Kvällens motion blev 1 timme och 5 minuter i crossen. Usch va uppsvälld jag är. Är både glutensvullnad och menssvullnad tror jag... bläää... man går ju inte direkt upp 3kilo i fett på typ en dag,... nej just det.. så måste låta kroppen återhämta sig nu. Fuskat lite och det får man sota för... men men.. man lär sig av sina misstag heter det. Om nån dag så är den nog på bättre humör tror jag :) Är iaf väldigt nöjd att jag för det mesta springer närmare en timme i crossen nu för tiden. Det är fan inte illa. Men jag måste säga det alltså. Dessa B12/Folsyra-tabletter är heeeelt underbara! Jag har inte känt mig nerstämd, trött eller orkeslös ALLS sen jag stoppade den första tabletten i munnen. Har en himla skaparlust, lust till livet och energi o ork. Otroligt vad en liten tablett kan göra!! =)

Nej nu ska jag fortsätta titta på teorin och nån svensk film på tvn,... kanske skulle mixa en smoothie? Är bra sugen på en!

Xx

Några bilder från min och J's kvällspromenad här om dagen.







M i t t   h j ä r t a  < 3


Ja idag är det skinande sol här. Riktigt fint. Ska gå ut å kika på den när J kommer tillbaka från Broarna, samt att karlarna ska få gå igenom motorhuven med mig, vad som är vad. Ska planera in kördagar nu och köra teori en massa i veckan så är jag snart redo att skriva in mig :D Shit va scary, haha. Men vill ju ha det där kortet så snart som möjligt så. J har jobbat så vansinnigt mycket sista tiden nu men nästa helg är han ledig, så då ska vi nog ta en heldag i Borlänge/Västerås och så köra så mycket vi hinner. Sen blir det nog att skriva in mig veckan efter tror jag.

Vi var till Hedemora igår och hälsade på J en snabbis och kikade i loppisarna innan de stängde. J sa att hans jobbarkompisar hade sagt sen att han såg så nykär ut när jag kom dit ^^ Naaaw! inte illa det inte :)

Fy fan va skönt det var med sovmorgon idag. Jag masade mig upp ur sängen efter 10 nångång...J släppte av mig här hos mina päron när han åkte. Vi har ställt oss "på kö" till radhuslägenhet i Västerås, men är över 200pers i kö, inte för att vi kan flytta än på ett tag, men det är ju ändå bra att stå i kö en tid, så får man nå poäng eller vad de va J sa. Ska kika runt på fler alternativ, har sett så många fina lägenheter och ställen i V-ås. Det blir kanon så fort vi kan flytta dit. Jag vill ju ta körkortet klart här i stan så så fort jag börjar bli klar med det så blir det att söka en sjuhelsikes massa jobb där. Både för mig och J. J sa att han kan jobba i Sala och pendla till V-ås om det skulle behövas också, bara vi kan flytta härifrån. Jo det går ju det med =)

Nej men nu ska jag surfa vidare för J kommer hit snart tror jag.
Hoppas ni har en toppenhelg!

Xx



 

Sånt här gör mig glad i själen! :D




Nu har jag pillat en hel del och lärt mig det mesta, det är inte lätt med dessa fånar, man
kommer lätt åt en massa som man inte vill :p haha... men jag är mycket mycket nöjd med den.
 Knappsatsen är nästan precis som i de gamla telefonerna och typ t9, vilket gör
det fort och lätt att skriva, något jag störde ihjäl mig på när jag använde iphonen... båda
telefonerna har sina för och nackdelar, men den här vinner ändå, helt klart =)

Nu ska jag göra mig klar för att åka å hälsa på J på jobbet!! :D
Ska bli spännande!


Åh Brolle! Sitter och tittar på Efter tio. He's so gorgeous! :D Speciellt med sina tatueringar och de svarta. Mums mums. J åkte vid halv 7 i vanlig ordning. Men idag är det Fredag och då slutar han kl2! Wiie. När han kommer så ska han få tvätta några maskiner och sen blir det mys resten av kvällen. Han jobbar även imorgon, han kommer jobba nästan varje lördag en bra tid framöver, men nästa är han ledig så då ska vi nog ta en tripp nånstans. Imorgon kanske vi åker och hälsar på honom på jobbet och kollar lite loppisar i Hedemora :) Får se!

Började måla på en tavla i förrgår, lite pilligt så är inte mer än halvfärdig än, men den kan bli riktigt bra faktiskt. Hoppas på det. Än så länge ser det bra ut iaf. Velade mellan en pinuppa eller en veteranbilsfront och det blev bilen =) Tänkte göra den röd men insåg att jag har slut på rött... så blandade till en fin turkos färg istället. Gäller bara att få till kromet...

Nej nu ska jag fixa mig nåt att äta och sen blir det nog att hoppa upp i crossen igen. Om det blir en timme idag med eller inte återstår att se! Hmm undrar om mobilen hinner komma idag... den var visst runt Örebro inatt så håller tummarna!!

Trevlig helg!

