Godmorgon säger jag en si sådär tjugo i tolv denna söndagsmorgon ^^ kom i säng runt halv tre ungefär efter en toppenkväll på Maxim med JLT, Rocket Overdrive och Funny Mae & The dynamite believers!

Vi åkte ner till Interpool (ja vi gillar att vara där, haha) och tittade på Brynäs-Timrå vilket slutade lyckligt ^^ även luleå vann (över Växjö tror jag det va??) så det ser ju lovande ut!

Vi delade på en god toast där med kyckling och grejs. Jättegod va den men tyvärr blev jag dålig i magen efter men det va nog inget fel på maten utan bara min mage som alltid ska göra så..... Suck! Men tog dimor och fick må bra på Maxim iaf! God som fasen va den där toasten iaf :)

Gick till Maxim till åtta å mötte upp Daniels mamma och Gösta. Satt vid ett bord och tyckte det va riktigt mysigt där inne. Mysig stämning. Först ut var Rocket Overdrive men nja de va ju bra men inte tillräckligt bra för min smak... Sen var det dags för Funny Mae & The dynamite believers som vi inte hört innan då de är nya och inte släppt skiva än men det va visst på gång sa Martin å John när vi frågade dem sen. De va skitbra!!! Tror pappa hade gillat dem, ja mamma med för den delen. Grymt skön röst hade hon. Ja både jag å Daniel sa att den skivan måste vi ha sen :D

Bäst till sist såklart då JLT rockade sönder! De är så jääävla bra. Kul att Daniel gillar dem lika mycket som mig ^^

Efter spelningen hade Daniel lovat ett kort med mig å John så vi gick å pratade med dem. Grymt trevliga är de :D fick två kramar av John och småpratade lite. Va som å krama en hund som vart ute i ösregn. Haha. Men who cares liksom :D självklart ville han ta kort och Daniel fick till ett riktigt bra på oss *s*

Återkommer med korten snart!
Puss!!


Den bästa <3


Sitter på interpool med hjärtat och kikar på Brynäs-Timrå :) vid åtta beger vi oss till Maxim för JLT :D


Ikväll smäller det :D

 


Älskar dig ❤


Det förra inlägget försökte jag skicka igårkväll men det gick visst inte iväg... Appen krånglar verkligen...

Jag kom hit igårkväll och då gick jag och Daniel direkt till interpool där vi tittade på Brynäsmatchen och åt lite plocktallrik. Mysigt värre. Igår var det 1 månad sen det sa klick mellan oss.

Idag har vi sovit länge och sen tog vi bussen till interpool på söder. Haha va fånigt det låter. Söder :p som nå andra Sthlmfjollor. Men men det ligger iaf på söööder och interpool är fan så mysigt ställe!

Nu är vi hemma och väntar på att maten ska bli färdig och sen är det bara fredagsmys som gäller :) imorgon blir det andra bullar :D

Kände mig lite sjuk när vi va på interpool. Blev varm och kall om vartannat men det är bättre nu. Här ska inte bli nå sjuk imorrn inte!

Ni får ha en så trevlig fredag.


Då var man äntligen på väg mot Gävle :D


Gick och la mig vid ett inatt och gick upp vid halv 6 ungefär... Känner att jag har så mycket att göra idag så lika bra att sätta igång... Har iaf börjat med att boka tågbiljetten till ikväll. Fasen va mysigt det ska bli :D Kramas massor!
 
Har en hel lista med saker som ska göras, det är tur att jag inte åker förrän ikväll! Funderar på om man ska börja använda mina höga höst/vinterskor med kilklack... tycker ju att de är grymt sköna och snygga såklart plus att man blir lite längre å får bättre hållning. Det enda jag undrar är om de är för varma men ska prova å se iaf... :) Fryser ju iofs om fötterna typ jämt så...
 
Ska väl kika vidare på The Voice nu och skriva några ansökningar. Hoppas ni får en trevlig dag och jag uppdaterar varteftersom :)
 
Puss!
 
 
 

Det var mycket folk men inte alls så mycket som det var förra gången jag var med. I fjol orkade jag inte med. Var in på Apoteket och där fick man kolla sitt blodtryck gratis. Mitt visade normalt. 120/84 och man skulle ha max 140 och max 90 för att det skulle vara normalt tror jag hon sa... så det va ju skönt att nånting i denna kropp faktiskt är NORMALT.... Kors i taket.
 
