Sådär ja. Efter lite pillande så tror jag att hennes design är klar, om jag inte glömt nåt ^^
Ni kan besöka henne HÄR! :)
 
 
 
 

Va fan, skrev ett inlägg och så poff så va allt borta... suck...
 
Igår var jag iaf ner till skolan och pluggade. När jag såg en lapp att man nu måste ha godkänt på de första sex delarna i programmet och jag har godkänt på de fyra första vilket jag hela tiden trott varit de man måste ha rätt på. Har för mig att Ibbe sa det när jag skrev in mig. Isåfall har de ändrat det nu. Lite lätt panik jag fick... varje del måste man alltså ha godkänt 4ggr på för att hela pluppen ska bli grön. Så måste ha godkänt (minst 63rätt/70) åtta gånger till. *Phu*. Men satt igår på den där 5 delen och gjorde om och om igen... till slut kom jag fram till vilka de rätta svaren var men då orkade jag inte tänka mer så mötte J. Det var fler som var på samma del och alla satt och svor och alla fick typ 2-3fel ifrån... så nästa gång hoppas jag att jag får grönt!
 
Köpte två Pelargoner på torget igår. Samma pris som för en uppe vid Rutbo, och så kunde vi inte låta bli jordgubbarna när de hade 3 för 50. Svenska såklart. Mums som fan! Imorgon ska jag med J till jobbet. Stannar där mellan 11 och 2 å åker med honom hem när han slutar. Jag fick hjälpa till om jag vill :) Är ju många gratisjobbare där när det är öppet. Loppis skulle jag gärna jobba på! Eller antik/kuriosa. Fast den stora drömmen vi har är att kunna öppna en egen, som Pia's ungefär. Skulle va skitroligt!! :) Får se vad framtiden har att erbjuda.
 
Ja nej nu ska jag verkligen försöka sätta in hennes design. Hann inte det igår.
Tjingeling på er!
 
 
 
 

För en stund sedan ringde Avesta Trafikskola. Min lektion är inställd. Jeanette är sjuk igen. Hon har haft nåt virus på balansnerven tror jag. Nåt åt det hållet iaf och hon hade känt sig yr så hon kunde inte komma. Tråkigt då jag fått vänta 2veckor redan på lektion, men ska gå ner till skolan om en stund och hoppas att nån dator är ledig så jag kan plugga lite där och se om jag kan flytta lektionen nästa Fredag till Onsdag eller Tisdag istället. Hoppas hon blir frisk bara.
 
Igår var jag, mamma och pappa upp till Rutbo och Mio å kikade lite. Mycke fina blommor! Köpte en stor Tagetes till mig som pappa planterade om. Inte såna där små fula, utan jättestora, som stora stora bollar. Gul såklart :) Och mina blommor i ampeln blommar på de med. Trevligt! Jag gillar blommor. Ska med J på stan när han slutat och titta efter nån pelargon. Har inte hunnit köpt nån än i år.
 
Men nu ska jag försöka hinna få klart Johannas design innan jag ska traska ner. Slänger in lite bilder från igår.
 
Puss!
 
 
  
  
  
  
                                         
 
                     Efter maten gick vi till kyrkogården och planterade nytt :) Mormor blev nog nöjd!
 
 
 
 
 

 

Igårkväll var det lustigt väder. Jag var ute och körde lite med J och jag möttes av en enormt stark bländande sol, ösregn, mulet och klart väder på samma lilla tur. Körningen gick iaf helt okej med tanke på att jag inte kört så mycket och inte haft lektion på 2 veckor, men nu är det bokat varje vecka inkl dubbellektion fram tills uppkörningen. Inte så van med J's bil ÄN. Men det tog ett tag innan jag och körskolebilen var ett också men den känns som min egna nu. Typ en sån bil ska jag ha när jag har råd att köpa mig en bil i framtiden. En liten, smidig som man sitter högt i! Märker verkligen skillnad på hur fötterna mår om man sitter lågt eller högt. Högt är klart att föredra! Blir inte samma belastning på vristerna tex. Sen går J's bil högre och lägre i pedalerna än körskolebilen. Så det är lite olika men jag borde snart komma i takt med våran med. Viktigast är ju ändå körskolebilen just nu då det är den jag kör upp i. Kan det inte bara bli den 18 snart? Jag vill skriva upp nån gång!
 
Idag började J först 11 men han va till tandläkarn vid 8, så han kom hem emellan. Åt frukost tillsammans och tittade på senaste avsnittet av True Blood. Så jävla bra det är :D Det var mysigt, bara att vi båda missade sista minutrarna då vi somnade! Alltså den här medicinen alltså.... jag har väl aldrig nånsin somnat framför tvn! Brukar skratta åt folk som somnar vid tvn. För natten kan jag inte sova för då måste jag kolla allting innan jag får ro men annars. Helt otroligt. Tänk om jag hade käkat full dos? Ni hade inte fått liv i mig! Haha... jag måste hela tiden göra nånting annars degar jag ihop... en promenad ska jag ta mig snart men måste fila vidare på en design som jag ska göra åt en tjej. Har inte haft energi till det men ska göra ett ryck nu!
 
Jag vet fan inte hur jag ska göra med min mobil... funderar på att ge den en andra chans. Men jag vet inte... jag kan satsa 1000spänn på att de inte lär se felet om jag skickar in den varesig två eller tio ggr till. Den fungerade ju helt normalt tyckte de.... hmm... jag vet inte... om jag ska ge den en chans till och annars sälja den och köpa en annan.... måste fundera... för jag älskar ju fånen annars :( Har lånat Iphonen igen nu och visst den funkar ju men är så jävla klumpig. Min är smidig när jag går tex. Ska flytta över kortet ikväll och se om den vill fungera ordentligt... äh vi får se!
 