Xx



                                           

Då är min nya nalle på väg :D

Satt igår och tittade på Ericssons hemsida vad de hade att erbjuda och utbudet är väl inte så himla stort... har dock tittat på Xperia Active innan vilket är precis samma telefon som denna, bara att den tål mer, tex vatten, damm m.m, och Gustav har en sån så när vi va där så testade jag å hålla i den och ja den är liten och smidig! Precis vad jag vill ha. Iphone tex är så himla stora å tunga, jag vill kunna ha den i jackfickan tex. Så himla fin i vitt också! :D Ja jag har vant mig med touch nu men inte är jag helfrälst heller, finns ju med tangentbord också men nu valde jag den billigaste helt enkelt. Byter väl upp mig nån gång senare ^^ Är en hel del appar jag har stor användning för så. 3-5arbetsdagar stod det så kommer väl förhoppningsvis i början av nästa vecka men jag hoppas såklart att den ska trilla in före helgen. Man kan ju alltid hoppas ;) tror att det blir mamma som får ta över min telefon, som faktiskt är en jäkligt bra telefon! Den borde hon bli nöjd med :)

Nä nu kurrar magen, dags för frukost och Days! ;)

Tjingeling!
Xx









För några veckor sedan hittade jag och mamma på hennes gamla fina "dräkt" från när
hon slutade... ja om det var 9an kanske? HUR fin som helst!! :)




 
 



 





Inte för att jag egentligen har nåt sådär enastående att berätta men kände att det behövde uppdateras, om så bara pyttelite! Imorse efter medicinen så var det en "sån där" dag... nästäppa så jag inte kunde andas genom näsan på 3-4timmar och när det väl släppte så har jag haft huvudvärk sedan dess... börjar lätta en liiiten aning, men ja jag säger bara det, jag äter långt ifrån den dos jag ska äta, hur i helvete skulle jag inte må då?! Jag känner liksom inte av nånting annars, känner ju mer av medicinen!! Det får ta hur lång tid det vill jag vägrar att må dåligt, punkt slut! Eller, sämre än vad man redan gör. Man är ju inte direkt frisk.

J kom hem efter 4, då åt vi middag som idag fick bli Blodpudding med mamma o pappas egna lingonsylt. Mums var det! Till maten tittade vi på nya säsongen av Californication. Dock fanns den inte med svensk text än men jag fattar det mesta, värre med J :p haha... Nu ska jag hoppa in i duschen och sen slå mig ner i soffan framför handbollen. Såg inte förra matchen men hört rykten om en usel match... inte för att jag förstår hur den kan ha varit såå usel då den slutade oavgjort?! Sverige förlorade ju iaf inte... nåja.. inte nåt handbollsfreak, tittar bara när det är just Em/Vm.

Imorgon är det STÄDDAG på schemat! Det ska vara skinande rent när älsklingen kommer hem.

Xx

Blev inte så himla kort det här, men jag har övat på vägskyltar idag och fick 142rätt av 142! Alla rätt alltså! Nu går jag vidare till nästa "avdelning", tror att det var nåt om bilen i sig... minns inte riktigt men satan i gatan vad jag lärt mig mycket från apparna! Rekomenderas om det är nån mer som ska ta körkort. Är ju värsta snökaoset ute så får köra till helgen men då roar jag mig med att plugga teorin istället =) Faktiskt riktigt intressant!



Känner mig evigt trött alltså. Skulle kunna sova hela dagarna... igår gick vi upp 5, sen på eftermiddagen när J kom hem sov vi tillsammans mellan 5 och 7 sen slocknade vi direkt när vi la oss igen vid 11. Men spelar liksom ingen roll om jag sover till 10 så är jag fortfarande aptrött... sitter här nu och håller på å somna., men visst vi gick upp halv 7 idag med då han jobbar, men va fan. Jag brukar inte va såhär trött annars. När han kommer hem ska vi åka ut, bla hämta ut mina b12 tabletter på Ica, får se om de kan ge nån energikick kanske. Vet att andra som ätit dem tycker de blev pigga av dem. Får la se. Men kan det bli våååår nångång, nu börjar detta mörker bli drygt, plus att det är sviiinkallt idag.... Brrr....

Lånat Iphonen och fixat ner lite appar för körkort. Massa bra grejjer!! Tester med alla skyltar och ja allt man kan behöva. Tycker om att vara lite påläst i tid och gjorde ett test idag, fick 55% rätt igen, och de flesta som va fel velade jag mellan det rätta svaret å det jag valde, då en del svar är så gott som lika. Man lär verkligen tänka till, men lärt mig flera nya saker redan sen jag tog ner apparna. Ja jag börjar bli van med dessa nya smartphones, och de är super att spela med, och surfa med, men skriva tycker jag fortfarande är drygt, dessa ord som ploppar upp, men det verkar va många som stör sig på det... ja vad sjutton det heter...auto nånting va?... ja... hur som helst... har iaf spanat in en "smartphone" som jag tänker köpa mig så fort jag skrapat ihop pengarna till den.

