Igår var jag ute på äventyr med papsen och hjärtat. Vi åkte till Uppsala, världens rörigaste stad. Herregud. Men vi överlevde. Anledningen till att vi åkte dit var såklart en bil. En bil som vi också köpte och fick följa med hem :) Det var en lång, stressig, rörig och intensiv dag. Vi åkte runt 10 och kom hem efter 8. Vi hann med en liten snabb sväng ut till Ikea-området där vi fyndade lite på rean. Både pappa och J handlade lite i klädväg. Vi va helt slut i både knopp och kropp när vi kom hem. Slockade direkt efter Big Brother men vaknade dock mitt i natten med magknip vilket inte hänt på över ett halvår, men jag vet att det är för att jag inte åt mycket under hela dagen igår och sen fick den för mycket för fort att hantera när jag väl åt sen. Även om jag försökte äta lite i taget.

Idag ska vi tvätta bilen, äta och bara umgås med mamma o pappa. En lugn och skön dag. Det behövs. Hoppas ni har en trevlig helg!

Bilder från igår:



Nya fina bilen! :)
Ford Mondeo 2005.



Det flög flygplan förbi några gånger. Såna där mindre, typ som i Pearl Harbor.

 

Det var ju rea både på hm och Cubus, och jag hade redan innan vi åkte bestämt att jag skulle
köpa en ny munktröja så glatt överraskad när jag insåg att priset var sänkt med 100:-, blev en 
grå den här gången. Den randiga är en gosig stickad tröja som blir härlig tex vid havet i sommar
om det är lite kyligt på kvällen. 100:- kostade den. 



På Cubus reade de alla mössor, vantar å halsdukar för 10:-/st. En mjuk go rundstickad
halsduk fick följa med mig. 10spänn liksom. Kostat 130 förut. Blir sjukt gosig till vintern! =)




Såg ni finalen igår eller? Alltså herreguuuud. Vilka jävla kämpar! De är sån inspiration. -79kilo liksom! Tycker dock att de flesta går ner lite för mycket, de ser typ hundra år äldre ut, men de vill väl vinna pengarna :p Grymma som fan är de iaf!! Man kan, bara man vill!! :) Trist att det är slut, väntar på att de ska börja visa nya omgången från Usa men de är ju så sega i detta land... vill se nuuuuuu...

Får se vad den här dagen kommer att ha att bjuda på. Bra saker hoppas jag iaf! ;)




Snart kommer albumet! :D


Idag är magen inte alls lika svullen som den varit innan, senast i helgen som va. Känns riktigt skönt. Den står inte ut på samma sätt. Har precis avslutat dagens träning. 60min i crossen och situps blev det. Ska snart lägga in kyckling i ugnen som idag serveras med sallad och creme fraiche. Igår gjorde jag i ordning en skinkstek i ugnen som blev jättebra, men nästa gång ska jag prova att ha den i lag med enbär, precis som till tjälknöl, som jag för övrigt ska laga till nästa vecka till påsk. LÄNGTAR REDAN! Till skinksteken åt vi sallad och creme fraiche. Det blev dessvärre ingen motion igår. När J kom hem såg han en bil vi skulle kika på så det blev sent innan vi kom hem. Men en vilodag här och där är ingen fara. Kroppen behöver det ibland också :) Får se om det blir nån promenix ikväll med eller inte. Känner inget alls i foten nu så den har läkt nu :D Ska passa mig så jag inte tar i för hårt igen.

Får se om det blir nån tripp till Sthlm på Fredag och hämta hem en bil eller inte. Återstår att se men vi håller tummarna! :) Nu ska jag fixa käk och sen läsa lite teori.

Tjing!








Tittar på Biggest Loser och laddar upp för ett träningspass. Fan va grymma de är. Hur sjutton orkar man stå i en cross i 10-12timmar?? Jisses. Mäkta imponerad! Kul med final snart :D Så kul å se hur alla ser ut nu.

Igår var jag ner till skolan. Hade lektion med Jeanette som hon hette, inte Anette :p Och åhh va jag är glad att jag provade henne, hon va grymt bra! Hon lärde mig ett helt annat sätt att köra på som gick mycket bättre och hon pratade mycket, var trevlig och positiv! Bokade in två lektioner till med henne medans det fanns lediga tider, för hon ska få vara min väg till körkortet. Körde runt i stan så hon fick se hur jag körde och det va lite annorlunda att bromsa in på hennes vis men det gick mycket bättre. Nej han jag kört med innan har inte sagt nånting om det och om hur jag ska göra, vilket hon påpekade direkt. Sen känns det ju alltid lite bättre med en tjej. Ja hon var bra!

Stannade och gjorde lite teori så nu är första delen helt godkänd, och började såklart på del två. Känns bra nu faktiskt. På Torsdag har jag nästa lektion, också med Jeanette och då ska vi öva på att backa och parkera :)Spännande! Det finns kanske nån som tycker att det tar lång tid, men jag vill lära mig allt så jag kan och jag tar det i min takt, Maj är ju mitt mål men det gör inget om det tar till början av Juni heller, bara jag fixar det i sommar så är jag nöjd. Och med Jeanette till min hjälp så tror jag det kommer gå jättebra faktiskt. Och så fort vi hittat en ny bil så kan jag öva mer.










Jag vill gärna leta efter ett ägg i påsk, men det ska inte innehålla godis.
Gärna nåt annat skoj =)





Ibland äter man saker fast man egentligen inte fattar varför... utan bara av ren vana. Har ätit tokfel sista tiden men det är slut med det nu, faktum är att de senaste två veckorna har jag egentligen inte varit intresserad av godis, känt att jag måste ha det så fort det blivit helg, men har ändå ätit om någon haft, som i helgen. Men varför? Det är inte alls så gott efter en stund. Faktiskt.

Har precis tittat på Efter Tio och där pratade de om kost och Hypotyreos, det var en tjej med där som haft Hypotyreos och ätit Levaxin. Sen började hon äta Gi samt uteslöt socker till stor del. Hon började i April och i Juni hade hon gått ner 15kilo och 20cm i midjan, och hon vägde från början mycket mycket mindre än vad jag gör.

Jag gick till skolan igår och sen till Pappa, blev väl totalt 35min kanske och igårkväll gick jag och J en promenad på 40min och under promenaden pratade vi om vårt mål. Att gå ner i vikt. Oh ja, vi menar allvar. Han vill gå ner ca 3-4kilo till ( Han har gått ner 3kilo nu sen han slutade dricka öl för några veckor sen, han ska inte dricka en enda öl före påsk + att vi under påsk inte tänker överäta och gå som vanligt ), jag vill gå ner först och främst dessa 7kilo som jag kallar "Medicinkilon" eftersom de kom under medicineringen under vintern här. Så de först, sen är jag på samma som i somras och då kände jag mig Nöjd. inte nöjd men nöjdare är på många år med min kropp. Jag är liksom inte dum, jag har ju en spegel att titta i :p Men jag är ju inte frisk heller, min kropp fungerar inte som en vanlig persons. Därför har jag ju kommit fram till att ändra kosten och försöka hjälpa kroppen på traven + att gå mycket. Jag tänker inte sträva efter att gå powerwalks, att gå fort som fan, utan bara gå. i min takt, det är i slutändan tiden man går och ATT man går som gör det, inte hur fort man går. Går jag för fort skadar jag mig bara och kan inte gå alls. Känner att jag gick lite för fort igårkväll med, känner det i smalbenet(?), därför har jag inte tagit någon morgonpromenad idag utan tänker ta crossen om en stund för det är som sagt innan mindre belastning för ikväll ska jag och J gå ut å gå som vi tänker försöka göra varje dag nu :)

Vi har redan planerat under vår semestervecka i Halland i sommar att vi ska gå upp tidigt på morgonen och gå morgonpromenader efter stranden. Hur mysigt är inte det liksom?? Möta solen vid havet? Åh va härligt. Jag älskar att sitta och titta på vattnet... men i sommar vill vi känna oss fina och då måste dessa 7 kilo bort, så är det bara. Ändrar jag kosten och tar bort det mesta sockret och äter sallad istället för pasta, potatis, ris, och bröd vilket jag redan gör men ännu mer.