 
                   
 
 
 
 
 

 
Ni som Twittrar. Följ mig!
@smultronkyssar
 
 

Yes! Skulle börja med morgonpromenad igår, men jag va på tok för trött så de fick bli en idag istället. Hade plan att gå ca 40min, men kom inte in förrän efter 1h och 5min. Använde mig av min nya absoluta favoritapp när det kommer till motion. Gå för hjärtat heter den och kommer från Becel som för varje kilometer man går skänker en krona till forskningen på kvinnohjärtat. Kampanjen fortsätter till den sista September så för den som vill hänga på finns det gott om tid att samla in lite pengar. En god sak som kommer ur en annan god sak, för promenader är ju en väldigt bra motionsform och jag vet att jag gick ner i en rasande fart förr när jag gick mycket så får se om det har samma effekt den här gången. Man kan ju alltid hoppas. Min första promenad med appen gav iaf runt 7kr till forskningen men en annan sak som är kul med den är att man får utmärkelser när man har gått en viss bit. Nu fick jag den första som är "Promenadpionjär". Nästa får jag under nästa promenad, när man fått ihop 10km och då blir man en "Storströvare". Så håller det på tills man gått 200km (!) då man blir en "Motionsmessias". Siktar på att bli en messias innan tiden rullar ut! :) Som sagt, en rolig app som iaf jag tycker mer om än Runkeeper. Finns topplista också för dem som gått mest och man kan ha olika grupper om man vill.. testa den ni som går mycket! =) 
 
 
 
                  
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                             
 
Många bilder, men tycker att de säger det mesta om våran faktiskt helt underbara Midsommar! Nog den bästa på många år. Strålande sol, lite mulet men inget regn, tårta, god mat, dricka, spelat spel, var till holmen, kubbat, spelat krocket, poppat musik, suttit ute till sena natten i två dagar, långa sovmorgnar till elvasnåret. Käns som om vi varit på semester i en vecka då vi bott här i tre dagar nu. Vi vill inte åka hem. Vi har mått så bra här. Känt oss pigga och inte alls haft ont i huvudet. Jag har dock haft lite ont i magen och magen har varit rejält bråkig men det är pga gluten och laktos som va väldigt svårt att undvika den här helgen, men det var det värt. Andra bullar blir det dock nu. Helt gluten/laktosfritt och motion är melodin nu.
 
Jag dricker ju sällan alkohol men ska jag dricka ska det vara snaps och det är det ju självklart på midsommar. Hallands fläder ofcourse. Jag drack nog 7snaps men jag kände knappt av dem. Var det verkligen alkohol i? :p Pappa tyckte det va konstigt att jag kunde gå rakt men seriöst, jag kände knappt nånting... lite glad bara va allt och de gick snabbt ur också... men jag föredrar vatten i slutändan ändå ;) Vilket det blir mycket av nu i fortsättningen. Nu är det slut på kalaset minsann. Nu är det träning och kost som gäller till semstern så man loosar några kilon. 7kilo är väl för mycket att hoppas på men kanske 4iaf... mycket plugg blir det också och körning... nu ska det där kortet allt vara färdigt den 24juli om jag så ska sova på Körskoleboken! :p
 
Ska väl gå ner nu och sitta i solen innan vi ska titta vidare på gamla filmer. Vår kära pappa har ju filmat så gott som hela vår uppväxt och fortsätter såklart med Bellas och nu är man ju tacksam för att man alltid hade en kamera i fejset. Det är grymt roligt att titta på och det är nåt alla borde ha! Ska försöka få över dem på dvdskivor dock...
 
Hoppas ni haft en lika bra Midsommar som vi och jag återkommer imorgon tror jag :)
Hej svejs!
 
 

Ja Glad Midsommar får jag väl önska er alla! Här är himlen blå och solen gassar så det blir nog en härlig dag, precis som jag sa innan ;)
 
Igår var vi hos mina päron hela dagen. Solade, pluggade, grillade, fikade, spelade musik för hela gatan, spelade kort och satt ute till halv elva innan vi tyckte det blev för kallt samt för mycke mygg! Det var nog sista gången jag käkade grillat på ett bra tag nu. Möjligen om jag lägger in nåt i folie och grillar, men jag blir JÄMT dålig i magen av grillat. Jag fattar tammefan inte varför men varenda sommar är det samma sak. J trodde att det var röken, att det bli för rökt eller nåt åt det hållet... Jag vet inte, men igår var det likadant. Fruktansvärt tråkigt då det är så himla gott. Det är bara från grillen. Om jag steker köttet å gör en gryta tex så är det inte samma grej. Blir nog kallskuret i fortsättningen. Typ rostbiff och skinka och det är ju faktiskt minst lika gott det med :)
 
Midsommarafton idag då... jag gick upp för 1 timme sen ungefär och har nu ordnat dagens tipspromenad som jag tänkte ha på tomten för familjen runt lunchtid. Vi tänkte även spela krocket tidigt på dagen, då vi inte vet om det mulnar på till kvällen sen. Lite spel ska jag ta med och ja det blir nog en trevlig, lugn och mysig dag tror jag :) Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig än. Velar mellan 2-3olika... J sover än men börjar nog bli dags att väcka honom om han ska hinna bli klar nångång.
 