Nej nu ska jag nog ta en powernap.... *gnugga ögonen*
Hoppas ni får en toppenlördag, själv hoppas jag på lite massage ikväll ;)

Xx





Igår satte jag mig och klippte ut bilderna från förra årets almanacka.
De är ju så himla fina. Mina favoriter är Juni (Barnen som plockar blommor på ängen)
och Februari ( När de åker skidor ), så i helgen ska jag titta efter en ram så ska jag byta bild
efter vilken månad det är. Ungefär som en kalender. Blir nog bra! =)


The Voice är verkligen det bästa morgonprogrammet, haha ^^ igår pratade de ju om tvångstankar och ja det kan jag absolut skriva under på. Det där med att Björken släcker lampan tex 6ggr, jag har snöat in mig på 3ggr :p Haha... men det verkar va många som har lite konstiga tvångstankar för sig...  Faktiskt släppt en hel del nu vilket känns skönt, men visst har jag vissa grejjer för mig, tex vissa rundor innan man ska sova, kolla spisen, kylen, frysen, dörren, ja ni vet... man kan ju inte sova när det snurrar i hjärnan " S l ä c k t e  j a g  l j u s e n ?   V a r  s p i s p l a t t o r n a  a v ?  " J släckte allt här om dagen så frågade jag om allt var avstängt, då låg han och tänkte på det tills han va tvungen att gå upp å titta,... vi bor ju trots allt på 3 våningen så man vill ju inte direkt starta en brand...kan ju bli vääääldigt jobbigt det...

Happ, Fredag idag då. Mysigt, dock så jobbar J även imorgon och måste dessutom jobba in julledigheten vilket är 20timmar... plus att han ska försöka jobba in extra till närmare våren/sommaren då man verkligen vill ha lite ledigt. Så imorgon jobbar han 2timmar extra. Börjar 8 istället för 10... Så när han kommer hem imorgon har vi planerat en riktigt romantisk mysig lördagkväll. Tänkte ge varandra lite massage tex. Sträckte nån jävla muskel igår bakom armen typ, vet inte vad de heter men ja... och han behöver nog för nu börjar han få sådär ont i skallen igen som han får när han bär mycket... har hittat ett annat jobb han ska söka som är BETYDLIGT närmare och lugnare för honom... Jag lär också skicka in mina... Får se hur vi gör med minisemestern vi tänkte oss, ska väl kika mer på det ikväll tror jag.

Har äntligen fått svar från Kingen och det är alltså den 3 Mars som gäller! Fy fan va skooooooj. Varit arg på att vi inte gick dit när de va här för flera år sen så nu jädrar alltså!! Nu kan inget få mig att missa JLT. I April var det va, då kommer nya albumet också!! Och så Kents nya i Mars(visst va de mars?...), riktigt gött mos det! :D

Xx

 




Okej, jag bara ÄLSKAR den här jävla låten! :D











Klickade hem de här i förrgår. Får se om man blir nå piggelin av dem ^^


Imorse råkade vi försova oss till tio i 6, och j blev hämtad halv7, men mirakulöst hann han bli färdig i tid, han som liksom jag vill ha lååång tid på oss på morgonen innan man ska nånstans. Han vill gärna slurpa sitt kaffe en bra stund. Vi kom i säng ganska sent igår, vi fastnade i datorn och tittade på en grej som vi funderar på att göra. Liten minisemester kan man säga. J behöver verkligen en. Ska titta mer ikväll och det lutar väl åt att vi bokar in det :) inget märkvärdigt alls, men skulle vara riktigt mysigt.

Hela morgonen har jag ägnat åt att sitta bakom symaskinen. Sydde en duk till mamma som är gjord av gardinrester så den ska matcha deras gardiner =) Får se vad de tycker om den. Själv så tycker jag att den blev helt okej och kan nog bli bra på bordet.

Egentligen skulle jag strax ha varit på väg till tandläkaren men de ringde innan idag och sa att tandhygenisten var sjuk så de va "tyvärr" tvungna att flytta fram tiden.... typ en månad framåt :p nåja det gör mig inget. Egentligen kan jag tycka att det är ganska trevligt att gå dit, hon är bra som jag brukar va till, och laga hål har jag gjort 2ggr och dragit ut två visdomständer, det är allt jag har gjort, men de grejjerna har jag faktiskt tyckt varit kul. Eller kul och kul, men lite intressant då om man säger så :) Den första visdomstanden var jag dock tvungen att dra ut på sjukhuset och det var en gubbe med stoooora händer som skulle försöka få ut min tand och jag har ju som bekant ganska liten mun så jävlar va han fick hålla på innan han fick ut den. Han stod upp och tog i för glatta livet. Fick lov att gå dit då det var semestertider och jag hade sjuk tandvärk... den andra drog jag ut på vanliga Folktandvården och det var en heeelt annan grej... det gick smidigt som sjutton där. Som alltid :)

När J slutar så åker vi till stan å möter mamma o pappa, sen blir det tacosmys och Antikrundan hos dem ikväll :)

Xx



Okej nu har jag bestämt mig, ska prova att äta B-vitamintillskott, har läst om det och följande symptom gäller, varav en hel del stämmer in på mig, speciellt om man har magtarm-sjukdomar så tar kroppen upp det sämre och det kan tydligen ge dålig mage med brist på det också... värt att prova iaf!! :) Ska köpa det imorgon när jag går från Tandläkarn. Känner mig trött, irriterad, yr i bollen... kan mycket väl vara så...

Symptom:

Depression - Ja
Domningar (händer, fötter, armar... ) - Ja
Irriterade munvinklar - Ja
Lättretlighet - Ja
Dålig balans - Nej
Mag-tarmproblem - Big yes!
Minnesstörningar - inte mer än normalt?
Myrkrypningar - Ja i armarna!
Nedsatt känsel - Nej?
Orkeslöshet - Ja ibland
Svår trötthet - Inte svår men trött ofta Ja
Tungsveda - Nej
Utmattning - Nej
Yrsel - Ja

Ja som sagt, mycket som stämmer in på mig...