Har en skinkstek i kylen som jag ska laga till i ugnen idag. Ska bli vansinnigt gott! Med sallad och creme fraiche till. Naturell såklart. Allt ska man äta naturellt för då är det inget tillsatt socker i. Tinade hallon med naturellyoghurt tex. Vansinnigt gott! Creme fraichen kryddar jag själv med tex tacokrydda, salladskrydda eller vad man nu tycker om.

Den stora frågan är, vad ska man äta framför en film? På helgen? Under fest? Då det oftast blir just godis,.... det finns ju nötter, bär och grädde, fruktsallad. Men vill ha mer tips så det ska jag söka efter nu och så ska jag ner till biblo och låna hem Ola's Gi-böcker! =) Han är väldigt klok och jag åt ju till stor del så när jag gick ner mina 17kilo men jag tränade inte så lägger jag till daglig motion så hoppas jag på bra resultat!

Nu Köööööööööööööööööööör vi!!! Är ni på? ;)






Så fint nu när vårblommorna äntligen börjat kika fram. Snödroppar tex :)
Nu letar jag efter tussilago som jag hittills inte sett...




Kan de sluta visa den där vidriga äckliga snuskiga jävla reklamen för Finish för diskmaskiner!!?! Är det bara jag som tycker den är skitvidrig. Nej J höll med sist han såg den. Alla matrester som åker omkring... fy fan.. jag är inte den som är känslig men den där reklamen får mig att må illa!!


Såhär vackert är vårat badrum nu för tiden... J höll på länge och väl igår för att få dit nya lampan men det gick till slut. Han är så duktig :) Dock så satt skåpet för högt upp så kunde inte skruva i sista skruven utan vi fick ta ner hela skåpet. Ska göra om det lite innan det åker upp igen så får vara utan spegel och hyllor några dagar. Det blir iaf lite uppiffat, vilket behövs! inte det vackraste barummet direkt... drömmen är ju ett kaklat!


 



Nya lampan är snygg iaf. Den ger verkligen ett annorlunda sken mot innan.




Solen är på väg upp och här sitter jag, istället för att vara ute och gå.. Men jag vågar inte riktigt, för jag har körlektion 11.30 och vill inte att foten ska göra ont igen då, utan det blir lätt promenad till och från skolan och så blir det en promenad på minst en timme med J ikväll. Får se hur det går. Förhoppningsvis ska det väl gå bra för den här veckan SKA jag gå varje dag! Punkt slut liksom... Men idag går körningen först :) Har ju väntat i 2veckor nu... ska bli kul som satan å köra idag, och kul med den där nya Anette :) Känns som att jag kommer gilla henne. Vi får väl se.

Fy fan vilken skitrolig sommar det här kommer bli! John Fogerty ska bli grymt som fan, och igår så bokade jag o älsklingen in vår semester. Vi har sagt hela året att i sommar ska vi åka nånstans bara vi två. Familjen i all ära va men det kan ju bli lite rörigt när man är så många så i år kör vi på en romantisk vecka bara vi två. Vi har alltså hyrt en stuga en vecka nere på Västkusten, ungefär Halmstad. Säger inte exakt vart men där i krokarna ;) Älsklingen fyller ju 35 den veckan när vi är borta så vi får ha kalas innan vi åker ner. Tänkte ta veckorna innan men de va fullbokat... det kommer iaf bli underbart =)

Han sa nu innan han åkte till jobbet att nu ska vi ut och gå varje dag och äta bra så vi går ner i vikt till semestern. Ja men eller hur! Ganska många kilon tack... Jag vet ju att promenader fungerar alldeles yppeligt, måtte bara min fot hålla sig nu. Den gör fortfarande lite ont om jag sträcker ut foten men idag känner jag inget alls när jag står o går normalt. Var nog bra att jag inte gick igår. Även om jag VILL. Får se hur den här operation-gå-ner-i-vikt kommer gå då, men jag hyser stora förhoppningar. När jag går hem från skolan ska jag gå in på ica å handla hem lite mat för veckan.

Nu är det dags för frulle här!



Gårdagen var en rätt trevlig dag. Solen sken, shopping, fika ute i solen och hjärtat. Bättre kan det knappt bli. Dock var inte dagen helt problemfri. Haha.. när vi kom till Västerås var vi riktigt hungriga, så vi sprang in på Ica Maxi på Hälla o köpte lite dricka och nåt å äta. Solen sken så fint så vi kände inte för att gå in i affärerna direkt, så vi tänkte att vi åker till vattnet och sätter oss där å äter. Är ju vatten runt hela Västerås så finns många ställen. Bortanför Irsta ungefär körde vi ner till en ja vad ska vi säga liten badplats typ, ungefär som Lillsjön kan man väl säga. Dock så körde vi ut på gräset och skulle parkera, men det skulle vi ju inte gjort.... det var vansinnigt lerigt. Det såg inte alls lerigt ut men de va nån jävla grop preciiiis där vi stod. Såklart. Vi satt fast... kom ingenstans.... spåren blev djupare å djupare bara... men som tur var så va vi inte de enda som tänkte fika ute. Var andra där som satt å läste i solen och va där med hundar å så. Två killar kom med ett rep och den ena tog sin bil och drog loss oss... Västeråsbor är så jävla trevliga o hjälpsamma! Här skulle de väl bara stå å glo och säga Oj, sitter ni fast. Typ. Bilen såg... ja.. förjävlig ut rent ut sagt. Vi gick lite där å tittade men tappade lite sugen så vi åkte tillbaka ganska snart. Tvättade brum i biltvätten och satte oss på Hälla ute i solen o åt det vi hade kvar.

Åkte till bilen vi skulle titta på men då fanns den helt plötsligt inte inne i butik.. fast den fanns kvar på blocket. Antagligen blev det såld direkt då... Har dock sett en annan nu typ runt Barkarby som han ska ringa på. Måste verkligen ha ny bil. i Västerås gick bilen rätt bra men så fort vi kom tillbaka hit så la den av 3ggr inom 2min typ... den stannar när den själv vill och ni förstår ju själva att det inte är en bra bil att övningsköra i.... :/ Jag tänkte köra lite när vi åkte tillbaka från stranden där igår men efter allt krångel i leran så ville vi fort in till stan igen för att hinna med allt.