Ni får ha en underbar Midsommar. Bilder från idag kommer självklart under morgondagen.Om ni inte följer mig på Instagram förstås, där jag lägger upp varje dag. Cecilia Ström - Blacknails86 finner ni mig under.  
 
Puss på er!
 
 
 
 
 
 
 

Inte ett moln på himlen idag. Strålande sol! Skulle kanske varit Midsommarafton idag? Men de har ju lovat sol preciiiis över Avesta så hoppas de stämmer ;) Regn skulle de iaf inte bli och det är tammetusan huvudsaken. En tröja kan man alltid dra på sig.
 
Idag är älsklingen ledig och det firar han med att tvätta. hahahaha. näää men va bara ledigt idag men vi ska snart åka över till mamsen o papsen å sola lite. Blir nog grillning idag. Mysigt värre! :) Fan va jag längtar tills imorgon nu. Ska bli himla mysigt med Midsommar.
 
  
 
Igår hade vi tvmys :) Ica's vatten är btw det absolut bästa vattnet! Det luktar och smakar överlägset mest. Man kan ju tro att Loka/Ramlösa skulle vara bäst men hur ofta smakar de verkligen nåt? Nej just det, inte allt för ofta.. många sorter som inte smakar ett skit ju! Så prova icas! De kostar dessutom bara 7spänn!
 
Vad jag tycker om nya Blogg.se? Tja, det är jävligt roligt att de ser lite annorlunda ut, och nu verkar det iaf fungera som det ska, vilket det inte gjorde igår och då svor jag över det hela... Men det positiva är att inlägget sparas vartefter man skriver så om man kommer ifrån sidan slipper man skriva om allting som man fick göra förut, och att man kan svara på kommentarerna nu. Det gillas! Så idag får det Tummen upp! =)
 
 
 
 
 

 
Jag är verkligen helt såld på persikor. De är grymt söta och goda nu :D
Rena rama godiset för tusan!
 
 

Idag skiner solen så jag har dragit ut bärbara datorn på balkongen. Dock gick solen i moln nu men det är varmt iaf. JLT rockar och jag tänkte plugga lite. Innan halkbanan var det det enda jag kunde tänka på. Spelade ingen roll vad jag gjorde. Inte ens min födelsedag eller karnevalen fanns i min skalle. Ungefär samma är det nu, fast inte lika illa då jag faktiskt inte alls är lika nervös för varken uppskrivningen eller uppkörningen som jag var för halkan. Klart jag blir nervös innan men annars känner jag mig väldigt lugn inför det faktiskt. Men det är nästan det enda som snurrar runt i huvudet. Kan fråga J om nån bilgrej när som helst och han säger " pluggar du nu igen ". Haha jaa va fan, orka åka flera gånger till Västerås och skriva! Nej jag ska göra mitt bästa för att klara det på första försöket. Absolut! Köra om kan man ju göra här i stan även om jag såklart vill klara den med på första gången. Hade vart underbart att åka på semester bara några dagar efter och känna att man har sitt körkort klart! Men för att fixa det är det träning som gäller. Mest fokus på teorin den här veckan och nästa får vi ta tag i att köra ännu mer hemma också. Det här fixar jag!
 
Idag jobbar J till 6. Började 11 så det blev rejäl sovmorgon till 9. Faaan va skönt det va! Jag är ju så sjukt trött och då äter jag bara halva dosen av medicinen mot vad det står att jag ska. Men äter jag en hel så mår jag skit plus sover dygnet runt och så kan vi inte ha det! MEN idag fick jag provsvaren från gyn och mitt Prolaktinvärde är normalt men ska fortsätta med samma dos som nu och ta nytt när jag ska dit för cellprov nån gång i början av nästa år.... jaha....... jag som hoppades slippa dem.. men men... normalt trots halv dos så de är ju bra :) Var ju så när jag åt Pravidel med. Känns bra. För en halv tablett är inga problem att äta. Det är ju bara det att jag blir trött, men tycker nog ändå att jag var ännu tröttare i början...
 
Nej nu är det dags att ta upp lite körkortsfrågor!
 
Puss Hej!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pappa har fixat en ampel till mig med blommor som jag var med å valde :) Så jäkla fint!
 
 
 
 
 



Ni som även läser syrrans blogg har nog sett hennes rosa PomPoms som är nåt av det senaste
inom dekoration till fest och så. Tyckte de va så söta att jag va tvungen att göra egna.

I Borlänge hittade jag silkespapper som verka ganska utdött i den här hålan. På Bokhandeln fick vi till svar att
" Vi tar bara hem silkespapper till Jul och Påsk typ " när vi frågade efter det. Vadå Jul och Påsk liksom.
De har ju massa annat scrapbooking och grejjer. Ungar pysslar väl året om! Men som sagt i Kupolen på Panduro
så fanns det, och i en rad olika färger dessutom. Köpte turkos, svart och vitt.

Såhär blev de alltså när de blev klara :) Tanken va att de skulle hänga igår med men eftersom vädret
var som de va så får de vänta till midsommar och då ska de hänga på altanen ovanför bordet.
Ja ni får se då, helt enkelt :) De va enkla och roliga att göra. Kanske nåt för er som har barn.