Men en sak som slog mig var att, vad i hela helvetet är det för konstigt mode nu för tiden?! Det fanns fan INGENTING av värde nånstans... är det inte hemska mönster så är det korta tröjor eller konstiga material... vart finns de vanliga hederliga bastoparna med snygga tryck tex.... ja så det bidde ingenting till Lördag. Var EN top på hm som var intressant... undrar om jag ska kolla om den finns i Gävle på Fredag..... Den var vanlig bomull, svart men genomskinlig upptill över axlarna... 99spänn men då va den såklart slut i storleken istället... men ja den kan jag absolut tänka mig faktiskt... hoppas den finns i Gävle då.. annars fanns de inget att hänga i julgranen... inte ens en enda snygg väska..
 
Men handlade jag ingenting då? JO, nånting blev det.... Dimor och Dimetikon på Apoteket och en kajal och ett snyggt armband på Åhléns som jag faktiskt gillar asmycket. Det var det sista som fanns kvar och det svarta läderbandet hade lossnat på ena sidan så fick rabatt på det + 15% rabatt och när jag kom hem tog jag fram en tång och vips så är det helt igen :) Svart och silver. Helt i min smak!
 
 
 

Det är verkligen ett känslokaos inuti just nu... så jävla mycket att tänka på. Blir helt snurrig... och det här med utbildningen... det knäckte mig lite.. hade ju hoppats på den :( Ska kolla efter nåt annat att söka idag, som Avesta har samarbete med för då måste de ju godkänna... Uppdaterade mitt cv igår och det ser riktigt fint ut iaf.
 
Ikväll är det Tjejkväll i Plus. Ooohhhhhh Haha...Jag ska bara till Apoteket men blir väl en sväng på de andra affärerna med. Jag och mamsen tänkte kika. Får se om man springer på Stina och hennes mamma också :) Kolla skor ska jag ev göra.... och kanske nåt tills JLT på Lördag. Hoppas på ett kort med mig och John eller alla tre =) Hjärtat brukar ju prata med dem så han skulle fixa de sa han ^^
 
Lyssnar på Stiftelsen. Skivan släpptes ju idag :) ( Nu suckar du Daniel, haha... (han gillar dem inte :p) ) Den kräver några lyssningar men klart bra :D Dock är ju Ur balans allra bäst men annars gillar jag Vildhjärta och Rotlös också :)
 
♪♫ Du har nu väckt upp björnen, aj aj aj, vad har du ställt till med. Kan ni förstå nu. åsikterna. vet ni nu var ni har mig. Ni har inte en chans. spring för livet. jag är ur balans. det här är vad ni får nu. nåt som inte fanns. är ni kär om livet. fega as. ser du nu vad du gör. skit i honom, han mår inte bra, är allt jag hör. ser ni nu vad ni gör. sover ni gott nu. vänta ni. jag är psykiskt störd. (Ur balans)
 
Det är ju såklart inte bara negativa känslor som rör sig omkring, utan en salig blandning av hopp, tro och kärlek. Ja det sammanfattar det nog ganska bra :)
 
Dags att kika utbildning nu!
Puss på er!
(Nästan alla er iaf... )
 
 
 
 
Finaste och solklart bästa grabbarna. Fan va jag längtar både till Lördag och efter julskivan som
kommer i November, var det va... :)
 
 

Ja men självklart ska allt gå emot en. Konstigt vore det väl annars..... Fick svar om utbildningen idag. Får inte gå den för min hemkommun...... Suck! Men nån motivering hade de minsann inte skrivit och det kom från Sthlm fast de sa att Sthlm skulle skicka om man fick gå annars skulle Avesta skicka svaret. Jaha typiskt!! Bara sätta sig å leta igen då...

Hade gärna varit i Gävle ist och följt med Daniel och Tomas på hockey. Brynäs-Modo. Men vi lär väl gå på hockey några ggr sen ändå så ^^

Känns jävligt surt just nu bara............


Herregud va mörkt det blivit ute nu... Kolsvart fan. Usch va tråkigt :( Är ändå inte så trött trots att jag la mig halv två...

Innan jag la mig så kände jag mig inte alls pigg. Varm i kroppen, ont i skallen, magen och nacken, och ja kände mig bara inte pigg å frisk men nu känns det bättre så hoppas det håller sig. Inte tid att bli sjuk nu!