Gick i gallerian vid Ikea men hittade varken kjol eller jeansjacka :( Två linnen dock från Hm som jag är mycket nöjd med. Självklart blev det även en tripp in på Ikea också, men inte hela, gick bara sista delen. Blev badrumslampa och lite annat smått o gott. Åkte hemåt runt 7tiden tror jag den va... ont som fan i foten hade jag också... känner i den än så promenad får vänta... men städningen ska jag ta tag i nu känner jag.. sen när J slutar idag efter 2 ska vi fixa upp lampan i barummet så man ser nåt igen... Blir nog att åka till mamsen o papsen efter det för lite mat och skölja av bilen igen, för leran vid hjulen försvann inte....

Nej, dags att sätta fart! Hoppas ni har en trevlig helg! =)




 






mms_img728513320 (MMS)

På väg mot Västerås :D


Morrn morrn! Idag skiner solen. Wohoo! :) Blir att leta fram brillorna för efter lunch när J kommer hem så drar vi mot underbara vackra Västerås för två saker. Kolla på en bil men även belysning till badrummet för just nu har vi en liten lampa där inne, ni vet sån där rund platta som man ska ställa en glaskula på... mysbelysning, men inte så smidigt för man ser ju inte så mycket. haha...

Måste hurra för två saker den här morgonen...

1. Tack som fan Big Brother för att ni äntligen plockat ut idioten Sipan ur huset!!! Inte bara jag som stört mig som fan på honom. Sånt jävla stolpskott! Tycker folket i huset i år är milslångt ifrån de förra året, de är ingen fason alls i år. Visst Bb kanske inte är så jävla ordentligt men när Rodney framstår som en av de vettigaste i huset, som förra året var mitt stora hatobjekt, då är det illa. Han beter sig ju ovanligt bra i år. Kul som sjutton att de tog in honom igen. Ska bli kul å se kvällens avsnitt!

2. Israel har som första land fått en lag mot för smala modeller. Modellerna får inte vara för smala och har man retuscherat bilder i tex tidningar så måste det framgå, ungefär som Produktplacering på tv. Hurra för Israel. Mycket bra! Ett steg åt rätt håll!



'


Imorse några timmar efter att J hade åkt och jag skulle på toa så hade lysröret i badrummet dött... great.. ser typ ingenting... Nu är han ute och ska försöka hitta nytt, va tydligen nåt mer som va trasigt. Ja jag hajja inte allt han sa men huvudsaken han kan fixa det... går knappt att duscha, är ganska mörkt där inne även om dörren är öppen. Får leta fram nån ficklampa annars. Nåja, de går la på nåt vis =p

Själv har jag storrensat i alla lådor o garderober i sovrummet idag. Tömt allt, gått igenom, och lagt in fint. Har så jävla lite utrymme så man får tänka hur man ska placera saker å ting. Bara att ha en hall där vi kan ha en byrå hade varit guld värt liksom. Att ha saker som vantar, mössor, sjalar å väskor. Nu vet jag inte var jag ska göra av sånt.. ligger lite överallt.. nej hoppas på flytt inom en inte alltför avlägsen framtid! Så jävla trött på det här nu. I år har vi bott här i ÅTTA år! Heeelt sjukt ju. Ändå trivs jag inte riktigt här trots att vi bott här så länge. Inte så att jag skulle vilja sova här ensam... är nån känsla jag har. Nä blir inget av med det. Om jag inte skulle va tvungen då :p

Nån mat på ballen blir de då inte för det är ju en sjuhelsikes massa moln idag... vart är soooooolen????! Men men, kanske tar ut möblerna ändå så är de där tills imorgon.

Nej jag lär göra lite mer nytta nu!


Godmorgon världen. Okej då, jag har varit uppe 1,5 timme men iaf. Känner i foten från igår så blir ingen morgonprommis iaf. Vill inte riskera nåt nu när den börjar bli bättre , så får se om det blir senare idag eller ikväll istället. Ska iaf städa så bränner väl lite där med.. :) Situps blir det iaf hur som helst. Har lite träningsvärk i kroppen från träningen igår känner jag.

Idag ska det ju bli superväder! Vi ska därför gå upp på vinden och hämta ner utemöblerna, eftersom vi har sol på balkongen i princip hela dagen, så vill man ju kunna passa på att sitta där. Så det blir nog middag ute idag skulle jag tro. Mysigt värre! Jag blev så sugen på att åka ut till vattnet och ta med lite fika nu när det är så fint väder, så får se om det blir nåt sånt imorgon, han slutar ju tidigt då :)

Igår när jag och mamsen gick till kyrkorgården och tände ljus så hittade vi lite videkissar ( det är väl videkissar, eller? ) vid tennishallen. Blev fint på bordet :)







mms_img161464046 (MMS)

Tänt ett ljus för mormor som skulle fyllt 83år idag och imorgon har Kent namnsdag. Önskar verkligen att de hade fått levt nu :( men livet är som bekant inte rättvist. De finns iaf för alltid i mitt hjärta. Grattis mormor, hoppas ni har kalas där uppe i himlen eller vart ni än är :)


Idag fick vi sovmorgon så träningen blev efter frukosten men vilken energi jag hade idag. Efter 60min kände jag bara, varför sluta när man har sånt flow? Så körde på en kvart till. 1timme och 15min är riktigt bra! =) Blev såklart även 100situps och stretch. Crossen är lite mildare för lederna och tex foten så kommer nog köra cross tills den är helt bra. Känner bara lite i muskeln direkt efter men sen försvinner det.

Nu jävlar alltså! Har fortfarande massa energi så ska nog ta tag i garderoben nu.




John Fogerty i sommar då! Wohooo
Fan va grymt det ska bli!! :D


Åh sitter och lyssnar på Kent, som oftast, och kikade på hemsidan vart de ska spela i sommar. Är väl Peace&Love isåfall, men de verkar inte ha släppt endagarsbiljetterna än. Ska hålla utkik och hoppas på att den dagen Kent spelar inte är allt för dyr, jag vill ju så gärna se dem live!! Snart släpps ju iaf nya singeln och i April skivan. LÄNGTAR!!

Kent är så jävla bra, och många låtar påminner mig om när jag och J träffades eftersom Vapen&Ammunition släpptes sommaren 2002, och pumpades i princip varje dag den sommaren, som jag för övrigt minns som en riktigt bra sommar, även om hösten blev ännu bättre <3 Om man bortser från skolan då... men den var iaf rik av kärlek. Tänk att samma kärlek sitter här i soffan nu 10år senare. Han har varit ute och gått och det första han säger när han kommer in är " Hej, Jag älskar dig. Du är det finaste jag har "... Jag menar.... klart som fan att jag älskar den här karln av hela mitt hjärta. Ska nog gå och kramas lite med honom nu och kika på Top model. Klockan går fort när man har roligt!




Kände för att göra om lite ^^




 Mycket bra! :)

Kom på en sak nu när jag lyssna på den, kommer ni ihåg Kamera?
De va ju skitbra, men min poäng är att han låter som han som sjunger i Kamera!
Påminner om deras musik. Ja detta gillar jag starkt.


1 timmes morgonjogg i crossen - CHECK!