Igår var det som bekant min födelsedag! Tack till alla som grattade mig på olika sätt :) Ni är för goa! Såklart blev det lite tårta även igår, samt de resterande paketen. Åt kalops till middag. Efter maten tog vi alla en liten promenad. Mysigt. Det ösregnade och åskade på förmiddagen men mot kvällen sken det upp. Ja vore väl konstigt annars, det är ju jämt sol på min dag ;) i 9 av 10 fall iaf. Av älsklingen fick jag kort och pengar, då han inte visste vad han skulle köpa. Men pengar är alltid bra så det tackar jag för. Av mamma å pappa fick jag lite paket :) Är jättenöjd med min födelsedag och jag hade ju faktiskt inte önskat mig nånting. Skor och parfym var allt jag hade sagt så allt annat är en bonus =)

Idag har jag en vilodag. Fick mens igår. Första sen juldagen :p Hade fan glömt hur de känns, haha. Ikväll får det nog bli en liten promenad. Jag och J åkte hem med pappa när han åkte till jobbet i Lördags, runt halv 10 men det var så lugnt och soligt ute så vi ville inte gå in utan tog en promenad på ca 1 timme. Japp vi sov som stockar efter det :p

Nu kurrar magen så är nog dags för frulle! Hoppas ni också haft en bra helg :) Tjilevipp!



Shopping i Borlänge:

  

3 finfina topar :) (NewYorker/Hm)

  

Supersköna skor från Hm, Örhängen - NewYorker, Assiette - Från M&P

 

Panduro hade 1/2 priset på tyger så blev 1m av ett blommigt fint. Får se vad jag ska göra av det :)
Kökshandduk från Ica


Bilder från igår:

 

Min tårta a la barndom ;p god va den iaf!

 

 

 

 

Pappa och Älskling plockade ihop en stoooor bukett med sommarblomster =)

 

 

Fick den finaste klockan av Mamma :D

 

Mjölk/Såskanna och nya Puma som jag önskade mig


Tack för alla presenter. Jag är jättenöjd!!! :D






 


Hade körlektion imorse och idag var det en BRA dag! Jag fick vänta då hon hade uppkörningar innan. Vi körde på Salavägen mot Brovallen och där efter vägen var det massa arbeten, så det va därför vi skulle åka där :) Sen blev det nån parkering samt vändning i 4vägskorsning. Det gick så jävla bra idag. Sån där dag som man bara ler när man går ur bilen och känner att banne mig, jag fixar detta! Underbart är det. Det var dock för mycket folk ( massa intensivare som sitter där hela dagarna ) så jag åkte med till pappa och gjorde teori i mobilen istället. Jag måste bara tipsa om den absolut bästa Körkortsappen! ikörkort. Den är GRYM. Hur mycke frågor som helst, kostar visserligen en slant men den är värd varenda jävla krona! Jag LOVAR :)

Pratade med pappa om allt mellan himmel och jord. När mamma slutade så drog hon och jag ut på stan en sväng där J mötte upp oss. Jag fick lite presenter i förtid :) Hittade ju lite grann jag ville ha. Speciellt en plånbok som är precis vad jag letat efter. En lätt, liten, söt, smidig och snygg som passar bra nu på sommaren. Min jag haft nu väger fan ett ton.... Velade mellan knallgrön och knallorange. Båda va assnygga men de bidde den gröna. Fick den av J som present =) Tack mitt hjärta! ( Som för övrigt fått löneförhöjning såhär lagom till sommaren. Perfekt ju =)

Nu blir det väl snart sängen. Imorgon har jag bestämt att det är Minigolf som gäller för familjen. Jag som fyller, så jag bestämmer ;) Hahahaha... vill försöka få in en bowlingsväng också men gissar att det får bli nästa vecka...

Godnatt på er! =)





 

Underbar ♥



2 linnen som jag haft i svart och vitt sen förra sommaren fanns nu på rea på Hm.
De är några utav mina favvisar så kunde inte låta bli när de va så billiga nu.
Det blev ett lila och ett ljusrosa :)



Hittade ju även precis vad jag letat efter. En svart i skön bomull med spets upptill.
99:- på Hm. Den va så snygg å skön så de blev en rosa med! Bilden gör dem INTE rättvisa :)





Ett par bas-shorts för 79spänn blev det också. Bra att ha å mysa i inne och kanske till stranden i sommar.

 

En läcker kökshandduk fick jag av mamma från Åhléns. Med snygga retrofirrar! ^^





 

Denna fina häst har stått och tryckt bakom en gardin hos Mamma & Pappa. Tycker att den är för fin
för att stå gömd sådär så frågade om jag fick ta hem den och det fick jag, så nu ska den få en fin plats.
Gissar att den får stå i sovrumsfönstret bredvid min röda häst :)




 

Idag hämtade vi ut mina Converse jag fått av Mamma & Pappa i födelsedagspresent :D
Så jävla snygga i marinblått :) Eftersom mina vita är i storlek 38 så är de som en 39 så de
är på tok för långa, därför tog jag nu 37 och de är helt lagom på längden :)
Dock så måste de gås in, kan va jag som har konstiga fötter men jag vet att de blir bättre efter
en tids användning. Mina vita va inte så bekväma första tiden de heller, men det är de nu.
Sjukt snygga är de iaf :D

Tack Mams & Paps ♥


Åh va mysig morgon det var idag. J började först kl 11 så vi sov å låg å myste till närmare halv 9 innan vi masade oss upp. Vid halv 11 släppte han av mig vid skolan. Gick och gjorde lite teori tills 1 halv 2 ungefär. Lyckades dock inte fixa godkänt på den delen jag är nu trots en massa omgångar. Vissa saker är så jäääävla invecklat. Speciellt när man läser flera hundra frågor. Tex skillnaden på Huvudled+p-skylt och huvudled+p-skylt+max2tim. Sjukt snurrig blir man efter ett tag, men har ändå lärt mig en del även idag. Att släp över 400kilo måste ha parkeringsbroms och släp över... jaaaa... om de va 700kg? så måste de iaf ha parkeringsbroms.... Mycke siffror hit och dit!!! Just nu känner jag att körningen är lättare att klara än teorin... fy fan va jag kommer få sitta där å tragla.... hade ju vart kul om nån jävel hade velat följa med samtidigt också... kunde va kul å diskutera med nån... men men...

