fika, tänta ett citrondoftande ljus och sitta i J's famn till den vackraste solnedgången.
Gå upp och ner i sanddynerna tills man hade träningsvärk i benen. Jobbigt, men samtidigt så mysigt.
 
 
 
Farväl Mellbystrand. Vi återkommer med stor sannolikhet nästa sommar.
Längtar redan.
 

  
 
I Lördags tillbringande vi hela dagen på stranden. Den fina sandbruden gjorde en tjej å kille på söndagen när vi kom och den hade ju hållt sig bra hela veckan. Haha :p
 
 
 
På kvällen ville J köpa pizza. Köpte på campingens egna restaurang och tog med till stugan. Satt ute på altanen med ljus myste. Men seriöst. Ska det där vara en pizza? De va PYTTEliten (som ni kanske ser?) och kostade 87 jävla spänn! Dessutom har de jävligt skum kebab där nere :p haha...
 
 
 
Så blev det Söndag och det var sista dagen. Vi var självklart ner till havet och tittade en sista gång. J ville verkligen inte åka hem. Hela resan hem frågade han om vi inte skulle vända å åka tillbaka. Jo gärna sa jag... vi blev mer och mer deprimerade ju närmare Avesta vi kom.... Blev lite roligare när vi träffade mams o paps dock =)
 
 
Till vänster såg man Torekov typ, udden som kommer efter är Mölle. Gränsen till Skåne går alltså där på mitten nånstans.
 
 
Och till höger såg man underbara Halmstad.
 
 
 
 
 
 

Jag lovade mamma att ta mer bilder på stugan, så här kommer de! :)
 
 
 
 
Utsikten från altanen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imorgon tänker jag inte ligga och steka kan jag säga... eftersom jag varit blek som ett lakan så kan man väl milt säga att solen tagit gaaanska bra på mig! Ja på J med, men jag är BRÄND..... herregud, det känns som jag är 20grader varmare på vissa kroppsdelar. Jag brukar aldrig bränna mig, inte ens bli liiite brun, utan är van att vara vit hela sommaren, men här har det blåst så man har inte känt hur het solen varit plus saltvattnet då, så ja, nog har vi fått färg allt! Så jag tänker inte gå till stranden förrän mot eftermiddagen. J däremot tänker bosätta sig där hela dagen säger han. Ja det får han väl göra. Jag kan sitta och läsa i min bok. Ni vet " Torka aldrig tårar utan handskar " av Jonas Gardell. Läste hur mycket som helst på stranden idag, för nu börjar jag komma in i den och den är ju så bra! :) Man får ju inte vara homofob om man säger så ;)
 
Vi har ätit varmrökt lax och skagenröra. De va grymt gott, den röran va faktiskt jättegod. Jag äter ju räkor då och då nu för tiden. Även om jag inte sitter å längtar efter räkor men jag kan äta dem. Nej nu ska jag måla naglarna och smörja in lite mer After sun på min knallröda kropp! Haha...
 
Hej!
 
 
 
 
Efter vi hade ätit gick vi ner till stranden och våran absoluta favoritdyna. Satte oss med ett tänt ljus och såg på solnedgången. Det var inte bara vi utan det var folk över hela stranden. Dock höll jag på att frysa ihjäl när solen gick ner. Antar att det är det som kallas solfrossa? Har inte fryst så innan nån kväll trots att solen gått ner och dessutom varit kallare dagar än idag. Men tog en dusch och då kom värmen tillbaka men saaaaatan va det brände när man duschade. Fick nästan ha kallt vatten.... INTE skönt!
 
 
 
 

Idag skiner solen och vi hade planerat att sola och bada hela dagen. Jag har dock bränt mig lite lätt i sidan av alla ställen. Låg på magen igår med armarna under huvudet, så antar att det va då för jag tror jag somnade... men framsidan tänkte jag sola idag... men det verkar blåsa en hel del idag. Stora vågor sa J som nyss varit ner och kollat läget... Får hoppas att det lägger sig lite. Annars vet jag inte vad vi ska göra. Jag har packat ner lite som inte ska användas nå mer innan vi åker hem, så nu ser det ut att vara med ordning här inne. Haha....
 