Fan va bra det känns :) En timmes motion om dagen va de, minst. Foten börjar äntligen kännas bra igen, dock känner jag lite i den nu efter träningen men hoppas på att det ska gå över. Ska nog göra ett fotbad till frukosten, det kändes bra i foten efter det sist iaf. Har faktiskt mycket att göra idag. Bäst att hoppa in i duschen nu o sen fixa frukost. Kan lova att magen kurrar nu :p Hallon o vaniljyoghurt... Mmmmm...

Tjingeling!

Xx


Idag är det en så kallad pyssla-inomhus-dag även om vi ska ut en sväng senare. Men innan dess ska vi få ut lite auktioner, sen det blev gratis vid osålda auktioner så är det ju hur mycket annonser som helst! Kommer ut massor med nytt på en dag. Så hoppas vi kan få bort lite grejjer nu. Har på tok för mycket. Min skrubb ser förfärlig ut :P Måste ta å städa igenom den imorgon tror jag...

Ja igår var vi ut och åkte lite jag och älskling. Bla till Fagersta och så fikade vi på Elsa Anderssons Café i Norberg på vägen hem. Åt mat hos mamma & pappa. En liten promenad hann vi med också men foten gör fortfarande ont... :/ En vecka sen nu ju! Ska ta mig en promenad imorgonbitti iaf, fast får tänka på hur fort jag går så jag inte gör den värre igen. J får nog massera lite ikväll tror jag ;)

Lite bilder från igår då, för nu har jag annat att göra.

Xx




Jag & Hjärtat ♥

 

Holmen



 



♥♥♥



Pappa hade gjort fint på trappen =)




Ganska precis kommit in efter en liten körlektion med Pappa. Det gick väl sådär. Iaf bättre än förut. Inget motorstopp, bara en gång när jag glömde växla ner till 1:an. Lite svårt att komma iväg på 3an :p Men i det stora hela gick det väl bra med tanke på att jag inte kört på nästan 2 veckor nu och vi inte kunde starta vid bussgaragen då det var fullt med både bilar, bussar och stora lastbilar. Det var bara att glömma, så fick starta efter vägen bortåt värmeverket. Va lite nervöst eftersom de va ett tag sen och speciellt med pappas bil! Så med tanke på det så tycker jag nog att det gick bra iaf. Känns lite ovant då körskolans bil fungerar lite lite annorlunda i kopplingen och gasen samt att jag sitter mycket högre i deras bil. Som sagt, den bästa bilen att köra!

Sprang in på skolan för att boka in lektioner för nästa vecka, ja men tjena. Det gick ju inte så bra.. Ibbe som han tydligen heter, tror det va Ibbe.... ja nåt sånt iaf, som jag kört med innan han hade fullbokat i 3veckor framåt. Det slutade med att jag får köra med den nya som börjat, Anette. Känns faktiskt bra! Kan ju va kul att prova en till och känna vem som är bäst. Känns som att den här Anette kanske pratar lite mer för han har inte sagt mycket. Alltså inte ens när jag inte kört utan han har kört... inte ens vetat vad karln heter ju! Det säger väl en del :p Han är dock bra som lärare och lär ut bra. Men ja, det ska bli roligt. Dock hade hon också fullt nästa vecka så blir inte förrän den 26 och 29 Mars, men då hinner jag ju öva hemma en del.

Xx




Jag måste bara tipsa om den här laktosfria vaniljyoghurten.
Den är sviiiiiingod! Krämig och med prickar i, smakar som sån där dessertyoghurt typ.
Brukar ju äta naturell men tänkte testa den här och ja... tipp topp betyg!
De nya med jordgubb är också jättegod och krämig =)
Hurra för nya laktosfria produkter, men nåt jag verkligen saknar är Bollnäsfil!
NÄR ska de göra den laktosfri? Den är ju så jääävla god.....


            

Det är alltså kökshandduken jag köpte från Lagerhaus förut, vilken jag fullkomligt älskar! Så retro! Jag kunde inte förmå mig att ha den som handduk och "förstöra" den. Nåt jag verkligen tycker om är de gamla "väggbonaderna". Finns så många fina. Dock är de inte helt lätta att hitta, men jag brukar kika efter dem varje gång jag är på loppis. Sett en gammal som vi haft hemma men frågan är ju om den finns kvar...

Hur som helst så tog jag en canvasduk med tjock kant och så häftade jag helt enkelt upp handduken på den. Världens sämsta häftapparat så det tog en bra stund men till slut så. Jag är mycket nöjd! Har dock ingen plats för den just nu där den kommer till sin rätt så den får nog ligga i garderoben och snällt vänta till den dagen vi byter lägenhet för då ska den få sitta i köket tror jag :)

Xx





 Bästa smaken på länge!

Doftar och smakar otroligt gott. T,om J utbrast " m m m m , m e n   å h h  v a  g o t t".
DÅ är det bra ;)

Diskuterade på fejjan igår vilka smaker som är godast och vi kom fram till att de godaste är:
Citron, Hallon ,Skogsbär, den här nya och så Icas egna med Päron.

Mina favvisar är Hallon/Persika och icas Päron. Jag dricker mest kranvatten men nu på helgerna
får det allt bli bubbelvatten när de finns så goda =)




Ni får gärna slänga in ett "gilla" eller än hellre en röst på vårt matrum ;)

Klicka HÄR!

Puss ;)






Naturell laktosfri yoghurt med massa tinade hallon. Helst lite varma. MUMS!
Glutenfritt lantknäcke med rökt skinka, ost, tomat, gurka och grekisk salladskrydda
+ Limevatten

Nyttig och underbart god frukost! =) Mmmmmmm.
Längtar tills man kan börja äta ute på balkongen. Det är det absolut bästa!
Allt smakar bättre utomhus, av någon anledning.

Promenaden gjorde visst sin nytta trots att jag inte kunde gå nåt igår.
Vågen visade -0.5kg sen förra gången. Hurra. Min plan fungerar.
Hoppas kunna köra på som tänkt snart då... :/




Kan ni inte vara så söta och lägga en liten röst på mitt fina rum? *Blink* :)

Klicka HÄR

Puss!


.... ja iaf av de jag hittills har testat =)



Wordfeud
Lite småuttjatat nu, har nog spelat det lite för mycket. Haha. Men såklart roligt som alltid :)

         


ShapeUp Club
Mycket mycket bra app för den som vill ha koll på kost och motion! Man kan skriva in allt man äter, räkna kalorierna, sätta upp mål, kurvor m.m. Ja allt man behöver. Jag tycker den är tipp topp! =)

                          


Smartlock
En väldigt bra app som är bra när tex någon vill titta i din telefon men du kanske inte vill att personen ska läsa dina sms, se dina bilder, surfa eller nåt annat som du helt enkelt inte vill visa. Då slår du bara på Smartlock varpå du har valt vad den ska låsa. Personen behöver då din pinkod för att kunna "låsa upp" de låsta delarna i telefonen. Du kan tex låsa enbart meddelanden och bilder. Det du vill helt enkelt. Toppenbra tycker jag!

        


Snake'97
Om du som jag var totalt frälst i att spela Snake på de gamla telefonerna. Alltså innan Snake 3D som inte alls va lika bra tyckte jag. Utan den första versionen. Då kommer du älska den här appen! Ser ut som en gammal telefonen så känslan att spela är densamma som då, förutom att "knapparna" inte är knappar då ^^ Men riktigt roligt att nån kom på idén för jag har saknat det i många år!