Handlade och gick hem sen. Köpte hem både gul och grön kiwi, bananer och persikor. Mums mums! =) Idag blir dagens middag tacoooooos, fast utan bröd då ;) Träna tillsammans blir det nog också ikväll. Eventuellt att köra också, om vi känner för't.

Nu ska jag göra lite mer teoriiiiiiii... Tjing tjong!



 


Vattenmelon. Ett tips (kanske sagt det innan men de tåls att sägas igen)
Skär upp och låt ligga en längre stund i kylen eller framme så kryper snart fruktsockret ut
på utsidan och de känns som om man har sockrat dem. Vansinnigt gott! =)

Lyxade till det med en alkoholfri xider här om veckan och den va precis lika god som de med alkohol!
Kommer köpa fler såna både till helgen och till midsommar! :)





Igår var jag och hjärtat ute och vaxade bilen. Dock mellan skurarna... och på kvällen när det vart
match (sopor btw!), så sken såklaaaaart solen och himlen var blå... så jävla typiskt!
Men finfin blev vår älskade bil =)

 

Blödde ovanligt mycket efter blodprovet igår... men så jäkla skönt att gå dit och endast komma därifrån
med ett nålstick! Det var ju ändå match igår så vi testade nya colan med apelsinsmak och
den var faktiskt jäkligt god! Den va slut i helgen så misstänker att folk groggade på den. Apelsinen
gav en fräsch efterton.



Köpte så jäkla snygga plasttallrikar och glas igår till Midsommar, men även min födelsedag.
Praktiska som tusan med tre "fack" sådär. Speciellt på midsommar när folk äter sill och sånt.

Har ett pyssel jag ska dona med till helgen och till midsommar! :D


Nu ska jag göra mig klar och traska ner till skolan.
Ni får ha det så bra så återkommer jag kanske lite senare!






Måndag. Dagen då vi börjar på riktigt! Vi har nu på förmiddagen varit till tandläkarn med J, till sjukhuset till gyn för nytt prolaktinprov för mig. Har kommit upp i 1100:- nu så då får jag frikort till Mars nästa år :D Tror ju dock inte att det blir så många besök tills dess men det är ju bra att ha! Fler blodprov vet jag att det blir iaf. Efter det åkte vi ner till stan. Köpte två lådor med svenska stora jordgubbar. Vi älskar jordgubbar och kommer i princip leva på det. I alla fall tills smultronen och hallonen kommer :D Provade Ica's naturella laktosfria yoghurt och den rekomenderas. Den hade en frisk len smak. J är hos Hedlund nu, vid 2 tiden ska bilen iväg på handtvätt och efter det tänkte vi vaxa bilen, om det inte regnar då, vilket det gör nu ser jag.....

Middag idag blir kyckling och sallad. Träna ska vi också hinna med.




Behöver jag säga hur mycket jag fullkomligt ÄLSKAR den här servisen?
Jag skulle lugnt kunna ha hela. Underbar! (Bimbo från Rörstrand).



Söta svenska gubbar slår ALLT!



Frukost/Mellanmål: Icas naturellyoghurt, jordgubbar och lite flytande honung.




Imorgon börjar som sagt våran "-5kg till semestern"-plan. Och J är helt med på det. Vi ska jogga bakom skolan, ut och gå tillsammans, träna i crossen. Jag tänker börja med träningen idag men imorgon börjar vi med kosten. Som alltså är Gi. Såklart. Men på Fredagar har vi "ätardag". Ja inte att vi vräker i oss allt som finns. Haha. Utan på Fredagar får vi unna oss nåt gott som vi längtat efter hela veckan. I lagom mängd såklart, och på Fredagar får vi ha potatis, ris eller så till maten. Annars blir det sallad. Som nu, fast striktare. Utan fusk. Har satt upp riktlinjer i köket på en lapp och där vi kan skriva upp våra framsteg.

Det är ca 6-7veckor till semstern och 5kilo, det är ju knappt 1kilo i veckan så det ska väl inte vara så jäkla svårt tycker jag. Jag vet att sköter jag mig så kan ja losa 2kilo på några dagar bara. Men tränar man så syns de ju inte på vågen lika fort eftersom musklerna samlar vatten m.m men vi är taggade =) Undantagsdagar finns ju, som tex min födelsedag och midsommar. Då måste man få äta nåt annat gott om man vill. Spännande! Sen blir det såklart helt gluten och laktosfritt för mig. Min mage står rakt ut och är så jävla svullen nu... tar några dagar för det att lägga sig...

Det ska nog bli bra det här :) Nu ska jag slå på bra musik och hoppa upp i crossen!

Tjingeling!






Jag Älskar Dig




Nya skivan har kommit och det här är min favorit just nu :)
Inte hunnit lyssna in mig på skivan än men den här älskade jag från första
lyssningen!




Mina stora fina prästkragar jag satte förra året men som inte hann komma upp, som pappa
har flyttat och nu är de jättehöga, stora och helt underbara. Prästkragar är den finaste blomman som finns!

Mycket vinbär blir det i år :D Wohooo. Jag älskar röda vinbär!