Igår solade vi som sagt hela dagen mellan 11 och 5 ungefär. Då var vi hungriga och åkte till Laholm först då J ville till systemet. Jag hittade två alkoholfria cider. Den ena blir det nog ikväll. Det är ju ändå Fredag :) Köpte käk på donken. Satan va mätt jag blev... tog en Big Tasty för att den är så god men den är ju sjukt stor... J fick en bit. Jag fick inte ner hela... men mumsig va den.. Vi satt ute på våran altan här en stund på kvällen och det gjorde paret i stugan bredvid oss med, så de kom och frågade om vi ville komma över till dem då de också satt själva. Visst tänkte vi och de bjöd J på en öl och jag fick lite juice. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord till klockan var närmare ett. Det var trevligt. Kul att prata med någon annan än varandra ibland :p Det var en sån där ljummen kväll igår så man ville inte gå in! :) Nog den första riktigt ljumma kvällen i sommar tror jag.
 
Nej men om man skulle göra sig klar då och gå ner till stranden och se hur mycket det blåser. Blir kanske att ligga i en sanddyna om de blåser. Är klart lugnare där. Näst sista dagen här då... jisses va fort det går. Fast samtidigt känns det som det är en evighet sen vi var hemma... men längtar jag hem då? Både ja och nej.... längtar inte hem till långbenta i huset, våran lägenhet, och Avesta men skönt att sova i min egna säng ( även om jag sover jävligt bra här o det känns lugnt här, jämfört med hemma (spökligt alltså), men vill ju hem å träffa mamma å pappa, gå ut och gå och det händer ju en del när vi kommer hem med :)
 
Hej svejs!
 
 

Precis gått upp och sitter å kikar på Nyhetsmorgon. Ute skiner solen redan. Det ska bli kanonväder här idag så vi har planerat en heldag på stranden med massa sol och bad :D Äntligen känner man av att det faktiskt är sommar. Fatta att det skulle ta till augusti innan man gjorde det....
 
Hoppas ni har det bra. Nu ska jag göra lite mackor till matsäck. Går till stranden så fort vi är klara tänkte vi. Det är härligt ute på morgonen. Imorgon ska jag nog sätta klockan riktigt tidigt och gå en sväng vid havet. Inte orkat upp så tidigt på morgonen än.
 
Häj!
 
 
 

 
.... som J köpte till oss =) Fungerar alldeles utmärkt!
 
 

 
 
 
J's födelsedag har varit väldigt lugn. Vi började dagen med att ligga på playan och sola & bada i några timmar. Känner att det tagit på ryggen. På eftermiddagen när magen börja kurra åkte vi in till Ica Maxi å handlade lite mer mat som behövdes hem och det blev en smörgåstårta till middag idag, men Icas hemma är mycket godare. Efter vi hade ätit var det så fint ute att vi packade ihop och gick ner till stranden igen. Det va väldigt lugnt med folk så vi satte oss i en egen liten sanddyna. De är så höga här att de är som små rum nästan. Jättehäftigt! Vi tände ett ljus som doftade citron, J hade med sig öl och lite godis. Så satt vi där och kramades och tittade på folk som joggade förbi till solen som sakta gick ner. Vi riktigt insöp allt det vackra. Det här är verkligen vårt paradis och det här är riktig semester. Visst det är kul med familjen men det här är avkoppling. ÅTERHÄMTNING. Det är bara två viljor att rätta sig efter. Vi kommer nog åka hit varje sommar. Vår alldeles egna lilla semester. Vi känner att vi äntligen fått koppla av och skaffa ny energi. Nästa sommar siktar vi på två veckor. Stod på stranden och bara såg ut över det oändliga havet som glittrade så fint. Vinden i vårt hår. En och annan badare i det något kyliga vattnet. Månen var full och lyste som en stor lampa på himlen.
 
Vi gick därifrån ikväll och sa till varandra " I höst och vinter när snön ligger tung och kylan biter sig fast ska vi titta på våra kort härifrån och tänka att det kommer en sommar då vi äntligen får åka hit igen "
 
 
 
 

 
Tänk att du blir hela 35år idag. Du som var 25 när vi träffades. Så många år jag fått dela med dig.
Älskar dej mer och mer för varje år. Du är bäst. Hoppas du blir nöjd med dagen. Får se om det blir finmiddag
ikväll eller korv med bröd i stugan. Hahaha ;p