         


The Lost City:
Fint, spännande spel med fin grafik. Mysigt helt enkelt. Jag är nånstans mitt i spelet just nu men man får lite ledtrådar, nycklar och sånt som ska i rätt dörr, pussel som ska lösas, ja man måste tänka lite, men framförallt så är det mysigt gjort. Trevligt tidsfördriv.

             

The secret of Grisly Manor:
Från skaparna av The lost city, men i det här spelet som går ut på samma sak, med ledtrådar, nyklar m.m så är man i ett hus och ska hitta farbrorn. Lite småscary men spännande! Beroendeframkallande!

             


Ordfall
Det här är ett lite enklare spel men roligt för oss som gillar ord. Man ska helt enkelt bilda ord på minst 3bokstäver av bokstäverna som faller ner.

        

Angry Birds
De flesta med en smartphone har nog spelat Angry Birds nu men det tåls att ta med för det är ju ganska skoj ^^

               

Bakery Story, Zoo Story, Restaurant Story & Fashion Story
Som ni kanske anar så är det samma grej egentligen bara olika affärer. Man driver alltså tex sitt eget fik, restaurang, eget zoo eller modeaffär. Finns fler delar men har inte testat dem. Tänkte bara spela och se vad de var men jag fastnade ju fan! Påminner mig om Rollercoaster som jag spelade på datorn jämt förr i tiden... ja det är ganska trevligt tidsfördriv, men jag gillar fiket bäst :)

                  

               

The Moron test
Det här gillar jag riktigt mycket! Det gäller att tänka till! :) Också beroeneframkallande. Man ger sig inte förrän man klarat hela. När jag klarat "banan" måste jag göra om den för att göra så fort jag kan :p

                      

Draw something
Typ som skissa & gissa. Man ska rita nånting (med fingret) och den andra ska gissa vad det är. Enda nackdelen är att det är på engelska så en ordbok kan vara bra ibland, jag har laddat ner en som app så jag lätt kan slå upp ord som jag inte vet vad de betyder.

                                             

Betapet
Ja, Betapet finns ju även som en app nu. Bra komplement till Wordfeud.

                                           





Ja detta är mina favoritappar just nu. Sen är det ju såklart olika vad folk gillar.
Har ni nå fler tips på bra appar ( det finns ju en uppsjö! ) så dela gärna med er! =)


Ni som ser på Vakna! med The Voice vet ju att de kör "Skefnarmen". Alltså Jakob som ringer upp och "jävlas" med folk, ja det är iaf väldigt roligt. Men idag ringde han till Avesta Lasarett av alla ställen!! Haha... återkommer om jag hittar nån länk till det... och oj vilken dalmål hon hade... pratar vi sådär?? Isåfall ska jag börja va tyst.. haha.... ja jag tycker det låter bedrövligt med dalmål....

Xx

Åhhh jag blir helt sjuk när jag tittar i alla fina retrobloggar där ute. Jag känner en enorm längtan till storloppisen i Hedemora ishall i April, det är klart det bästa på hela året. Där hittar man ALLTID en massa fint! Men tills dess att det blir väder och tid att åka runt på härliga loppisar så får man kika i bloggar och gissa om jag ser en massa saker jag vill ha!

Affärer har börjat blogga och här kommer några som jag tycker är riktigt bra :)


Tid och Rum: 
Åhhhhh, vilken underbar loppis! Bara massa härliga grejjer i hela butiken... jag vill ha allt! xD

                
             Letar efter en fin gammal kastrull, som dessa men oftast är de fula inuti... men skam den som ger sig!

           



Precis en sån:
Mycket fint, och riktigt fin i telefonen.

                


Retroprylar:
Trevlig med lite "finare" saker

                  


När jag ändå är igång måste jag visa lampan som jag vill ha! Sett den i flera bloggar så de kan inte va helt ovanliga... Bilden kommer från 50talsjakten och är från antikmässan i år. Åh va fin den är!!

                        



Önskar att jag kunde gå ut och gå nu med.... men se det är omöjligt... jag har haft svinont i foten sen jag kom in igår... fattar inte vad jag gjorde men det är en muskel, känner när jag masserar att det är nån muskel på högersidan, yttersidan av högerfoten. Vilken otroligt bra start man fick... tack för den liksom! Småhaltade mig igenom en promenad på 30min med J igårkväll, men tror inte jag skulle gjort det... :(

Det var när jag gick igår och kom bakom skolan så sa det pang så fick jag ont, men jag fortsatte gå och det gick över, det var inte förrän när jag nästan va hemma igen som de började göra ont igen... googlat och som jag fatta så är det bara muskler där, inte ledband eller så, så det är väl bara att vänta ut det... suck suck suck.... ska göra ett fotbad idag också.

Xx


Precis ätit lunch/middag ( ja sen blir det typ risifrutti eller yoghurt eller nåt om jag är hungrig ), och det blev hamburgare a la gi med salladsblad istället för bröd. Bröd jäser ju som sagt i magen och man svullnar direkt. Märker det på nolltid de dagar jag ätit bröd... nu är magen plattare igen =) Det var såååå gott!

Aj aj min fot alltså... men det börjar lätta nu faktiskt... men googlat lite och det är inte nå ledband eller så utan utsidan av foten, måste sträckt eller överansträngt den muskeln. Men ska försöka gå lite ikväll med. Tycker nästan det känns bättre när jag går lite på foten... mjukar upp kanske...

Xx


Klockan ringde 05.02 i vanlig ordning men vi snoozade till 05.30 idag. Medans J gjorde sig klar letade jag fram Mp3:n och träningskläderna. Gick ut samtidigt som honom och tog mig en rask powerwalk på 1 timmme och 5 minuter. Kom in igen kvart i 8. Tog mig en dusch, gjorde frukost och nu sitter jag med tassarna i ett fotbad då jag fick så satans ont i fötterna... nog en blandning av att jag gick i fel skor igår och mina joggingskor är helt slutkörda... jag måste verkligen försöka hitta nya skor. Har ett par i garderoben men har för mig att de inte heller va så bra... ja jag får prova dem igen i eftermiddag då jag och j ska ta en runda tillsammans.

Herregud va härligt det är ute på morgonen. När jag gick ut vid tjugo i 7 så va solen inte uppe än, den va på väg upp för de ljusnade men varfter jag gick så mötte jag solen. När jag kom in stod den högt på himlen. Jag tänkte bara gå 30-40min men de va så härligt att ja inte ville gå in! :)

Xx



Jag och J tog idag en promenad i solen på 50min. Det blåste visserligen mycket men det var ändå härligt! När vi kom in igen så fick vi god mat hos mamma o pappa och efter att vi hade ätit tog vi en liten promenad till kyrkogården och tittade men då gick solen ner och det va alldeles för kallt för att gå nå längre så vi gick in igen. Skypade lite med Bella bus som verkligen busade idag... ett himla studsande på den ungen :p Men sötast i världen såklart! =)

Efter det så hade jag gympa med J som ville stretcha och träna lite lätt så lärde honom hur man gör vanliga situps (alltså inte såna man sätter sig upp helt) för det har han trott att de inte känns, jo tjena, vem var det som låg på golvet och inte orkade göra fler? ^^ haha... så nu börjar vi med våra promenader + träning igen. Kommer varva promenader, styrka och crossen lite olika från dag till dag. Vi ska ta en promenad när han kommer hem imorgon men jag tänker gå med ner när han åker till jobbet vid halv 7 imorgon bitti och ta en morgonpromenad tänkte jag. Måste leta upp min mp3 och kolla vad det är för musik i den för den har inte blivit påfylld på länge... måste ju ha i lite nytt å lyssna på! :)

Nu är det Big Brother dags! Tjingeling!