Det ser ut att bli mycket av både Jordgubbar och smultron :D *GILLA*



Pappa har gjort en fin trapp till altanen =) Kalasfin! Vi satt där ute och åt grillat igår.
Jävlar va gott det va.... Dock lite kallt :/









Grattis alla studenter, och lite extra till alla Esteter såklart ;)



Igårkväll var vi först ute och gled runt lite med bilen. Så jäkla mysigt att åka bil en sen sommarkväll
när solen går ner och man har bra musik. När vi kom hem satte vi oss på balkongen med lite tända ljus
och bara hade det mysigt! :)







Oj vilket vackert väder det är då. Var precis som att värmen slog till under körlektionen igår. Asvarmt ju. Visserligen skönt men jag var inte klädd för den heta solen så när vi kom hem var de bara å torka av balkongen, hoppa i kjolen och äta ute =) Fan va skönt de va!

J var ju med på lektionen vilken gick skit. Haha... nää de gjorde den väl inte, men det var då inte min dag. Massa småmisstag... men Jeanette sa att allt hade gått emot henne igår så de va säkert hon som hade dålig energi. Eller Bobbos bil, som jag fick köra istället då "min" bil hade fått punka... Nåja, bättre lycka nästa gång. Mina parkeringar var iaf helt perfekta, as usual =)

Min -5kilos plan gick visst hem, dock så skulle vi börja på riktigt på Måndag då han ska dricka öl i helgen, men han tyckte iaf att det var en bra plan. Kalas.

Vi sa igår att vi måste sätta igång på allvar nu inför semestern. Ja sommaren, men kan ju va bra med ett slutdatum och då får det helt enkelt bli till våran semester som bara vi två ska ha. LÄNGTAR! Gå promenader längs stranden, äta frukost på stranden, titta på solnedgången. Så jäkla mysigt vi ska ha :) Riktigt romantiskt! Det är ju dels för att fira hans födelsedag då han fyller år när vi är där. 35 fyller han ju dessutom. Men det är också för att vi länge funderat vad vi ska hitta på när det är våran 10års dag och eftersom han jobbar då så tänkte vi att vi tar en semester bara vi två. Var fullbokat på nästan alla campingar vi tittade på då vi vill ha stuga med både kök och toa. Speciellt toa är väääldigt viktigt! Men till slut så :) Halmstad. Perfekt!

Jag har iaf skrivit en plan nu som ska upp i köket. -5kilo till semestern då. Det är cirkus 7 veckor dit. 5kilo på 7veckor ska väl inte kunna vara nån konst tycker jag. Speciellt om vi gör't tillsammans! Inga förbud, det funkar inte, men känner vi inte att vi inte måste ha så låter vi bli. Har tex köpt hem en stor vattenmelon som det ska mumsas på ikväll. Kärnfri! Hur fantastiskt är inte det?! Kärnorna som jämt är så dryga. Men om vi går ut och går tillsammans, och peppar varandra och ja, gör det tillsammans helt enkelt. Ta bort det mesta av bröd, ris och pasta, men kokt potatis som är uppvärmd är godkänt för det har lågt gi och råris en gång i veckan då råris också har lågt gi och lite kolhydrater. Annars sallad till maten och så frukt och bär. Inte så stor skillnad mot nu, bara mindre kakor och glass som en viss person i detta hus älskar. Och då syftar jag inte på mig även om jag såklart tycker det är gott.. Nej men vi gör väl ett nytt försök nu då! =)

Hoppas jag. Haha.... han har ju inte sett min plan än :p


Jaha, precis läst ett mail från Electroworld igen då. Mailade imorse om att mobilen fortfarande har samma fel. Den har gjort det lite bara innan sen jag fick hem den men så igår så höll den på så jag inte kunde skriva eller nånting. Det som händer är alltså att tex om man ska skriva så hoppar tangentbordet upp och ner. Alltså försvinner och kommer upp igen fast ultrasnabbt så man hinner inte trycka på nånting... helt sjukt alltså. Inte hittat nån annan med samma problem med samma telefon så nåt är ju uppenbarligen fel i den! Jag ska skicka in den igen och återstår problemet efter ytterligare en gång på verkstaden så kan jag få en helt ny men då måste felet registreras av en verkstad... ja frågan är ju bara vilken verkstad, för problemet är att det kommer efter att man använt telefonen en del så om den ligger på posten och sen ligger länge innan de tittar på den så kan de verka som att den fungerar alldeles utmärkt. Så skulle behöva visa den för nån live istället när den gör så så de ser att jag inte inbillar mig... Men vi får väl se om retur nr 2 kan hjälpa.... suck.. jag som älskar min telefon! Alltså verkligen! Finns ingen bättre.. den är fan perfekt... Jag märkte verkligen skillnad nu när jag haft min igen. Den drar ovanligt lite batteri! Hoppas de ordnar sig med den.... annars får ja väl sälja den å köpa en ny eller nåt... jag vet inte. Får hålla tummarna att den gör sig dum när den är på kontroll...

