Igår fick jag sån lust att virka så jag slängde ihop en sköldpadda. Den här gången en vitglittrig med vinrött skal :)
 
 
Får se vad jag gör härnäst då. Tessie ville lägga in en beställning på lite virkat men det
är det många som sagt utan att det blivit nåt av det så än ropar jag inte hej men ni som har barn
eller vet folk med barn kan ju tipsa om mig för jag virkar gärna saker till nån. Sitter ju ogärna och virkar
"fika" till mig själv liksom ^^
 
 

 
Äntligen har Takida börjat göra BRA musik :D
 
 

 
Och vad ska detta betyda??!! Snöstorm idag!
 
 


Ingen kan ta vår kärlek ifrån oss ❤
Jag älskar dig så otroligt mycket.




Den här Lördagen har vi tillbringat till stor del på stan. Var till parken på Antik & Samlarmässa. Hittade fina tallrikar. På stan blev det lite annat. Lägger in bilder så får ni se.



Om t,om J och Daniel kan hälsa på varandra som vuxet folk så blir jag enormt sårad och ledsen i själen när andra personer inte verkar vilja förstå att jag är tillsammans med Daniel nu och att jag och J är vänner. Daniel och jag hör ihop, så man pratar fan inte bara med mig och låtsas som att Daniel inte finns och står där!! Speciellt inte när han själv är trevlig och försöker hälsa då det gäller personer som jag umgåtts mycket med och som alltid är trevliga och som jag tog för givet skulle vara det nu också samt vilja hälsa och prata med Daniel. Extra arg blir jag då jag och min familj var hur trevliga mot dennes "nya" innan i år....
 
Folk får tycka precis vad fan de vill, men jag förstår inte. Jag gör inte det. INGEN vet nånting om mitt och J's förhållande förut och det lustiga i det hela är att folk inte verkar minnas vad J gjorde mot mig förut. Det han gjorde mot mig kommer jag ALDRIG att glömma. Han träffade den där personen i nästan ett ÅR utan min vetskap. JAG gjorde slut med J öga mot öga direkt jag hade träffat Daniel, men jag var på väg att göra slut redan innan vi träffades så ingenting har egentligen med D att göra. Att vi träffades är nånting jag aldrig hade räknat med. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att en sån här kärlek fanns för mig där ute. Jag trodde inte det.
 
Om man inte accepterar och släpper in Daniel, så behöver man inte acceptera mig heller. Vi är tillsammans. Vi är ETT. Man pratar med OSS om man träffas.... Punkt slut.
 
 
 

Idag har vi varit till kyrkogården och tänt ljus. Mysigt men kallt som fan. Blåser som sjutton. Brrr. Var på stan med hjärtat och pappa å uträttat lite och så har Daniel gjort sin underbara flygande Jacob :D så jäääävla gott!

Nu softar vi å smälter maten innan vi bänkar oss i soffan med lite godis framför senaste Johan Falk - Alla råns moder... Härligt!! :)


Det jag kom hem med var

- tshirt med varg från NewYorker. Älskar den :)

- svart top från NewYorker

- Randig tubsjal också från NewYorker

- mössa och vantar från hm som jag tog på mig direkt jag kom ut och jävla skön mössa asså :)

- sprang in på Ica och köpte vatten å såg den här kökshandduken som fick följa med hem


Jaha imorse kom den första snön här. I Avesta men de va bara några flingor som knappt syntes. I Borlänge däremot. Jag gick mot stan för att möta upp Daniel och pratade med mamma i telefonen då det kom lite flingor lätt på mig men det var alldeles grått på himlen och jag hann bara lägga på så kom det värsta hagelstormen!! Det blåste och man såg knappt vart man gick. Riktig snöstorm! Hittade iaf på hjärtat och vi tog oss till stationen och fick åka ett varmt och skönt tåg hem :)

Men jävla vinter alltså!