Xx





Idag fick mina vita converse se våren för första gången i år! :D





Min fina fina älskling <3 Du är mitt allt!!



V a r n i n g  f ö r  t u t t a r ... Vadå, var det inte det den betydde? Inte? Nähä... ;p



Vi. Inte den vackraste bilden kanske men det blåste som satan och ja vet inte om jag snubblade
till typ när jag tog den... haha... ja.. den bjuder vi på :p



Känner inte igen mig vid Tråbacken nu när det är så många hus!




Var till Kupolen idag och det blev en riktigt lyckad shoppingdag! Kom hem med en massa fint. Och allt var billigt :) J han kom hem med en ny mobil han! En Nokia ( usch :p ) inte alls lika bra som min. Haha... ;p Här är iaf lite mer av det jag köpte idag =)




Supersöt kjol med små hjärtan från NewYorker :)





Linne från NewYorker!





Orange/Svart randig top även den från NewYorker :p





Vår/Sommar skor från Skohuset, 79:-
Älskar dessa, har såna varje år. Så sjukt sköna.



Serise/Guld örhängen



Kunde verkligen inte motstå detta helt underbart söta lilla röda äpplet från H&M.
Det är alltså läppbalsam, men åh va gulligt! Kommer att få stå på stringhyllan :)

Som sagt, en väldigt trevlig dag blev det och Loreen vann.
Det var ju bra. För mig spelade det egentligen ingen roll vem som vann, så länge vinnaren inte
hette Ranelid i efternamn :p Ja tom Flincken tycker jag va helt okej faktiskt.
Men Loreen blir skitbra det. Gillar hennes framträdande =)

Nu ska jag vila min stackars axel som inte mår så bra efter att ha burit tunga kassar idag...

Xx





  

Hittade dessa skönheter idag på NewYorker. Så sjukt sköna och billiga! :) Det fanns 4 par kvar
men efter en timme ungefär när vi kom tillbaka så var de helt slut. Fanns inte ett enda par...

Våga bära färg!! :)


 

Tog hem mamma o pappas gamla timer som de köpte nån gång på 70talet idag.
Lite nött och så men det gör mig inget. Tycker om den och jag vet hur många bullbak
genom åren som den varit med vid :)


Åh va mycke härliga retro a la 60- 70-tals bilder jag hitta när jag kikade runt... Man vill ju bara ha ALLT! :D
Lite härligt retro att dregla på såhär på Fredagskvällen:






Sån här tv fast RÖD har vi hemma som jag har paxat och som ska in till oss när vi flyttat sen :) Toksöt!
Och det där turkosa köket är fortfarande så jävla asläckert!!!! Såna där vit/röda stolar vill jag hitta till mitt bord...
En äppelkopp letar jag också förbrilt efter....


Vet ju att flera av er har Hypotyreos. Gud vad vanligt det är förresten.... samma sak med gluten och laktos-överkänslighet. Många som är som mig. Vilket känns bra och bra att vi kan diskutera med varandra =)

Jo jag måste bara säga till er som har låg ämnesomsättning att kolla er B12 eller helt enkelt fundera om ni kan ha B12brist, för jag har nu Googlat på saken och många med tex Hypotyreos och andra sköldkörtelrubbningar har ofta brist på B12, något som jag har märkt på mig. Jag köpte min burk med B12 + Folsyra för, ja kanske 2-3månader sen nu och sen första tabletten har jag inte känt mig deprimerad knappt en enda gång, jag har haft energi, lust och varit oförskämt pigg....

Men så igår. Jag insåg ju det nu att jag glömde ta min B12tablett igår morse och är faktiskt osäker om jag tog den i förrgår heller, och jisses i min lilla låda va yr jag var igår. Hela dagen men främst igår kväll. Låg på soffan och kolla på tv å varje gång jag lyfte huvudet om så bara en liten bit så snurrade allt. Och både igår och i förrgår somnade jag på eftermiddagen vilket jag aldrig brukar göra annars.... jag va sååå trött...och så jävla yr i bollen... fattade inte alls varför. Men insåg det nu... man blir trött med B12brist, och yr å ja en massa saker.

Det dumma är att Levaxinet tydligen kan slå ut en del av B12 så en del får öka på dosen desto mer Levaxin de tar... men än sålänge så har det funkat fint med 1tablett på morgonen och så Levaxinet när jag lägger mig.

Brist på B12 kan ge symptom som dessa:

trötthet
tungsveda
oföretagsamhet
förstämning
minnesproblem
bristande orientering
domningar och stickningar i händer och fötter
nedsatt känsel
nedsatt finmotorik
kuddkänsla under fötterna.



Det är en väldigt invecklad historia det här med Hypotyreos och kroppen i allmänhet... Michelle gav mig namnet på medicinen man tar en gång i veckan (istället för Pravidel) som hon har mått bra av och tycker är bäst så ska maila över det till min doktor och hoppas på att hon fixar det åt mig :) Kanske blir att ta en fika med Michelle nästa helg om det passar in :) Hade varit trevligt!

Nu ska jag klicka hem mer B12 då jag bara har 5tabletter kvar nu. Måste även ta och dela lite mer Levaxin då de också är slut i burken... herregud va mediciner av olika slag jag käkar egentligen... B12, Levaxin, Dimor, Dimetikon, Lactraze ibland och så den nya jag får sen då... men men... det är väl så när man inte är som man ska!

Ps. Kom ihåg att ni med hypotyreos även ska äta mycket Jod, så snåla inte med saltet och glöm inte kolla att det är Jodberikat! =)

Xx



Vad är sköldkörteln?

Sköldkörteln är en 2-tums-långa, butterfly-formade körtel som väger mindre än ett gram. Den ligger på framsidan av halsen nedanför struphuvudet eller struphuvudet, och består av två lober, en på vardera sidan av luftstrupen. Sköldkörteln är en av en grupp av körtlar som är en del av det endokrina systemet. Den endokrina körtlar tillverkar, lagrar och släpper hormoner i blodet som färdas genom kroppen och styra verksamheten i kroppens celler. Sköldkörtelhormon reglerar ämnesomsättningen, vilket är det sätt kroppen använder energi, och påverkar nästan alla organ i kroppen.

Sköldkörteln gör två sköldkörtelhormon, trijodtyronin (T 3) och tyroxin (T 4). Sköldkörtelhormon påverkar ämnesomsättningen, hjärnans utveckling, andning, hjärta och CNS-funktioner, kroppstemperatur, muskelstyrka, torr hud, menstruationscykeln, vikt och kolesterolvärden. En tredje hormon som produceras av specialiserade celler i sköldkörteln, kalcitonin påverkar kalciumhalt i blodet och ackumulering av kalcium i skelettet. Kalcitonin anses inte vara ett sköldkörtelhormon i sig.