Xx





Blev så glad när jag va in på Fb här om dagen och då stod det att JLT spelar i Hedemora den 3 mars, men
det stämmer ju inte alls. De är där tidigare, den 3 mars är de ju på KINGEN!!
Blir förfest hos oss då. Fy fan va jag längtar dit nu! Har ju väntat i en evighet på att de ska
spela här i stan. ÄNTLIGEN! :D

Update: Okej, småttförvirrad.... återkommer om det rätta datumet..
Kings arms påstår den 11 februari och Jlt själva den 3 mars....
Skrivit å frågat dem... blev väldigt snurrigt det här....




Efter en sisådär hundra år (känns det som iaf) så har vi ÄNTLIGEN flyttat lampan.
Först så hade vi tydligen ingen borr, sen hade vi ingen krok och sen hade vi ingen stege
( är ju så satans högt till tak här ), men nu så. Nu sitter den där den ska.
Över bordet :) Mysigare sken blev det också. Nu är jag mycket nöjd :D


                                        


Mina naglar har sett förfärliga ut länge... såhär närmare bestämt. De liksom "delar sig" och flisar sönder. Typ som två lager varav det översta går sönder. Sen har jag märkt på senare tid att håret är tunnare än normalt... tappar mycket hår gör jag och har alltid gjort men jag har ju så tjockt hår så det kan ju se mer ut. J kallar mina hårstrån för fiskelinor :p haha... riktigt så tjocka är de nog inte ^^ Men hur som... varför det är såhär vet jag inte... finns typ 3 olika anledningar vad jag gissar iaf...

1, Mamma har psoriasis och har också haft konstiga naglar, om det är nåt av nåt sånt, 2, vitaminbrist, då tänker man ju först Bvitamin, men jag äter allsidligt och kan inte tycka mig ha nån brist så.. men ska googla på det och ev ta tillskott om det skulle hjälpa, 3, låg ämnesomsättning kan göra tunt hår och flisiga naglar har jag läst, och eftersom jag slutade med levaxinet i maj och inte har ätit det förrän nu igen när jag fått laktosfritt så har jag dels stått still i vikt sen dess i princip. Bara lite som hänt jämfört med innan, och kanske inte kroppen hunnit ifatt med ämnesomsättningen nu... ja... det är väl så jag tänker iaf... det tråkiga är ju att de flisar sönder och sen går av eftersom de blir så tunna i "toppen" och jag försöker ju hålla dem långa men drygt när de går av hela tiden. En gick av bara när jag skulle växla i bilen.. märker det inte ens, utan bara när de är sylvassa och kantiga.. får fila dem ofta... kanske skulle man prova nåt stärkande nagellack?


Xx



 

Det är helg och jag lyxade till min frukost med Sempers nya glutenfria bröd.
Fjällrundor, gjorda på fibrer och surdeg.

De var faktiskt goda! Själv hade jag rökt skinka, hushållsost, tomat o salt på min.
Gott gott!

Betyg: 3/5

Finns i frysdisken på tex Ica!


Igår var vi till Stina & Gustav, vilket var lika trevligt som det alltid är. De bjöd på fruktsallad med glass. Mums! Efter det åt vi mat med mamma och pappa :)

Tänkte köra igår men J va så hungrig så de blev inget. Hoppas på idag dock :) Blir att köra mest på helgerna då pappa och J är tillgängliga. Ska köra raksträcka nu tänkte jag. Spännande. Haha reklamen för värsta bilförare... haha... är det bromsen? Nästan.... Nej de är gasen! hahaha... braaaaa. har körkort men vet inte ens vart gasen sitter... kan de nötterna få ett körkort så lär väl jag :p Några övningar till med pappa å J, sen är det dags för körskolan :) ihh! Läskigt, men kul o spännande! Så jävla skraj å göra bort mig totalt bara... haha... nåja, det går nog bra.

Tittar på fyran om matmissbrukare. Idag handlar det om en kille som bara äter chips och pizza, VARJE DAG!. Men är han överviktig? Nej inte det minsta. Fullt normal, snarare för smal.... skulle jag äta som han skulle jag väga ett ton. Ja man kan ju undra varför en del kan äta allt men det syns inte och andra inte alls. Forskare trodde ju att det har att göra med tarmbakterier som är olika hos människor.

Nej om man skulle ta tag i städningen kanske...

Xx





*Gäsp*Gäsp*Gääääääääsp* J är på väg ut genom dörren och guuud va trötta vi är. Känner för att sova en stund men vill inte, tänker hålla mig vaken tills hjärtat kommer hem igen vid två så ska vi ta en liten tupplur tillsammans innan vi ska handla lite. Det är ju som bekant fullmåne nu, eller har precis varit och den har alltid en jävla påverkan på mig. Drömmer alltid en massa skit. Oftast är det konstiga men lite roliga drömmar, men ibland är det närmare till mardrömmar. Som i natt. Drömde att J inte var J, och vaknade av att jag frågade honom lätt panikslagen om det verkligen var honom. J hade också drömt massa sa han... Lustigt hur en måne kan påverka oss och våra drömmar...

Det är ju Fredag den 13 idag. Huga! Hoppas inte att det är en otursdag, utan tvärtom. Blir ju lite lätt orolig när J åker till jobbet. Tur att han samåker så har han nån å prata med. Han var så himmelens trött när han gick nyss. Ska väl fortsätta slurpa mitt te och kika på The Voice nu. Puss hej!