Då är man hemma och har fått i sig lite mat som idag blev nåt så exklusivt som korv med bröd. Jag och Daniel stod på Ica och visste inte vad vi skulle ta och eftersom vi (läs kocken daniel) ska göra kyckling Jacob imorgon (på min önskan) så tog vi nåt enkelt idag.

Varit till Borlänge idag. Han spelade biljard och jag passade på att ta ensamtid i kupolen. Skönt å kolla runt för mig själv och jag kom hem med lite köp iaf. Inte mycket men väldigt nöjd med det jag hittade iaf.

Nu ska vi ta det lite lugnt innan det är finaldags i masterchef :)

Försöker få in lite bilder om appen vill men ofta går det bara att ladda en bild i taget så i värsta fall kommer de i varsitt inlägg...... Men men...

Puss på er!!




 
Hittade den här på Avestasidan på Fb. Tyckte den va fräsig med de fina loken =)
 
 

Sinnet tar mig till en annan värld,
en plats som jag kallar hem nu.
Jag har försökt bryta mig fri, men nån jävel drar mig tillbaka.
Och hoppet kommer numera sällan, här ska jag leva, här ska jag dö

Rotlös/stiftelsen


Ja idag är ingen bra dag... Jag råkade glömma medicinen i förrgårkväll så tog den igårmorse istället. Va sjukt trött hela dagen.... För att komma i rätt igen tog jag igårkväll igen. Ångrar mig nu för mår skit idag.... Precis som när jag äter en hel tablett och jag tar ju bara en halv just för att slippa det här.

Mår illa som fan och yr som sjutton. Vilar skallen en stund nu bredvid mitt hjärta. Ikväll är det tävling på interpool. Spännande!




Idag har vi varit på Ellis 1års kalas. Fick träffa mer av Daniels familj vilket var Jätterolig. Vi fick god tårta och de hade även en laktosfri till mig o en till. Ellie fick många paket och våra presenter verkade gå hem ganska bra :) både hon och de andra barnen lekte flitigt med igelkotten jag hade köpt :) fint hus hade de också som de renoverat.

När vi kom hem åt vi god lax i apelsinsås. Jättegott!! Nu har vi bänkat oss i soffan framför nån b-film. Arne Dahl. Ni vet som han Samuelsson är med i.... Känns lite b...... Ingen höjdare men spelar in Beck så! :)

Tjingeling! Hoppas ni haft en bra helg
Pussen!


Sådär. Några timmars shopping med hjärtat i Gävle avklarat. Blev mest till Daniel och till ellie men jag hitta en vit tubsjal iaf. Slänger in bild på den om det finns och appen vill fungera!

Nu är vi på interpool och älskling spelar lite med Tommy innan vi ska handla lite för att sen ta bussen hem igen. Blir tacomys ikväll :) ensamma hemma och det ska utnyttjas! Musik på och tända ljus mm. Regnar gör det också så sitter här halvblöt sen vi gick hit. Blir skönt att ta på myskläderna sen ^^


Vaknade vid nio halv tio av hjärtat som pussa på mig. Jag sov en stund till. Han kom upp efter ett tag och nu är det han som somnat om istället ^^ själv sitter jag nere i soffan. Har ätit frukost och lyssnar på grannarna som spelar musik men vad det är vetefan... Nå sega vaggvisor iaf. Haha. Ja, allt annat än rock'n roll!!

På tal om det. Faaaan va bra JLT's jullåt var. "make my wish come true" . Vill ni lyssna på den så googla på låten. Jag kan förresten slänga in en länk här sen. Vill ha november nu!! Jul å massa mys :)

Ska väl se om mitt hjärta börjar vakna till nu. Får se om vi hälsar på hans farmor idag. Om vi hinner.

Puss häj!


Den är ju störd! Förra inlägget trodde jag inte kom upp och det går inte att få upp bilder plus att den stänger ner. Gud vet hur många ggr jag laddat ner den nu. Hur svårt kan de va liksom!!