Daniel blev utslagen i kvartsfinalen Igår. Attans! Jag lär se nån tävling snart. Han är grymt duktig :) kul när det är större tävlingar.

Jag är jätteglad som träffat D. Vi är så lika och vi har det så jävla bra tillsammans. Aldrig känts så bra med någon efter så kort tid... Lika jobbigt varje gång att säga hejdå :( han får mig att må så bra och han säger samma sak. Det var meningen att vi skulle träffas annars hade det aldrig startat med ett klick på fb. Man kan inte hitta mig på fb annars och jag nekar i princip alla jag inte känner så det är ett under att jag godkände honom :) och det är inget jag ångrar!

Ska nog äta frukost nu å kika på the voice å dregla lite på Martin Björk ;) haha!

Tjingeling!


Sitter och tittar på tv... Project runway fast med accessoarer.. Inte alls lika kul ju... Hjärtat är på tävling i biljard och jag har tittat på nya Johan Falk - spelets regler. Skitbra som vanligt :)

Testar blogg.se-appen nu. Får se om de funkar eller inte. Tycker folk jämt haft problem med den så inte testat innan men nu när man är på vift så mycket så kanske den kan va bra att ha ^^

Bifogar två bilder. En på bowlingresultatet från i fredags då vi träffade Stina :) slog mitt rekord med typ 40poäng!! Fick alltså 184p och ja ni ser ju själva! Helt sjukt ju ^^ men fan så roligt. De andra sa att det nog gick så bra för att Daniel va med. Haha jaa så kan det vara :) han sa samma sak när vi va på interpool och han spelade riktigt bra att det va för att jag va där.

Andra kortet är från tidigare idag när Daniel skulle med tåget. Solen sken och det var faktiskt riktigt skönt ute :)

Nej ska se de sista avsnitten av project runway nu som jag missat!

Godnatt på er!


 
JLT med vänner på Maxim i Gävle på Lördag! Wohooo!! :D
Rockabillykväll med två andra band.
AWESOME!
 
 

 

Jaha så var det Fredag då :) Vaknade imorse av en go puss på kinden och ett "Jag älskar dig". Inte så pjåkig start på dagen det inte ^^ Idag blir det en sväng på stan. Ska träffa Stina å rulla lite klot tänkte vi. Ska bli sjuuukt roligt. Inte bowlat på fan flera månader... hur ska detta gå? :p Stina är go hon. Tack för att du finns gumman <3
 
Igår tog jag och Daniel tåget till Borlänge en sväng. Gick lite i Kupolen, han va å klippte sig, blev kanonfin men saknar mitt rufs :p och så lirade han lite biljard innan vi tog tåget hem igen. Jag köpte inget men han köpte ett nytt original Iphone headset till mig för att jag velat ha ett, men då han ville ha ett nytt också så sa jag att jag kan ta hans gamla. Inget fel alls på det, bara nåt skönhetsfel och det stör liksom inte mig :p Onödigt och köpa två nya för 300kr/st liksom. Jag är nöjd bara det fungerar som det ska och det gör det =) Mycket nöjd! Tack hjärtat! :)
 
Ikväll blir det nog att se på tv och fortsätta se Janne Krantz som vi började se i förrgår. Fan va vi garvade allihopa. Haha... han är för knäpp :p Min mobil är såld nu också. Ja Xperia Mini alltså. Har iphonen just nu och ja den funkar väl. Fast kameran stör mig så in i helvete. Blir en sån som Daniel har sen när jag får råd å köpa en. Blir väl många som säljer nu när 5an släpps... Ljudknappen är ju paj på min med. Glapp och stänger av å på ljudet bara man nuddar den... men den funkar iaf ^^ 
 
Nej nu ska jag ordna fram lite frulle tror jag =) Hoppan ni får en toppenFredag!
 
Puss!
 
 
D's heeeelt underbara Flygande Jacob. Åhhh så gott!! :D
 
 
 
 
 

Ja det är nog så. Den här kvällen har varit mycket bättre än gårdagen. J har inte varit ledsen utan vi har bara umgåtts som vanligt och det har varit så skönt. Kommer alltid att bry mig om honom och det vet han. Konstigt vore det väl annars, säg :) Han har sovit nu sen nån timme tillbaka. Själv har jag tittat på Xfactor som jag faktiskt tycker är rätt bra. Ska sova snart då jag lär upp tidigt. Ska möta D på stationen vid 10snåret . Han hittar ju inte direkt här :p i lilla hålan. Haha ^^
 
Till dig som skrev den otroligt fina och välskrivna kommentaren kan jag säga att om du menade att såra mig så ja visst du lyckades med det, men inte för en lång stund. Sååå många har skrivit kommentarer till mig om din kommentar och det känns skönt att så många bryr sig om mig och är snälla å goa. Fan ni är verkligen bäst :)
 
Allting löser sig med tiden. Så är det :)
 
Nu ska jag göra mig klar å sova några timmar innan klockfan ringer :p Hahahaha....
 