Nu sitter jag å väntar på att J ska komma hem. Han slutar 3 idag eftersom han ska följa med på min körlektion efter 4. Har verkligen försökt pussla ihop mina tider med hans men eftersom det är så fullbokat så har det vart svårt men nu så. Han är ju ändå handledare och ska köra med mig massor nu på slutet så det är bra om han får vara med och se hur vi gör och så. Sen är jag alltid extra trygg när J är med :)


















För att Sverige är det finaste och bästa landet! :D


 





Hade lektion idag, vilket gick bra. Körde lite dragläge i brant backe idag och det gick faktiskt riktigt bra, och det var RIKTIGT jävla brant. Haha... Efter lektionen så tittade hon i mitt protokoll och sa att " Ja, nu är du ju faktiskt klar, nu är det bara mängdträning som gäller, vi går in och tittar om det finns nå uppkörningstider " Jag bara skuttade in på skolan. Med ett stort leende på läpparna. Först säger Bobbo att det varit fullbokat till SEPTEMBER. Fattar ni? SEPTEMBER! Jag trodde jag skulle dö när jag hörde det, men så loggade den nya tjejen i receptionen in på datorn och såg att det kommit upp tre tider i JULI så vi haffade ju en tid där direkt! Hon lyckades pussla om lite så jag fick tid för uppskrivning i Västerås den 18 Juli och för uppkörning här i stan den 24 Juli. Tänkte ta kl 1 först men då hade varken Jeanette eller Bobbo tid före eftersom man ska köra en uppvärmningslektion precis innan, så det blev 8.15 på morgonen men så slog det mig att, allt har ju en mening och det var nog nån mening med det också, dels så är det ju lite trafik på morgonkvisten! Skönt som fan iaf att ha ett datum å sikta mot :) Håll era tummar och tår för mig!

Jag är så enormt tacksam för Jeanette alltså. Hon tror verkligen på mig, och hon hjälper mig på alla tänkbara sätt. Hon är grym är hon! All jävla eloge till henne alltså. Och så är hon så himla skön ^^ Haha... vi skrattar på varenda lektion och skämtar. Hon har alltid nåt kul å berätta. Förra lektionen tex, då trängde sig en bil med bokstäverna KUK på registreringsskylten förbi oss och det hade vi ju lite kul åt. Haha... speciellt när vi båda är lite trötta och hungriga.. hehe... Nej det är verkligen bara hennes förtjänst (och min egen såklart) att jag kan köra så bra som jag kan. Nu har jag hajjat hur man ska göra när man ska upp i 90 fort också. Först växla upp till 3an, då är man kanske i 30-km, och så bara gasa gasa gasa upp till 90 och när man är i 70ungefär så slänger man i 5an. Och inte bromsa farten förrän man har hela bilen på avtagsvägen.

Imorgon ska jag läsa lite teori men ska göra lite teori i mobilen nu tror jag... :) Blir såklart att gå mycket till skolan å sitta där å skriva nu också så jag kommer igenom mycket frågor. Hon sa att det är över 3000 frågor där i datorerna... som sagt, jag fattar inte att inte alla skriver ner nånting! Man kan omöjligt komma ihåg allt det...








En av väldigt få låtar som får en rysning att gå genom min kropp
och som har förmågan att få fram en tår. Så sjukt jävla underbar låt som så få vet om!

SNÄLLA GT, gör en turné med era mer sällsynta låtar. Som bara fansen kan.
Trött på Sommartider, När vi 2 blir 1 m.m.. det finns så många fler.

Tex dessa. Fantastiska låtar!! Lyssna och njuuuuut! =)





Jag hoppas och räknar med en GT turné 2014.
Då är det 10 år sedan sist och han har faktiskt sagt nu att de planerar
efter Roxette är klart. YES. Jag ska gå! :D




Det är mina drömmar vävda av. Sitter och lyssnar på lite musik, och för tillfället är det Ted Gärdestad. Underbara människa som gick bort alldeles för fort, men det var hans eget val och jag klandrar inte folk som tar sina egna liv. Det är alltid upp till en själv. Men han hade kunnat gjort mycket mer fantastisk musik.

Mamma frågade här om dagen vad jag önskar mig i present när jag fyller och det enda jag kom på var en parfym och nya Converse. Jag fick såklart titta ut skorna själv så idag har jag tittat runt och funderat länge och väl. Skulle helst av allt vilja ha ett par i Celtic Green men det verkar fanimig omöjligt att få tag i, i storlek 37. Ska ta en storlek mindre den här gången då mina vita är för stora egentligen. Märker det när jag kör också. Men eftersom det inte fanns gröna, så velade jag mellan röda och marinblå... det slutade med att jag lagt bud på ett par marinblå, så gott som splitternya. Jättefina :) Hoppas hoppas att jag får dem! Får hålla utkik efter de gröna också, om de skulle behaga att komma ut i 37. De va grymt fina!

Annars har vi en lugn och skön kväll. Lite småsaker att fixa med bara. Som att diska tex... kanske skulle ta tag i det nu... ja så får det bli.

Over and out.








Dagens Middag blev en smörgåstårta från Ica. Mums mums! :)


 

 




Även jag har fastnat i Instagramträsket. Blacknails86 finner ni mig under, men det finns dock inga foton än, men det kommer :)

Lägger ju självklart de flesta fotona här med för er som inte har det.


Har precis kommit hem från stan. Var ner och köpte mer Dimor så man har hemma IFALL vi får för oss att gå ner på Love Generation imorgon, om det nu inte snöar som de lovat.. Hmm... Det var fullt med bilar på stan så mamma å pappa kom hit och parkerade så gick vi härifrån till stan. Jag hann bara ner till Bullen ungefär då jag känner att magen känns lite konstig men hoppas på det bästa. Går in på Apoteket och när vi är på Travin så känner jag bara att nä, det går inte. Så jag lämnade dem och gick hem... Jag fattar tammefan inte, men läste om andra som fått släng av magsjuka o magvirus och en del har haft i 2-3veckor en krånglande mage, och jag menar, jag har iaf inte magknip nu. Det hade jag varenda dag från Onsdagskvällen till typ i Tisdags. Aldrig haft magknip på det sättet förut. Plus att jag kallsvettades och så, så det måste ju vara nån släng av nåt. Gissar att jag fick det på körskolan då på Onsdagen eftersom det var på kvällen som det sa pang. Före det kände jag ingenting. Bara hoppas att det går över nån gång, men det är sjukt drygt.. MEN hur glad är man inte att man klarade halkan? Helt sjukt vilken tur man har ibland....