Vårat Fredagsmys har vi på Interpool framför Modo-Brynäs :D 1-1 just nu. Skit.

Tog en liten sväng på stan innan matchen. Mysigt när de börjar bli mörkt ute. Åt lite på donken. Blir stan mer imorgon. Lite jag ska kolla på tänkte jag :)

Somnade i Daniels famn framför tvn igår. Verkligen det absolut bästa jag vet. Kan ligga där för evigt <3

Önskar er alla en riktigt trevlig fredagskväll!

Puss puss!!



Halvligger i en fåtölj och tittar på Masterchef med älskling och hans mamma. Utanför bokstavligt talat öser regnet ner. Skitmysigt :D mysbyxor och raggisar på.


Då är man i Gävle igen då. Så jävla underbart att gå av tåget å möta min älskade Daniel. Han är så otroligt fin. Att en så fin å go kille skulle tycka om mig hade jag aldrig kunnat drömma om. Han gör mig otroligt lycklig. Svävar fortfarande på de där molnen. Otroligt härlig känsla som jag önskar att alla fick känna. Äkta kärlek!


Idag var det tänkt först att jag skulle dra till Gävle men det blir imorgon istället :) Behöver jag säga att jag längtar. Nu har jag sett Avesta på tok för många dagar i sträck. Ska bli riktigt kul att komma dit. Å såklart till goaste famnen.
 
Jag tog fram saxen idag och kapade av håret lite. Närmare 2dm på längsta stället. Känns skönt men det är fortfarande långt. Vill ni se skillnaden så jämför med bilden på mig och John. Kan slänga in den igen (den kan jag inte se för mycket. Hihi). Så nu är de röda topparna borta och håret torkar lite fortare nu än innan.
 
Passade även på att slänga i lite ny färg i skallen så nu är iaf håret klart då vi ska på kalas på Söndag :)
Naw, tittar på Masterchef och vi brukar alltid se Efterlyst och Masterchef tillsammans. Saknaden blev extra påtaglig när det efter programmet kommer upp "one potato two potato" och det brukar Daniel säga så roligt varje gång vi sett det :) Åh va jag saknar honom!
 
Jag lär väl sussa snart. Har en hel del att göra innan tåget rullar imorgon så....
Puss hej!
 
 
å
 
Lite avklippt hår då....
 
 
Fram syns det mest att det är kortare
 
 
Bak. Ursäkta dåliga bilder men den här jäääävla ajfånen har så sjukt kass kamera.... gissa om jag längtar tills jag kan införskaffa lika Daniels!
 
 
Slängde ihop lite köttfärsbiffar idag. Blev goda! =) Fast insåg att Daniels va nog minst lika goda, bara annorlunda.
 
 
 
 

4-4. Gubbarna kan ju om de vill ^^


 
Vet inte om jag lagt upp de här innan här, men jag tror inte det...
t,om J säger jag och Daniel är lika :)
 
( Ja vi är vänner och allt är frid o fröjd. Nåt annat behöver ni inte tro.
Bara för att man inte är tillsammans betyder inte att man inte kan prata o umgås som folk )

Lite man undrade vad fan när man loggade in på bloggen idag då. 36 nya kommentarer. Jo men tjena! Bara massa spam på språk som inte finns. Jo en vettig kommentar om att jag hade en trevlig blogg. Men resterande va bara massa spam som tog en stund att ta bort.
 