Puss på er!
 
 

Vet inte hur många gånger jag lyssnat på Stiftelsen - Ur balans nu, men snart 20ggr totalt sen den släpptes på Youtube. Jag får fan inte nog. I mitten å " är ni kär om livet, era fega aaaaaaaaaaaaaas" då jävlar ryser jag! Hela huset har fått hört den ett x antal gånger idag. Mohahahahahaha ^^ Bästa jag hört på länge vill jag lova. Oj oj.... De kommer bli stora! :D
 
Gårdagskvällen var riktigt riktigt tung... J mår så dåligt och är helt förstörd :( Jag försöker finnas för honom och prata med honom men det gör så ont i mig att se honom så. Men samtidigt som en vän sa till mig att jag kan inte rå för för hur jag känner och jag måste följa mitt hjärta. Jag hoppas innerligt att han kommer att träffa någon snart också för det förtjänar han.
 
Kikat på en lägenhet som jag direkt hade kollat på om jag hade kunnat :( Men men, det finns fler.
 
Inte gillat Moa riktigt men den här låten är faktiskt riktigt jävla fin! Lyssna! ;)
 
 
 
Och så den här hade jag helt glömt bort! =) Länge sen man hörde den.
 
 
 
Du tar ju bara små, små steg
Det händer ingenting, det där
Du måste våga  chansa mer
Våga se vart det bär
 

 
Jag har inte gillat Takida så jättemycket. Bara sista skivan.
Men Stiftelsen är ju asgrymma och jag har alltid älskat hans röst så
fantastiskt bra på Svenska.
 
Skivan kommer snart och det ska bli spännande.

 
 ♥♥♥
 
 

Hemma igen då... känns väl sisådär va... Hade så gärna varit kvar i Gävle hos min Daniel, men vi ses om några dagar igen och jag kan knappt bärga mig ♥ Tycker så enormt mycket om den människan, det är nåt otroligt. Han ger mig ett inre lugn som ingen annan och vi är så lika. Ja inte i precis allting förstås, det är nog omöjligt, men i otroligt mycket iaf och det är så häftigt. Folk får tycka och tänka precis vad de vill, för jag bryr mig inte ett skit, det enda jag bryr mig om är hur jag mår och vad mitt hjärta säger och jag vet precis vad mitt hjärta säger mig... Jag vet vad JAG behöver....
 
En vän skrev detta till mig på fb idag och det värmde min själ :) Även D's.
 

Hej!

Ville bara skriva Grattis och vad roligt att du hittat någon du ser galet lycklig ut med!

Skit i åsikter och dumma kommentarer njut, älska och var lycklig!!!!

Kram

 

Tack snälla du ♥
 
 
Inte blivit så många bilder tagna faktiskt, vilket är väldigt ovanligt för att vara jag men... några iaf =)
Tycker inte så mycket om Gävle som stad, utan då ligger Borlänge bra mycket bättre till, men jag tycker däremot om nån som finns i Gävle just nu :)
 
 
Var till Gina och köpte två fina tröjor också :) Finns dock ingen bild på dem på hemsidan.... hm.. men randiga är de... haha såklaaaaart :p
 
 
Kul va de å äntligen få se honom lira lite biljard =) Ännu roligare när jag kan komma å se på tävlingarna :)
Han är GRYM på det där vill jag lova! :)
 
 
Kvällsmys framför tvn :)
På Interpool när de va hockeytajm!
 
 

Jaha Söndag imorgon då. Redan?? Hur fan gick det till! Jag kom hit till Gävle i Onsdags och dagarna har gått så ruskigt fort ju... men det är väl så när man har roligt ;) *ler*
 
Har tagit höstpromenader i blåsten, ätit god mat som herrn gjort, eftersom Daniel är kock ;), sett film, ätit godis, vart på stan, tittat när han spelat biljard och idag var vi till Interpool och kikade på HV71-Brynäs-matchen. Diggar Interpool ja. Skitfint å mysigt ställe! Inte sista gången jag var där kan jag lova. Måste hit nån Måndag sen så jag får se när de har tävling =)
 
Nej nu ska jag boka tågbiljetten tills imorgon och se på Miss secret agent med Daniel <3
 
Puss på er, uppdaterar mer när jag kommer hem.
 