Fredagkväll. Smaka på ordet. Så jävla skönt. SOM jag har längtat efter Fredag kväll. Ska nog kika på Let's Dance finalen bara för att det är just det. Final. Heja Anton iaf säger jag! :) Sen kommer jag att däcka helt ovaggad ikväll, det lovar jag. Jag är helt jävla slut. Både i kropp och knopp...

Hoppas ni alla har en toppenhelg!!



SJÄLVKLART har vi tittat på filmen om Stig-Helmer Olsson! Såg den igår och den va kanske inte så bra som jag hade trott men helt klart sevärd och speciellt för oss som bara ÄLSKAR inredningen och allt "gammalt" i filmen. Radioaffären tex. Ni kan ju kanske gissa vem som dreglade ;) haha... Fast va mest 50tals radior eftersom det skulle va 50tal och det är väl 20-30talare som gäller för J egentligen men fina transistorradior var med och ja nej jag tittade mest på inredningen. Hans lägenhet vill jag ha! Fina härliga 50tals tapeter, stringhyllor, teakmöbler och för att inte tala om den ursöta teaktvn!!! Åhh :) Ja den va rolig att se och jag ser gärna om den så mamma och pappa får se den med =) Ikväll ska vi "fira" med pizza och godis bannemig. Har ju var nervös i 2 veckor men jag va inte ensam, de andra va också skitnervösa först ^^ Magen kommer paja vad jag än äter så då kan jag lika gärna äta nåt gott! :p











Betyg: 4/5 tack vare all härlig 50talsnostalgi som gjorde mig alldeles lycklig i maggropen! :)



 



Alltså fy fan vilken lättnad. Ni anar inte. Jag var så nervös och orolig inatt att jag la mig 11 men kunde inte sova. Pigg som en mört. Visst jag tog ingen medicin för jag skulle inte kunna vara så trött och orka gå upp 4, men jag kunde verkligen inte sova, jag somnade väl kanske halv 1. Kl 4 ringde klockan och jag tänkte att äh jag somnar om en stund, men inte ens det kunde jag! Klarvaken.... var ju bara att gå upp... käkade lite knäckebröd och J skjutsade mig till skolan till 6.30. Mötte Kalle (Veras bror), Moa Waldén och en tjej till. Plus Ibbe då. Eftersom vi var 4st så åkte vi ihopträngda i körskolans bil och vi fick köra varsin bit dit och tillbaka. Jag fick äran att köra från Sala station efter att vi släppt av ena tjejen där och hit till Avesta. Fick parkera utanför skolan vilket inte var det lättaste. Speciellt inte när det är Karneval och det är som bekant ganska trångt utanför skolan men det gick med Ibbes hjälp och de andras stöd ;) haha...

Vi har faktiskt haft en riktigt rolig dag idag. Vi har skrattat asmycket! Skämtat och haft oss... magen klarade sig med hjälp av 2 Dimor innan jag la mig och 1 imorse. Bilarna där borta va ju skitdåliga... de gick knappt att köra alltså. Allihopa fick massor med motorstopp. De fungerade precis som våran gamla, att man måste ha lite gas på hela tiden. Kanske därför jag lyckades ganska bra iaf. Och Ibbe den fan Haha... han gjorde det halt för mig i 2 kurvor så jag snurrade runt och fick backa mig loss å krångla.. haha.. vi sa att vi hörde minsann när han lyfte bilen. Haha.. så man visste att de skulle bli halt men det var en stoppskylt efter vägen och han gjorde en fuling med mig. Sa "kolla flygplanen som flyger där" och pekade på flygplanen på min vänstersida. Jaha sa jag och bromsade in och stannade precis vid linjen och då hade han gjort så bilen åkte på halka där vid stoppet. Då fick jag beröm! =)

De andra hade alla 3 bokat uppkörningen och Ibbe tyckte väl att jag ska göra det snart också, men nej jag vill va HELT nöjd innan dess. Känna att jag kan alla parkeringarna själv utan Jeanettes hjälp och så. Inga tveksamheter helt enkelt. Men jag är nog snart där. De va inte nå bättre än mig, på vissa saker va jag bättre än dem så det börjar väl närma sig :) Som sagt. En jätterolig dag blev det till slut och nu är jag så glad och stolt att jag kan hoppa och skrika av lycka!!! :D Vi sa att vi behöver minsann inte åka nå karuseller i helgen. Moa och jag höll varandra i handen första gången Kalle skulle tvärnita i 70km. Herrejääävlar va vi snurrade runt... värre än virvelvinden! Och vilka nitar. Jisses. Ja det är nåt alla som har körkort borde prova på. Man kan ju boka själv om man vill testa å köra. 1400 kosta de då tror jag. Han ändrade ju så bilen blev understyrd, överstyrd, blixthalka, krock vid omkörning m,m... kände ABSbromsarna pumpa. Ja de va coolt som sagt!

Hittade ingen bättre video än den här från Bromma, men den visar lite av det vi gjorde =)