Jaha, idag åkte hjärtat till Gävle. Hade såklart åkt med dit om det inte vore för att jag ska till vc imorgon å ta prov. Även nästa Onsdag har jag tid. Imorgon för ämnesomsättningen och nästa vecka för Prolaktinet. Men på Torsdag åker jag också till Gävle vilket ska bli jätteroligt. Saknar faktiskt Interpool och så. Inte så att jag vill bo där, iaf inte som jag känner än, men vi får väl se. I år har jag bestämt att jag ska hinna se på bocken innan nån idiot bränner ner den igen. Alltså fatta vilket jävla jobb det är att göra den där, som dessutom är så himla fin, och så ska nån jävel alltid tända eld på den. Nej jag tycker det bara är tragiskt faktiskt! Så den ska jag å Daniel allt gå å titta på när den kommer upp =) Jag är så glad att jag träffat Daniel. Jag känner att jag äntligen kommer ut och ser annat, lär känna nytt folk, och alla är så trevliga. Roligt på Interpool när allt biljardfolk är där. Blir mysigt på Söndag då vi ska på 1-årskalas för lilla Ellie. Daniels bror å hans tjejs lilla dotter :) Inte träffat dem än och så får man komma på lite kalasande. Ska bli riktigt trevligt! =D Får gå på stan nån dag å köpa nåt fint till henne. Hockey ska vi också ta oss iväg på tillsammans nån gång. Var länge sen jag va på hockey. Brynäs-Luleå var det då och jag är ju klart Brynäsare men sen håller jag ju på Luleå i andra hand ^^
 
Nej nu har jag en del att stå i.
 
Puss hej!
 
 
 
Saknar honom redan så jävla mycket! <3
 
 
 

Torka mina tårar, det är så jävla synd om mig, stackars arma krake.
Jag kan inte tro du är min.
Varför är du kvar här, inte fan kan du älska mig?
Jag är ju en börda, hitta nån annan.
När du ser mig byta roll, ...
kan du inte då hålla om mig?
Immun mot medicin, inte mot din kärlek.
Men jag kan inte, jag vill inte ens förstå mig, hur kan jag då öppna mitt allt?
 
 
 
ÄLSKA Stiftelsens texter!! <3
 
 

Insåg när jag vaknade att jag inte kände mig så pigg och har smått ont i halsen... Frukosten smakade inte ett skit. orka bli sjuk nu... Fan brottats med magsjukan en vecka. Vill hålla mig frisk nu. Kändes ju något bättre när man vaknade av att någon pussade en massa på kinden.. ^^ så vill man vakna varje dag :)


"De vackraste ögonen, de har du. Jag älskar dig så"

Ligger i världens gosigaste och kärleksfulla famn och ser på tv. Väntar på Solsidan såklart :) så grymt kär är jag. I någon som älskar mig lika mycket tillbaka. Daniel är så himla omtänksam och bryr sig verkligen om mig. Han förstår mig och älskar mig som jag är. Så himla snäll och fin. Trodde inte det fanns såna som han kvar därute.

Vi tog lång sovmorgon idag och har inte gjort många knop alls. Ätit grillad kyckling till middag. Gott gott!

Brr va fryssen jag blev.
Trevlig söndag på er! :)

Slänger in en fin bild från John och Fridas bröllop igår. Det var nog ett riktigt fint bröllop.


Idag har vi varit till Möklinta och hälsat på Stina & Gustav. Jag körde. Pappas bil. Gick kanoners! Lite ovant i början bara men sen så!! :) kul att köra stor väg igen. Skoj att få gasa på lite ;) hihi. Vi bestämde att vi ska åka tillsammans å dansa nångång framöver.

När vi kom hem bokade jag och Daniel hotell tills det är tävlingar i Borlänge :) ska bli grymt jävla mysigt!! *längtar*

Nu ska vi se om de blir nå film i det här huset eller hur de blir :p

Trevlig helg på er!
Ps. John Lindberg gifter sig med sin Frida idag så ni som lyssnar på dem. Skicka ett grattis!


Hjärtat sover och jag avslutar dagen med de bästa i musikväg. JLT! Finns inget bättre! Det är bara så :D




Fy fan va jag älskar dig :)


2 nya topar från Gina :)



 
Tog en liten men kall promenad med älskling i solen. När vi kom in fixade vi middagen som igår blev
köttfärssås och det va banne mig den godaste köttfärssås jag nånsin ätit tror jag! =)
Min karl, han kan han!
 