 

Klockan 5 ringde klockan och jag är glad att jag gick upp då så man hinner nånting. Pappa skjutsar mig till tåget sen så runt kvart i 10 är jag framme i GÄVLE. Och SOM jag längtar. Ska bli så skönt å se nåt annat en stund och lite lugn och ro! Även mentalt. Det är ett enda kaos i skallen just nu... Men det löser sig nog bra :) Ska bli riktigt roligt att få träffa Daniel igen och se Gävle. Minns inte ens när jag var i Gävle sist, var väl kanske 8-9år sen med syrran och Linda nångång... TROR jag... så ja det blir skoj :) Naglarna har jag iaf hunnit måla och ska väl diska så karln i huset slipper göra det. Har ingen aning om när jag kommer hem igen. Kan bli en natt, kan bli två, eller en vecka. Haha. Nej men så länge jag känner att jag behöver iaf. Har en känsla av att det inte är sista gången jag åker till Gävle den närmaste tiden... Det är klart att det är påfrestande att bo under samma tak då vi inte är tillsammans längre och man känner sig lätt vilsen. Man vill bara hitta nåt eget. Om man kunde få svar från utbildningen nån jävla gång bara, så jag kan söka Csn och ha lite pengakoll... men det är ju som vanligt så seeeeeeegt.......
 
Nej jag måste göra mig klar nu, men ni får ha det så bra och kanske att jag slänger in nån bild här från mobilen annars så uppdaterar jag när jag kommit hem igen. Den som lever får se! =)
 
Puss på er!
 
 

Den här helgen var väldigt intensiv med en extremt busig Bella vissa stunder. Men samtidigt jätterolig såklart. En riktigt trevlig helg med familjen :) Dock intensiv, och jag känner att jag behöver komma från stan ett tag och bara tänka så drar till Gävle imorgon och hälsar på Daniel. Bowla lite på Interpool tror jag att det blir :) Ska bli jäkligt trevligt!
 
Fan va klockan går fort. Jag är glad att jag aldrig somnade om. Då hade jag inte hunnit ett skit... hinner ändå inte allt känns det som.... Måste maila min doktor också att hon lär skriva ut nytt recept på Norprolac också. Var ju av nån konstig anledning bara en omgång kvar att ta ut... Hmmm.. verkade konstigt tyckte jag.. ska ju inte dit förrän nästa år... jaja.... ^^
 
Såg sista avsnitten av Robinson igårkväll också, då jag missade dem förra veckan. Visste inte vem som vann, men va faaaan. Hon skulle ju verkligen INTE vinna...... jag ville självklart ha Leif, Robban eller Anna i finalen... mest värdiga... ja Robban va ju i final men Mirre... näääe... helt fel.. enligt mig iaf ;p
 
Ska slänga i färg i håret ikväll också tänkte jag.. ser förfärligt ut... köpte på Gekås (såklart!), billigare än i vanliga affärn... Gekås är bra grejjer det! Blev lite handlat där men de har ja inte fotat nåt.... äsch de får ni se sen... ikväll eller sen i veckan. Imorgon lär jag ju inte hinna iaf. Haha....
 
Hej!
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
Snygg man varit :p
Bella lyssna på Playtones med Moster
 
 
Syrran gjorde en Äppelpaj
 
 
 
Det kom en vildkanin på besök :) sååå söt!
På Lördagen var vi till Falkhallen och tittade på Bella och Funky Kidz =)
 
 

Som ni kanske har märkt, så har det varit lite tyst här i bloggen. Dels för att jag varit bortrest Torsdag-Måndag men även pga av andra saker. Ni kanske har sett att jag och J har gjort slut. Jag letar jobb o lägenhet och flyttar så fort jag hittat något eget. Ska inte gå in på detaljer här men det har väl varit på väg en längre tid. Visst känns det lite konstigt, men samtidigt känns det skönt. Skönt att påbörja ett nytt kapitel i livet. Känner att jag stått och stampat på samma ställe. Jag mår bättre nu både fysiskt men framför allt psykiskt än på många år. Känner att jag klarar mer än jag trott och försöker tro på mig själv. Helst vill jag bo i en annan stad, som tex Borlänge, men då det är lättare att få lägenhet här samt att om jag får gå utbildningen (vilket jag tror) så blir det krångel om jag byter kommun, så även på det sättet är det lättast att stanna här för tilfället. Man kan ju flytta nån annanstans lite senare. Just nu vill jag bara få fart på mitt eget liv. J och jag är iaf vänner och umgås som vanligt även om vi inte har ringar på fingret, och vi kan bo under samma tak vilket känns riktigt skönt.
 