Sköldkörtelhormon produktionen regleras av sköldkörtel hormon (TSH), som tillverkas av hypofysen. Beläget i hjärnan, hypofysen "master gland" av det endokrina systemet.

Vad orsakar hypotyreos?

Hypotyreos har flera orsaker, bland annat

  • Hashimotos sjukdom
  • tyreoidit, eller inflammation i sköldkörteln
  • kongenital hypotyreos, eller hypotyreos som är närvarande vid födseln
  • kirurgiskt avlägsnande av hela eller delar av sköldkörteln
  • strålbehandling av sköldkörteln
  • vissa läkemedel

Mindre vanligt är hypotyreoidism orsakas av för mycket eller för lite jod i kosten eller genom avvikelser i hypofysen.



Källa: http://www.news-medical.net/health/Hypothyroidism-(Swedish).aspx







Hur glad blir man inte när man får det här på posten när man kommer hem då???

Tack världens bästa lilla busfrö! Moster saknar dig med och ska busa som sjutton med dig i Påsk ;)
<3


Okej, det här blir ganska långt och om du inte vill läsa om det så kan du sluta läsa Nu..  ^^


Hade tid till halv 10. Fick som vanligt vänta lite längre. ( Varför är det så svårt att hålla tider på tex sjukhus, af mm? ) Hon började med att säga att hon läst mitt mail, ja jag skrev ett mail för nån vecka sen då jag inte är den första som pratar om känslor, problem och annat med folk utan skriver hellre. Förklarade hur jag mår av medicinen osv. Hon sa att ja hon kunde ju se att jag gått upp sen sist. Nähä? Men nåt annat om vikten sa hon inte... kors i taket. Kanske insåg att det va känsligt ämne... hon va helt med på att jag kunde sluta med medicinen så det har jag gjort nu, och att om provet idag skulle visa högt än så får jag prova en annan sort. Har frågat Michelle vilken sort hon rekommenderar ifall det behövs sen. För jag kan inte må sådär som med Pravidel om jag ska kunna köra och massa annat, det funkar inte. Som att ständigt ha influensan typ... Ja men det var ju bra det då, att ja får byta sort.

Hon tog cellprov som vanligt, men sen kolla hon massa annat skit också, äggstockarna med ultraljud och hon såg visst några äggblåsor den här gången. Men fick inte nåt vettigt svar på om de kommer från prolaktinet de med eller inte, bara att med högt prolaktin slutar äggstockarna att fungera.. jaha? Och hon såg den som hon då sa tunna slemhinnan men nu sa hon väldigt tunna och det är tydligen det som gör att jag sällan får mens, va nåt med att ägg inte kan fastna då den är så tunn eller nåt åt det hållet. Ja mig gör det ingenting. Skönt som fan å inte ha mens liksom :p Nå barn är det ju inte tanke på så... jag klagar inte... ^^ Vad gjorde hon mer... jo hon kollade med en kikare på livmodertappen som hon inte kunde se nå förändringar på med blotta ögat och hade på nån saltlösning och nån ja vad sjutton va de... syra? ja minns inte.. och så klämde å kände hon. Bökade omkring med en massa prylar.. hmm... ja vet inte vad de va men när hon höll på med ultraljudet så kände ja hur ja blev alldeles varm o svettig, på håret att ja behövde be om vatten för å inte svimma... svårt att säga om ja ätit för lite, eller om de va för ja va så spänd å nervös eller va de va... men i regel så tycker ja inte om när folk "grejjar me saker inuti kroppen" om ni förstår, som om nån opereras eller så. ja tycker de är intressant men ändå blir ja svimfärdig... ja klarade iaf behålla fokus... men läskigt va de!

Efter undersökningen så sa hon att de har fått nya order nu att är man ung och har lätta cellförändringar så gör de ingenting åt dem utan kollar bara upp dem som de gjorde idag, och tacka fan för det!!! Orka göra om samma skit som förra året igen,... tänker bara på de där jävla sprutorna... *ryser*... så nu vet ni det, om ni är rädda för det, att de gör bara nåt åt de som är svårare. Lättnadens suck! Och så fråga jag var jag ska gå nu då om jag ska ha mer Levaxin och så, för vårdcentralen har ju stängt här, och sackemarck och de har flyttat till det privata i koppardalen... men alltså... privat??? Inte direkt det jag väljer... men enligt henne har de mest stafettläkare på vc på sjukhuset nu och det är ju inte lika bra.... va fan.... måste fundera på vart ja ska gå.. ska ju kolla blodprov igen snart för ämnesomsättningen.... vilket krånglande de håller på med! va va de för fel på våran vc?!!!

Jo förresten, när jag skulle gå så frågade jag om de inte kunde kolla vad jag har för blodgrupp, då inte nån vet vad jag har. Aldrig blivit kollat ( tycker jag man ska göra när man föds... ), och efter lite lirkande med henne så gick hon med på det... fick en lapp och gick till sköterskan som skulle ta proverna, då börjar människan tjafsa om varför jag ska kolla min blodgrupp? Det gör de "bara om de behövs" och "det kostar ju oss extra". Men jaha??? Om hon nu skrivit att hon ska ta det så vill hon väl det! Hon gick till min doktor och diskuterade saken men jag va envis som få! Va fan, har man tagit blodprov i 12-13år ett X antal gånger, är det för mycket begärt att få veta sin blodgrupp?! Jag sa att Pappa har en ovanlig som bara 5% har så de skulle ju va intressant. Kanske man kan lämna blod om man har nåt de behöver... Hon kom tillbaka lite småtjurig och sa att min doktor sa att de skulle kosta på det åt mig... ha! Det kändes gött :) Hon är faktiskt bra min doktor! Så 2 blodprover och sen fick ja gå hem! =)

Tack till Michelle för att du bryr dig och hjälper mig när jag har frågor om nånting! Krya på dig nu! =)
<3

Michelle sa också att hennes doktor hade sagt att vi med Prolaktinom får kämpa 3ggr så hårt som en "frisk" människa för att gå ner i vikt.... så sant så sant!!

Xx






Herregud vilken seg dag, men skön! J kommer inte hem förrän halv 7. Jag har inte sovit mer än 4-5timmar sen typ en vecka sen. Varje gång jag tänkt att NU ska jag sova så har det kommit nåt annat i vägen. Men idag. Idag tog jag chansen. Slumrat 1,5-2 timmar på soffan nu på eftermiddagen och satan i gatan va skönt det var... såå välbehövligt. Känner mig redan som en ny människa :p Har lagt in lite käk i ugnen och sen ska jag ta itu med disken. Blir att gå upp tidigt imorgon med då jag ska va på sjukhuset vid halv 10. Suck. Har säkerligen nåt intressant att berätta efter det besöket. Nej jag vet inte om jag har nåt mer skoj att säga just nu faktiskt... nä de va nog allt :p

Xx



                      



Hade dubbellektion igår, (3 + 4)

,och här går det undan minsann! Men det är bara härligt. Tredje lektionen kan man ju säga att det var och det gick nåt så otroligt bra. Visst nåt litet kärringstopp i korsning när det va tex en sopbil i röven på mig och jag blev stressad och jag släpper alltid kopplingen för fort. Fattar inte... försöker tänka att han får vänta men jag ser bara honom sitta där å svära över övningsföraren framför som aldrig kommer till skott.... men jag övar på't och försöker slappna av.