Xx






Dagens Motion blev:

- 40min crosstrainer
- 100 situps
- 30 armhävningar
- massa knäböj i olika takt
- styrka med gummibandet
- Stretch

Det kändes gött. Vågen står på plus efter julen, men om jag är uppsvälld för mens eller så vet jag inte, återstår att se... men är ändå -0.7kg sen vi började efter nyår, så ändrar totala sen när jag är på samma som när jag var på -17. Inte så långt dit men. Dagens middag kommer iaf att bli fläskytterfilegryta gjord på creme fraiche, serverad med sallad, och vatten. Mums mums! :D På Lördag ska vi hem till Stina o hälsa på, hon är ensam på dagen så vi ska kika över å kanske spela spel eller vad vi nu hittar på. Hon skulle bjuda på fruktsallad sa hon. Perfekt det! =)

Ska väl snart gå å diska å börja med maten tills älsklingen kommer hem. När vi har ätit ska jag slänga i färg i håret så det är nyfärgat till helgen. Sen är det tv som gäller. Mycket man vill se idag. Först är det final i Biggest Loser men det ser jag imorgon, men det är ju Biggest Loser Sverige, och Sveriges Mästerkock men tyvärr krockar det med Antikrundan som börjar idag. Missar vi absolut inte!! Så får se mästerkock imorgon. Sen krockar det även med Once upon a time som börjar på 5an... som sagt, mycket idag! Sen börjar ju Antikdeckarna hoppas jag också... brukar även det vara på torsdagar kl8... ja jisses... :p Andra dagar är det inte ett enda program istället... lustigt det där...

Ska försöka hinna med en Betapetmatch innan det är middagsdags.
Ciao!

Xx





Ni som såg Vakna med The Voice igår eller nu idag kanske redan har tittat
men där visade de det här klippet och jag blev fast direkt!

De spelar alltså på samma gitarr allihopa och sjunger, och låten är ju bara grym.
Nog bland det bästa jag hört på länge.

Check it out!




Ja men visst,
ikväll kl.21.00 är det ju ny säsong av Biggest Loser Sverige!! Kommer följa det lika slaviskt som jag följt alla amerikanska och engelska säsonger! Det är sån himla inspiration :) På Söndag ska vi nog ta oss till gymmet och träna å fixa 3månaderskort. Vi längtar verkligen tills vi kommer igång!! Då ska vi ha tagg så vi kommer in efter stängning, då de stänger tider så vi inte hinner dit alla dagar då J slutar senare. Perfekt med en tagg då ju.

Har städat lite och börjat pula på små virkade.. ja jag tänker inte säga vad jag håller på med men det är till Bella och något hon kan använda ;) Ni får se sen vad det blir :) Nu sitter jag å försöker spela Betapet. Vunnit alla senaste 6-7matcherna, de senaste dagarna så har äntligen fått upp min ranking igen. Datorn hakade sig precis när jag la min sista och avgörande bricka nyss men den registrerade iaf tydligen :) Yey! Verkar va många online nu för hela sidan cp:ar sig... :/ Även Tradera... suck...

J kommer hem 7 idag. Jobbar över en timme då han samåker med en annan den här veckan och han jobbar lite längre än honom så blev lite senare idag. Nej jag ska väl fortsätta lyssna på Ac/Dc och försöka få igång Betapet!!

Xx





Så jävla bra! :D


Boom Boom, pull me a beer
No pretty drinks, I'm a guy out here
Rollin' rollin' rollin' rollin' money like a pimp
My B I T C H's on my d*ck like this

Dirty dirty dirty dirty dirty dirty sucka
You think I can't get hurt like you, you motherfucker

I can do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

Do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

We can do it like the man'dem, man'dem
We can do it like the man'dem,
Sugar sugar sugar
We can do it like the man'dem, man'dem
We can do it like the man'dem,
Sugar sugar sugar




Sitter å kikar på Sveriges Mästerkock och har ätit middagen, lite sent men men. När J kom hem och han hade ätit så åkte vi till bussgaragen där mamma o pappa väntade. Det kom några bussar emellanåt men det gick bra ändå. Körde först våran bil runt några varv och backade även lite. Sen körde jag deras bil och den är ju klart mycket finare å skönare än våran skrutt :p Gick bra med dragläget idag med, det tar bara liten stund innan jag hittar men jag tar det lugnt och försiktigt. Körde runt lite med den med, och backade några gånger. Första gången glömde jag att koppla när jag skulle stanna, men sista gången gick det riktigt bra! Backade in lugnt och rätade upp bilen o stannade lugnt. Så det tar sig! Ändå första gångerna jag backat. Lite läskigt var det allt :p De andra tyckte att det gick bra men jag är lite besviken på att det hackade i början, gick inte alls lika lugnt som förra gången och jag som ville visa mamma :( Men efter ett tag gick det ändå bättre igen. I det stora hela är jag iaf nöjd.

På vägen hem var vi in på Ica å handlade. Där träffade vi på Stina och Gustav :) 

Nä nu ska jag fortsätta kika på tv o köra en Betapetmatch tror jag. Om nån vill möta mig i Betapet(monamie86) eller Wordfeud(Blacknails86) så lägg till mig bara ;)

Xx



Det ringde på dörren, det var Ellen. J skulle hämta en sak åt henne i källarn, och när han sen kom tillbaka så hade han en helt underbar stringljusstake i handen. Vi hade fått den av henne! Jag älskar såna och har velat ha såna jättelänge så jag är jätteglad. Den ska få en fin plats i köksfönstret :D

Xx



Underbar!