 

Tittar på Gordon med älsklingen :) mys!! Kul med matprogram och kanske inte så svårt att lista ut att Daniel vill se ^^ Han är verkligen grym i köket.

Det är så roligt att så många säger att vi är så lika till utseendet :) att vi har samma leende och så. Ja herregud va jag älskar honom. Min fina Daniel <3

Nu ska vi snart sussa här. Får se vad morgondagen har att bjuda på.

Natti natti!



Igår tog jag, Daniel, mamma, pappa och morfar en sväng förbi stugan. Kul då det inte blivit många ggr denna bedrövliga sommar. Kallt som faaan va de men kul att visa det för hjärtat och han tyckte om det och vill gärna sova där med mig i sommar :) Mys!!
 
Det är lite kul för ute i uthuset sitter ett gammalt skåp, med snea luckor. Ni vet, som brukar sitta i gamla kök. Sneda köksluckor helt enkelt och i flera år har jag sagt att det där vill jag ha i mitt hobbyrum. Måla och fixa till. De andra har bara skrattat åt mig. Men vad tror ni det första Daniel säger när han ser skåpet är? Att det skulle vi ha och det borde vi måla och fixa till. Kanske vitt med nån snygg tapet frampå. För det är ju bara ett skåp, men i ett hobbyrum att ha mina målargrejjer eller nåt i, hade inte varit dumt! =) Med snygga hyllpapper och söta kantband. Åhh.. fast det ska vi ju ha i köket också. Så jädrans kul att han gillar samma som mig :) Trodde inte mina öron när han sa att han vill ha snea köksluckor. Som jag alltid velat ha!
 
När vi kom hem från stugan va vi å handla en sväng och åkte sen hem för då va vi vrålhungriga. Daniel fixade maten (igen... men de blir lätt så när han är kock och har egna ideér på mat :), han gjorde iaf en skitgod pastasallad på italiensk pasta, varmrökt lax, sallad, tomat, gurka, färsk basilika, pesto, och valnötter. Va lite tveksam först men de va över förväntan och nötterna som jag inte gillar som de är va pricken över i i salladen... han är duktig han! :D
 
Nä nu ska jag kika lite mer på kurser å utbildningar...
Hej svejs!
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Brrrrr, va kallt det va!
 
 

Stationen såg ovanlig fin ut i mörkret när jag väntade på Daniel :)

Nu tittar vi på partiledardebatten och sen solsidan (som vi spelade in). Fryser så har myst in mig i Daniels underbara goströja och kryper in i hans goa famn. Bästa platsen som finns. Extra härligt när man får en puss på pannan <3 Jaaa jag är kär. Fullkomligt nerkärad är jag. Och såååå lycklig! :)



Nån dag. Neje, han kommer redan ikväll! :D Tyvärr blev han utslagen efter 3matchen och bara med 1p. Så jävla surt, speciellt när han själv säger att han spelade skitbra, och det vet jag ju redan att han gör :) Nu är han på väg till Borlänge med en kompis å sen tar han tåget därifrån hit :D Wohooooo. Det är sjukt, men vi saknar varandra efter bara nån timme och jag blev så glad när jag vet att jag får pussa på honom å snosa på honom redan ikväll. Oj va han luktar gott, den karln! <3 Får se om våra planer för Lucia blir av. Det hade varit grymt roligt iaf :D
 
Idag har magen varit lite taskig igen faktiskt... men bättre än innan iaf och inte alls så ont som då. Kan vara laktoset. Måste hålla mig helt ifrån det. Det är bara så jävla svårt, men jag måste väl... tagit två Dimor nu iaf och hoppas de hjälper nu. Tänkte köra hem från Krylbo. Måste öva på mamma å pappas bil. Körde J's igår och den går utan problem men deras är jag ovan med. Så jag kan ta oss till Stina & Gustav nån dag sen :)
 
Nu ska jag fixa med lite annat. Ni får ha en skön Söndag och glöm inte Säsong 3 av Solsidan ikväll kl8! =D
 
Puss!
 