Har en hel del att göra idag men jag lägger in lite bilder från helgen om en stund :) BusBella har ju fyllt år. 5år. Stora tjejen! =)
 
 
 

 
Snart kommer nya skivan med Fatboy.
Den nya singeln är HELT i min smak! Skitbra... =)
 
Pappa, lyssna nu du som gillar dem ;)
 
 

*Host*Host* Herregud va drygt det är att vara sjuk... munsåret svider men är väl på bättringsvägen iaf, men halsen kliar och hostar mer och imorse när jag vaknade kändes det som det satt en ekorre å borrade ner sin svans i min hals. Hahahaha... ja men typ... Ni fattar :p
 
Har en del att göra innan dagen är slut. Ska till mamma å pappa och hämta lite tvätt, skriva ner och packa det som behövs för helgens vistelse nere i Halland :), och så skulle det behöva dammsugas... frågan är om jag får göra't eller om J gör det.
 
Det ska bli kul som fan å komma ner å busa med Bella igen :D Hoppas hon blir glad över att moster kommer, men känner jag henne rätt så blir hon överlycklig. *s*
 
Sorry för dålig uppdatering men är så mycket som snurrar i min hjärna nu för tiden. Det ska bli bättring. Jag lovar! ;)
 
Häj!
 
 
 
Haha. Ja man är inte så snygg just nu direkt.
Munsåret får gäääärna försvinna nu så man törs visa sig utomhus :p
 

Idag är munsåret mer som ett sår. Rött å skorpor. Ser förfäääärligt ut... tur man kan låsa in sig å inte visa sig bland folk på ett tag. Hahaha.. J var å handlade idag. Köpte halstabletter med honung till lilla mig. Det behövs. Kliar i halsen å hostar mer idag. Jävla förkylningshelvete. Annars så är jag inte så hängig så hoppas att det går över rätt snabbt iaf... Packar lite paket som ska skickas iväg idag, och sen bär det av till mams å paps för lite middag. Mammas goda köttgryta blir det idag. Kanoners! =)
 
Jag myser runt i mysbrallor och bara softar. Lyssnar på musik. Daniel tipsade mig igårkväll om Pink Cadillac med The Playtones och jäävlar i min lilla låda va bra den va! Fick akut bugglust ju! :)
 
Nej nu ska jag ta å packa de där paketen då....
 
Puss häj!
 
 

Ja det kan man säga :( I Onsdags började jag känna mig lite konstig och på Torsdagen hade jag fått ett munsår, sånt som jag hade för två år sen om ni minns? Natten till Fredag frös jag som en dåre trots att jag var kokhet i kroppen. Fredagmorgon hade munsåret blivit värre och fullt med blåsor :( Så nu sitter jag här och ser förfärlig ut, med en enormt svullen och sårig läpp, hosta, asdålig mage, tung i skallen, varm och kall, täppt i näsan... ja... det mesta.. fy fan va drygt..... =/
 
Sov hos mamma o pappa natten till idag, och åkte med dem hem då de vart till Ikea i Västerås idag, men det orkade jag inte med och min mage hade aldrig pallat det heller så... snacka om att ens immunförsvar är rejält nedsatt.. J kom ganska nyss hem från sin resa upp till nordpolen också. Haha... nä men nästan :p
 
Nej ska väl gå och prata med gubben om hur resan vart. På Torsdag är det min tur att åka bort :D Måtte bara förkylningshelvetet gå över tills dess! Ha en trevlig kväll!
 
Häj!
 
 

 
I Måndags tog jag och Daniel en sväng till Bowlinghallen å spelade lite.
Han hade med sig en present till lilla mig. Och inte vilken present som helst utan JLT's
senaste Lp. SIGNERAD! Faaaan va glad jag blev!!
 
Tack snälla!! :D