Köttfärsfylld paprika, sallad, tzatziki och lite bea som behövdes ätas upp.
Mmmm va gott sa vi hela tiden. Det var vansinnigt gott och det var banne mig tzatzikin som
var pricken över i:et :D


Så gott som iaf, började dagen med att städa ut julen, vilket var sååå skönt!! Äntligen är det öppnare igen och crossen har återfått sin plats, redo att användas! :D Blir ett pass i den imorgon, men före det ska jag plocka ner julgardinerna och få upp andra fina :) Har bara sån himla beslutsångest vilka som ska upp... hmmm.... ja vi får se!

När julen var utstädad så åkte vi till bussgaragen och jag övningskörde. Har inte blivit av på flera veckor, då jag varit sjuk, det har varit ishalka, jul osv, men nu är vi äntligen igång på allvar och med tanke på att det var länge sen nu och det idag blev den tredje gången totalt som jag kört så trodde jag att det skulle gå lika hackigt som sist, men så fel jag hade!! Dragläget var inga som helst problem, nu har jag hittat det på våran bil :) och inte ett enda motorstopp, var bara en gång jag glömde bort att koppla när jag stannade, men annars gick det finfint. Körde på tvåans växel och mellan 30-40km/h. Bara kört vid bussgaragen och det blir det en gång till med att prova pappas bil, backa osv, men sen ska vi ut på en raksträcka och testa. Vill det nuuuuu.... det går jättebra och är jätteroligt ^^ Pappa o J var imponerade att dragläget gick så bra.

Efter körningen åkte vi med till dem och åt lite mat, å nu är vi hemma. Ska tända lite ljus och äta lite nötter nu innan det är dags att kojsa då klockan ringer 5 igen. Blivit sena nätter varje dag nu så får se hur det går :p

Xx




Tänk att de där hästarna aldrig kan springa som man vill :p Ingen vinst på travet den här veckan heller... bättre lycka nästa gång!.... har precis tvingat J å diska ett helt berg... haha,... det tog sin lilla tid men han gjorde klart iaf ;) Jag åt resterna av den varmrökta laxen och lite god citron och dill sås. Mums mums! Älskar verkligen varmrökt lax, och nu hade de för 99kr/kg på ica den här veckan så då var det givet... :D

Imorse hade jag satt larmet på 8 och J på 09.15, men när vi tittade på klockan var den tjugo i elva!! min mobil låg i sängen så jag hade stängt av larmen och skjutit upp luckan i sömnen..... har inget som helst minne av varken hans eller mitt larm, och inte J heller... haha... va lustigt! tur att vi inte hade nån direkt tid att passa... Gick till parken men de va inte mycket å hurra för, sen åkte vi ner till stan å träffade Stina för lite bowling. Jättekul va de, men fullpackat... kom ju på det sen att det är ju jullov!... men vi fick en bana å första serien gick bra för mig. Började med 145p. Men andra va desto sämre.. skyller på att jag fick ont i fingrarna, då det knappt fanns nå lediga klot... J avlutade sin andra serie med 152p... inte illa!! :) Stina slängde in en och annan strike hon med.

Jaha... Lördag... och vad är det på dumburken? Gladiatorerna!!... what the fuck... va skit när det gick förut och är definitivt skit nu med.... nä det blir Stjärnorna på slottet här! Sen nog en bra film tror jag... :)

Skulle köra idag tänkte jag men när vi gick från bowlingen så va de så isigt kallt å J tyckte att bilen va för kall, så vi ska ta det imorgon när motorvärmaren har värmt upp bilen. Blir att köra både J's och pappas bil imorgon! :D Lite glad jag blev när Stina sa att hon också hade svårt med dragläget i början, för det har jag med... vilket skit alltså :p hahaha.... blir att öva på det imorgon! Men det är kul å köra å jag har som mål att köra upp i slutet av April så ska se till att köra massor nu :) Vill ju ha kortet till sommaren.... :D

Xx

Ola ([email protected]) om Ola Lauritzson:
Jag hejar på dig!!! :) /Ola L



Fy faaaaaaaan vilken spännande match! Vi har skrikit, hoppat och inte kunnat sitta still. Ni som valde att sova istället MISSADE DEN MEST SPÄNNANDE MATCHEN PÅ EVIGHEEEETER!!!! Herreguuuuud sikken match... oj oj oj... jag ångrar inte en sekund att jag sov mitt på eftermiddagen istället för nu.....

GRATTIS SOM FAN till er småkronorna, ni är VERKLIGEN värda den!!! Lite man ser fram emot Vm i SVERIGE om två år då??!!! Wiiiieeeeeeeeee.... det är mycket mer fart på småkronorna än på gubbsen ;)

Nu är klockan 05.12 och vi brukar gå upp nu... egentligen är jag inte ett dugg trött men ska väl iaf krypa till kojs en stund....

Natti natti!!! =D

Xx





Jag kan lyssna ihjäl mig på den... fortfarande lika jävla bra!!




Jag äter alltid naturellyoghurt, men när jag såg att Valio kommit med en ny smak
på yoghurten, ja jag vet nu kanske jag är lite efter, då jag inte brukar köpa med smak,
och det främst för att tex den som är på bilden, är så förbannat söta!!