 
Love You!
 
 

Tillbringar min lördagkväll i soffan framför tvn. Heartbreak kid ^^

Saknar dock min Daniel nåt vansinnigt mycket... Skjutsade honom till tåget innan idag och tyvärr kunde jag inte följa med den här gången.... Men han kommer tillbaka om nån dag bara :D kan knappt bärga mig. Det är större tävling imorgon på Interpool och jag håller alla tummar och tår för honom! Han är i fin form :)

Tog en sväng med bilen själv idag. Körde rockklassiker på hög volym. En fördel när man kör själv ^^ var å posta lite paket och lite jobbansökningar.

Nej nu ska jag väl snart krypa ner under mitt fluffiga tjockare täcke jag letat fram. Kallt det börjar bli nu, och mörkt! Fan kolsvart ute tidigt...

Godnatt!! :)


Fick den här på sms från Daniel imorse. När jag hade läst det så viskade han i mitt öra: " you are My world "

Min underbara älskling. SOM jag älskar dig <3


Fasen va dåliga ni är på att kommentera nu för tiden :( 30pers å den enda gången nån skriver nåt är när nån ska klaga eller va taskiga. Men men... jag skriver ändå.
 
Just nu slumrar min Daniel här bredvid medans jag har suttit och knåpat ihop lite jobbansökningar. Ska även kika mer på kursutbud och så.
 
Just nu mår jag lite bättre. Iaf än så länge, men det hinner väl ändras än. Vaknade två gånger inatt med magknip... inte kul. Hoppas ju att jag ska bli bättre tills imorgon så jag kan följa med hjärtat till Borlänge. Han tänkte åka idag men ville inte lämna mig då jag inte mår bra och han är så snäll å go så. Min älskling <3 Han får mig att må mycket bättre. Bästa famnen som finns. Helt klart.
 
Ska kika lite på Project Runway Sverige nu som jag missat.... Hoppas ni alla mår bra! =)
 
Puss å kramen!
 
 
 
 
 

Jaha då var det dags igen då.... Har känt mig varm och konstig innan i dagarna och kass i magen. Nu vet jag varför... Samma virus typ som innan i år. Ni kanske minns då när jag skulle på halkbanan? Va dålig i ca 1,5 vecka. Nu är den värre än nånsin men efter att ha läst tillbaka här i bloggen tills då så vet jag att det är typ samma sak. Sjukt jobbigt och hoppas att det ska gå över snabbare den här gången.... Är ju så mycket jag vill göra nu ju :( Borlänge imorgon med Daniel men det ser ju inte ut att gå :( får se om det kan gå med massa dimor i kroppen. Tog två nu så jag förhoppningsvis får en lugn natt....

Tur att jag har min älskade här iaf <3


 
 
 
 
 
 

Sitter på tåget mot Avesta. Daniel sover och jag har sällskap av stiftelsen i öronen.


Kom igen nu älskling :D


Eftersom det inte går att lägga upp fler än en bild så får ni bara se den på mig och John sålänge. Får lägga upp resten imorgon från datorn...

Men här är iaf jag och världens trevligaste John Lindberg :D


Tog sovmorgon idag och gick till vc i närheten då Daniel skulle ta blodprov.

Nu sitter jag på Interpool och Daniel värmer upp för ikväll är det klubbtävling. Ska bli kul å se :)

Har försökt få upp bilderna från i Lördags men den här jävla appen vägrar! Ska försöka på vanliga viset för de blev riktigt bra :) speciellt på mig och John ;) haha. Lite roligt när vi gick in på Johnlindberg.se idag så hade de tagit vårt kort som Daniel tog under spelningen fast de hade skrivit fotograf: Cecilia ström. För vi la ju upp den båda två och jag hade ändrat min i instagram först så då tog de väl den från min sida ^^ eller John gjorde rättare sagt. Kul iaf att de la upp den :)