Vad gjorde vi då... ja, förra Måndagen så körde jag runt runt på kopplingen, och bara lite runt kvarteret på Industriområdet, vågade inte upp till 40km ens utan att tycka att det gick för fort :p. I Torsdags på andra lektionen åkte vi runt på Industriområdet igen men lite längre och var uppe i 45km, och liiite på 4ans växel, och så igår då. Jävlar vad det hände grejer igår alltså...

Vi körde först runt industriområdet vilket gick felfritt, han sa att jag blivit bra på att växla upp och ner och körde i 50 där jag förra veckan höll 40. Ja men det gick bra iaf så vi körde vidare till villaområden där det är smååå tajta vägar, jag fatta knappt om de va gator eller cykelbanor, haha... jävlar va tajt det va att komma runt iaf. Men det gick rätt bra, stannade i en backe och gjorde start-i-backe 2ggr och det var ju piece of cake. Iaf med den bilen, inte provat med våra än... Åkte tillbaka och så sa han " Å k   t i l l   OkQ8   f ö r   v i   m å s t e   t a n k a ". Jahaaaaa tänkte jag.... mitt i stan.... mitt på dagen... okeeeeej... lite nervös blev jag, men det gick finfint faktiskt! =) Efter vi hade tankat åkte vi genom stan igen, förbi oss typ och ut på stora vägen... shit tänkte jag, ska jag ut här också? Japp, visst skulle jag det.. upp i 70km då.... ingen big deal alls, gick asbra det med! in på industriområdet och runt på lite vägar igen tills tiden tog slut. Då säger han " N u   k a n   d u   k ö r a   t i l l b a k a   t i l l   s k o l a n ".... what? Där det är så trångt med bilar... men det fanns en lucka på typ 2bilars avstånd där jag parkerade lite enkelt... :p We survived!! hahahahaa.... det var faktiskt GRYMT roligt att köra igår!!!

Jag är så glad att bilen är så otroligt lättkörd, för på kvällen testade jag våran bil och körde till mamma o pappa. Gick bra om man bortser från bilen som bara krånglar hela jävla tiden. Den är tammefan hopplös... ibland är den på bra humör men inte annars som igår, den bara hacka och studsa på låg fart och i rondellen vid Lidl när vi skulle köra framåt (och såklaaaart så hade jag en annan bil så gott som i baken!) nej då kände den inte alls för att åka nånstans, den bara varvade. Tänkte va fan nu då. 1an var i och jag gjorde som jag alltid gör... startade om och då gick det bättre... jag hatar att bli stående i korsningar och inte komma iväg nån gång!!!! Åh va arg jag var på den... men inte nog med det, det är ju nåt mer som är trasigt i den som gör att den stannar när den vill, främst i svängar så två gånger la den av i svängen för mig, då måste jag släppa kopplingen så hoppar den igång... som sagt, ingen lätt bil att köra! Stannade kvar en stund på skolan efter lektionen och körde en omgång på teoriprogrammet, godkänt en tredje gång fixat då. Bara ett godkänt kvar på första "delen" :)

Efter igår känns inte körkortet såå långt borta =)=)=)=) Nästa gång ska vi öva backning! :)

Jahapp, då har J precis åkt till jobbet då och det är redan ljust ute. Härligt! :) Måste kolla efter nya skor kom jag på igår. Mina är så sjukt varma nu och conversen är lite för kyliga än. Har inga mittimellan skor... hoppas på att vi ska få tid att åka till Borlänge eller Västerås (<3) snart. Jeansjacka och skor. Det skulle behövas till våren!

Nej nu kurrar magen här. Dags att fixa sig lite frulle och öppna Körkortsboken en stund tror jag...

Puss hej!
Xx



Oj oj oj säger jag bara! Sikken kväll det var igår!!! Jag hade så jääääävla roligt. Kom dock ifrån S&G en del då de tyckte de va lite för högt, men jag, mamma, pappa och J shejkade som satan där framme vid scenen. Spiknykter var jag men va ändå en av dem som röjde mest :p Helt svettig och så himla trött i fötterna men det va det värt! JLT är bara BÄST! Rootvälta tex, de "ansträngde" sig inte lika mycket när de spelade på Kingen, det är väl ofta så när det är mindre platser och städer, men inte de här grabbarna, de körde järnet och det uppskattas! :D Gick därifrån runt halv 2, de andra köpte käk vid Beppes och vi kom hem närmare halvtresnåret. Jag var dock pigg och kunde inte somna på en bra stund. I morse vaknade S&G och slog på Vasaloppet, jag och J masade oss upp vid 9 och gjorde dem sällskap. Såg klart loppet och nu har de åkt hem till sig.

Idag blir det att köra lite eftersom jag har lektion imorgon med. Han har satt lektionerna för tätt nu tycker jag, jag har inte alls hunnit köra nåt nu eftersom de jobbar och så. Efter imorgon bokar jag inte nån förrän nästa vecka. Måste ju hinna öva på det vi gjort nu. En sak i taget liksom ^^ Är ju dubbellektion imorgon och om jag då klarar det vi gjort nu sist rätt bra så skulle vi prova start i backe. Uj uj... Ja det blir ju intressant. Pappa skulle visa mig det idag iaf.

Nej nu ska jag pussa vidare på min plutt. Kommer inte bädda ihop soffan förrän ikväll, det var så himla mysigt att ligga där å se på tv ^^ Hoppas ni haft en lika grym helg som jag =)

Xx


Bilder från igår då:







 







 

Yeeeah! Hoppas de återkommer snart. I'll be there!! :D


J har åkt till jobbet, jag tog sovmorgon till 9. Kände att jag behövde det! Gårdagen bestod till största delen av storstädning då Stina & Gustav kommer ikväll för lite fest, utgång och övernattning. Hoppas det ska gå bra att sova på nya soffan. Den var vansinnigt tung och besvärlig men nu står den äntligen på plats. Vi är jättenöjda :)

Nej jag har väl egentligen inte så mycket intressant att säga idag, tänkte bara uppdatera lite. Har en hel del att göra nu, som tvätta håret, diska, måla naglarna, fixa deras sängkläder och sen ska jag ut å handla så vi har käk att bjuda våra gäster på. Hoppas på en rolig dag/kväll/natt nu.

Xx



Två timmar tills jag ska köra då. Hoppas att det ska gå bra även idag. Håll tummen för mig! ;) Jag körde en liten sväng med pappa igår och han sa att det gick bättre än nånsin innan, så det kändes ju skönt att höra ^^

Efter körningen idag så går jag till Pappa, kom ju på varför det är så mycket folk vid datorerna på skolan, det är ju sportlov! Så blir teori på Måndag istället då de är tillbaka i skolan igen på dagen. Är bara 5 datorer så de är ganska upptaget. Sen idag ska vi hämta ett släp, åka till tippen med våran soffa och hämta hem den nya! Wiie. Fan va nice med en splitter ny soffa till kvällen. Ikväll när det är så mycket å se på burken också. Perfa!

Xx

                                                             
   
                                                                                       Underbara låt <3 
                                   Syrran, visst påminner bakgrunden(musiken alltså) om Per Gessle's gamla fina låtar? :)