Har ju alltid i färska eller tinade bär i min yoghurt men när den stod där och såg så fräsch ut med
smak av PÄRON och vanilj... då var jag bara tvungen att lyxa till det.. och det var en riktigt HIT!

Jääävlar va god den va, och full med päronbitar... ojoj... det är inte sista gången jag köper den.
Men vadå bara tillfälligt besök???!! Såna goda kan man inte komma med en gång bara!!

Rekommenderas verkligen! Lika den på bilden allså fast med päron...
Ååå blev sugen på frukost nu. Haha...

Betyg: 5/5

Xx



Ikväll är det vintercruising och bilarna har brummat förbi här i några timmar nu och kommer så att fortsätta hela natten, som alltid denna dag. Men det är faktiskt mysigt med deras brummande. Vi var ner till ica en sväng och gick då å kikade lite på cruisingen, det fanns några godbitar å titta på men även massa drygskåp i gamla fula rostiga volvos eller epatraktorer med Eddie Meduza och microfoner som de gastar genom... men annars är det ju trevligt :) Inte lika kallt i år som det brukar vara, så det är ganska många bilar i år. Vi fick åka "bakvägen" ner till ica då det som alltid är kaos vid ok...

Vid halv 4 traskade vi över till Ellen.. ja det är såå otroooligt långt till henne... hela två meter!!! Hahahaha ;p När vi kom in så hade hon gjort det supermysigt. Tänt myslampor och två ljus och ett stoooort fat med kakor av alla dess slag... lite ont i magen fick jag efteråt men jag hade inte mage att inte ta när hon hade bakat o stått i... hon är ju trots allt 91år och går med rullatorn hela tiden. Hon går inte så fort och hon hör lite dåligt, men hon är så go så!! Pratade om allt möjligt. I April har hon bott här i huset i 65år!!! Och vi vill flytta efter 7år :p hahaha... Hon står dock på kö till nån annan i stan på nedre våningen så får se om hon hinner få nån och i så fall vad det flyttar in för folk efter henne, om nu inte vi hinner flytta före henne förstås... Hon sa att hon har fångat möss på vinden för nåt år sen och att det varit möss-spår på balkongen på vintern.. jag vill gärna se en liten mus men inte har vi sett nån, varken levande eller död... trevligt och jättemysigt var det iaf :) Vi lär väl ta oss till Olsson på fika också nån dag, hon har också tjatat länge nu att vi ska titta förbi... :) Värst va vi är poppis!! ^^

Men herreguuuuud kan klockan röra sig liiiiite snabbare kanske???!! Tänk att annars, då jävlar är klockan både tolv och ett och man knappt har hunnit satt sig tycker man, men nu, bara för att man väntar på matchen som börjar kl2 eller om det nu är 3... det står lite olika... men hur som.... då står klockan allt stilla... tittar på bronsmatchen mellan Canada och Finland, självklart håller vi på Finland! Annat går inte för sig när man har finskt blod i sina ådror!!! Men de ser inge vidare ut... 3-0 till Canada... men vad annars, de är ju på hemmaplan och allt... Kul ska det iaf bli att se finalen... :D Vi har sovit ganska mycket under dagen så jag är pigg, men J verkar som han ska slumra lite till.. lika bra det tror jag... haha...

Nä jag ska väl roa mig med Betapet under tiden! =)

Xx



Blev inte många timmars sömn inatt heller... vi kunde inte stänga av tvn när det var Ac/Dc konsert heller.. så jävla grymt... J var tvungen å kolla när de eller kizz kommer till Sverige och de släpper ju visst nya album och drar på turné igen snart... dem skulle man vart på... ja nån av dem... fast helst Ac/Dc :D

J åkte iväg för en stund sen, stackarn va trött men han slutar halv tolv så han är snart hemma igen och då får han sova i flera timmar. Dels för att hålla sig vaken när vi ska till Ellen på fika vid halv 4. Men inatt är det ju hockeeeeeyyyy så det blir minsann inget sova då heller. Hahahaha.... men inte fan missar vi finalen heller... no fucking way!! :D

Sitter å tittar på mtv som faktiskt för ovanlighetens skull visar musikvideor... wow... nästan ett kors i taket... är alltid nån konstig serie eller så när jag zappar över dit annars, nog för att de har vissa bra serier med, som From G's to gents men det verkar inte gå länge.... och Blue mountain state. Det är bra :p

Xx



Ja, eftersom jag alltid går upp med J, vilket oftast är kl 5 så är det sovmorgon även för mig när han börjar 11. Vilket han gjorde idag, vilket var perfekt för vi la oss vid 2 eftersom det var hockey!!!! :D Sverige-Finland! Jävligt spännande var det och Sverige vann såklart ;) Så nu laddar vi för imorgon natt då det är finnaaaaaal. Som jag fattade det så blir det mot Ryssarna? Hade hellre sett Canada men det blir nog spännande oavsett :) Kul kul.

J har gått ner 2kg sen jul/nyår och jag 1kg. Känner mig äntligen "normal" igen. Inte uppsvälld som en ballong. Imorgon kommer jag få offra mig dock med lite gluten för Ellen lämnade en lapp i dörren att hon så gärna ville bjuda oss på kaffe och att vi skulle bestämma tid så imorgon eftermiddag tänkte vi ta det, och jag vet redan nu att hon kommer ha massa hembakat gott... får väl ta nånting iaf... huvudsaken att hon får sällskap :)

Gårdagens middag blev tacosallad. Mums mums. Idag blir det kycklingfilé, ugnsbakad paprika, grönsaker och tzatziki :D Sitter här och laddar för att ta tag i städningen. J slutar 6 idag så jag hinner göra det, skulle vilja träna i crossen med, men har skaplig träningsvärk från igår. Haha... ja vi får se hur det blir med det hela.

I helgen ska jag övningskööööra igen :D Länge sen nu, men nu ska vi börja på allvar och när jag kan ta mig från plats A till B utan några större problem så skriver jag in mig på körskolan :) Räknar med att vara klar runt April nångång... Rooooooooooooligt!! =D

Xx





Idag körde jag hårt i crossen, och längst hittills!
1 timme och 5 min blev det.
Kalorimätaren stannade på 902.
Jag menar, woow. 50min körde jag en gång förra året å tyckte då att
det var en evighet, men nu gick det som en dans :D

Nu har jag tjänat in att äta lite nötter inatt till hockeyn minsann.
Behöver jag säga att jag är taggad inför det här året??!! 
Så jävla härligt allt känns faktiskt...

Har precis diskat ett berg och förberett middagen, nu ska jag spela lite Betapet
och lyssna på Amy Macdonald tills mitt hjärta kommer hem.

Xx


                            


Shit va ont jag har i nacken....

måste legat sjukt konstigt inatt.... J får allt massera mig när han kommer hem. Vi ska ta en liten eftermiddagstupplur sen för inatt är det hockey å han börjar först 11 imorgon så vi tänkte sitta uppe å titta! :) Myyyys. Är ju Sverige-Finland!! Kl 5 hade vi klockorna på idag, men J snoozade visst till 6, och han skulle åka halv7, så det blev lite småstressigt. Jag började med att göra matlåda åt honom. En riktigt snygg tonfisksallad med tzatziki fick han med sig idag. Såg ruskigt smaskigt ut måste jag säga! =) En riktig GI-lunch.

Amerikaner är för roliga alltså. Kikade på Rachael Ray, och det är ju ganska kul, men det där med maten tycker jag är väldigt intressant. För det första, deras portioner... det är två middagar för mig! Hon la upp i stora ugnsformar typ, en till varje person... men det andra som är intressant är ju att ohh vi byter pastan till fullkornspasta, då, då kan vi äta två portioner för då är vi nyttiga! Mmm kanske om ni delade portionen i 3delar samt bytte ut såserna och de gigantiska mängderna med ost! Äter man Gi o Lchf är det ju bra med ost, det är fullt tillåtet, men tillsammans med kolhydrater så är det ju verkligen inte bra... de har fan ost på allting... väldigt spännande å se deras mysko blandningar ibland... ost och sirap... :p

Dagens middag här i huset idag blir tacosalladen som vi inte orkade göra igår, då vi va lata och åt yoghurt till middag, men mätta blev vi och gött var det! För att hålla oss vakna inatt så har vi köpt lite jordnötter. Självklart ska man inte äta mängder av nånting bara för att det är 0 i GI då det är mycket kalorier i tex nötter.

Xx



Hej då 2011, hellooooo 2012!!!! :D

När J kom hem från jobbet åkte vi direkt till ica
och storhandlade hem massa nyttigheter, a la GI. Som tex varmrökt lax, tonfisk, köttfärs, paprikor, sallad, tomater, gurka, creme fraiche, nötter, torkad frukt, yoghurt m.m. m.m... mumsigt värrre va ;) Idag var vi för hungriga och för trötta för att laga mat vilket vi tänkte skulle bli tacosallad först, men vi tog varsin stor skål med yoghurt, tinade hallon från pappas trädgård, en halv banan och lite müsli (glutenfri) istället. Mums var det och mätta blev vi...

Xx





Japp, han är fortfarande min husgud. Har inte mått så bra som när vi åt Gi på såååå många år!
Senaste tiden har jag dock varit dålig på att äta efter Gi, men från idag så är det Gi som gäller.
Samt kalorikoll och daglig motion. Väntar bara på att min kropp ska återhämta sig efter julens
fuskande med både gluten och laktos. Magen står rakt ut... ja ni som har samma problem vet vad jag menar.

Vad passar då bättre än att denna otroligt kloka man är med i Nyhetsmorgon?
Före kl 9 till närmare halv 10 har jag FÖR MIG att han är med. Inte hundra på det
så ni som kan och vill se det får nog ta reda på tiden mer exakt...

Han har ju släppt en ny bok också... undrar om den finns på biblioteket?
Haha hur fan lånar man böcker nu för tiden?... Hmmm... inte lånat varken en bok eller nåt
annat därifrån på flera år. Har nog inte ens varit in på biblo på 2-3år... minst... :p
Men hade ju vart bra, så slapp man köpa den.




Ca 10min efter att vi kommit in genom dörren så ringde det på dörrn.
Det var Ellen. Granntanten ni vet, som ville lämna en jättefin mjuk pepparkaka som doftar
underbart!! Hon hade gjort den igår men vi va ju inte hemma så hon kunde inte lämna den till oss.

Nawh!


 

Fyrverkeri!!
( Tyckte de här bilderna bidde riktigt bra, om man får säga det själv :p)

 





En liten hummer....



2012 är ÄNTLIGEN här!!!

Vårat år älskling