Tiden gick ovanligt långsamt den här gången. Tur att man tittade på två avsnitt av Biggest Loser Usa under tiden. Oj va många gånger just BL varit sällskap och peppande när jag stått i crossen. Det är verkligen inspiration! En timme blev det iaf. Gött.

Sen i Måndags har vi börjat "vårt nya liv" med Gi/Lågkolhydratskost och det har gett resultat minsann! -2kg för mig. På TVÅ dagar. Wohoo! "Bara" 5kilo kvar tills jag kan börja räkna ner igen! I måndags åt vi tonfisksallad, igår köttfärsfyllda paprikor med sallad till (J hade lite pasta till), och dagens middag blir kycklingfilé och sallad. Ev lite råris, som inte bara är nyttigare än vanligt men har betydligt mindre kolhydrater än vanligt ris. Till frukost idag åt jag en gigantisk apelsin. Mums va goood den va, och den mättade verkligen. En stund senare tog jag en sesamkaka i vanlig ordning. Min mage måste ha sånt som jag vet att den klarar. LCHF tex är inget för mig, för mycket fett mår jag inte bra av, men mindre kolhydrater och mer sallad fungerar utmärkt! Kör på det jag vet passar min kropp bäst. Även glutenfritt är inte alltid bra för mig heller, det är bättre än vanligt men ska nog undvika allt med mjöl egentligen, för magens bästa.

Nu när jag äter så bra vill jag ju inte förstöra det i helgen, men vi ska ju ha fest så klart vi kommer ha saker att bjuda på. Jag får helt enkelt äta väldigt lite! Blir nog popcorn, nötter, vindruvor och så lite godis i en skål bara. Absolut inte nån kolsyra för mig. Vanligt vatten blir bäst ^^ Är ju inte maten som är det viktigaste utan sällskapet.

Nej nu måste jag stretcha lite och kika på Project Runway.

Tjingeling!

Xx


          

         

               Tycker verkligen om den här låten, även om jag                          Åh jag ÄLSKAR <3
                         inte är nåt fan av Adele annars.






Vad kan jag syfta på då? Jo såklart VÅREN!! Har ni sett så fint solen skiner varje dag nu? Även om det är svinkallt ute och kanske blåser ibland så gör bara att solen är uppe mig glad, även om jag är inomhus. Bara den skiner så får jag vårkänslor, och det är nåt speciellt med luften. Går man ut och bara känner efter. Kan inte sätta fingret på vad, det doftar ju inget än, men det är nog en känsla. En känsla av VÅR. Och det gör mig så härligt glad i själen! Underbart!! Så jäkla trött på snö, is och kyla nu. Usch!

Sitter och funderar på vad jag ska göra, ja inte så att jag inte har nåt att göra, men i vilken ordning jag ska ta det... fått en bloggdesignbeställning, har ett berg disk som väntar, körkortsfrågor att göra, träna, och sist men inte minst kolla igenom garderoberna efter täcken och kuddar då vi får sovgäster i helgen! Det har vi nog inte haft på minst 4år eller nåt sånt... så passande då att nya soffan är just en bäddsoffa och kommer lagom till helgen. Ska bli grymt kul att festa lite lätt med Stina & Gustav. Bara JLT är ju halva nöjet i helgen!!! :D

Igårkväll passade jag på att testa våran bil igen då, och jag vet inte, men det måste ha varit en jävligt bra dag igår alltså. Körde inte på vägarna utan bara testade dragläget eftersom det är det som är mitt största problem, och kors in the tak alltså, av låt säga 30 starter så fick jag bara motorstopp 5-6ggr och det var när jag provade olika taktiker. Till slut kom jag fram till att gasen ska ligga på typ 12-1500varv och hålla kopplingen rätt länge innan jag släpper, eftersom jag oftast släpper den för fort. Och tammesjutton, vi kom iväg så gott som varje gång! Helt otroligt. J sa att jag fick VG i betyg igår, jämfört med i Söndags då det snarare var ett IG... guuuud så skönt alltså. Ni anar inte vad jag svurit åt det där jävla dragläget. Visst, bilen studsar lite och är allmänt bråkig men det är bilen det är fel på säger han så, jag gör rätt iaf! YES!! :D

Xx


Klickade hem det vita linnet också igår.
Varför vänta, då tar det bara slut. Har gjort det misstaget
allt för många gånger... Blir fint till våren!
Tex till en jeansjacka, måste hitta mig en ny jeansjacka
på tal om det... en ljus.. :)



När jag kom hem hade äntligen mitt Ac/Dc linne från Gina Tricot kommit!
Förut hann det ta slut men så såg jag förra veckan att de hade kommit in antagligen
en retur, för efter min beställning var det borta igen. Och det är helt perfekt.
Nu vet jag vad jag ska ha på mig ut på Lördag :D

Finns ett vitt med Kizz också. Är bra sugen på det med!



Det var inte alls med Bobbo, men vet faktiskt inte vad min lärare heter... det sa han aldrig.. Hmm. Ja skitsamma. Just nu är jag glad så jag kan studsa på moln! Det gick såååå bra! Okej, ett motorstopp, men det va också det enda. Han var jättbra att berätta och visa saker. Tex hur jag lätt ska få i trean utan att råka lägga i femman istället vilket jag alltid lyckats med, även idag. Men nu vet jag hur jag ska göra. Vi började med att köra runt runt i små cirklar utan att gasa, bara med kopplingen i krypfart. Det var lite lattjo :p

Efter det körde vi runt kvarteret på industiområdet där jag kört innan. Typ en fem varv tror jag det blev. Deras bilar är heeelt underbara att köra! Sån vill jag ha sen. Ja men seriöst. Man satt högt upp och va enormt bekväma. Lättkörda! Fast de ser så små ut från utsidan. Var upp på fyrans växel. Körde om en annan bil från samma skola som stod efter vägkanten, mötte en buss, en lastbil vid sväng. Avslutade med att köra till en annan väg där jag stannade efter kanten när tiden tog slut. Hur som helst så gick det över förväntan och var riktigt riktigt roligt!! Mycket mycket nöjd! :D Längtar faktiskt till Torsdag och nästa lektion då det blir lite repetition av det vi gjorde idag då.

När J kommer ska vi ta en promenad, äta och sen ska jag prova att köra på samma sätt på våran bil. Jag hoppas innerligt att det ska fungera! Annars vet jag inte vad... Det ska gå, enligt honom på alla bilar så.. får väl se. Innan vi åker hem ska vi veckohandla. Längtar efter min plutt nu. Ska väl börja skära salladen snart. Blir tonfisksallad till middag idag :) Min mage är inte alls lika svullen idag vilket känns skönt.

Xx



... prata om Melodifestivalen!

Tar det kortfattat. Igår var nog den bästa omgången och det är många bra låtar totalt sett men alla är inte vinnarlåtar, även om jag lyssnar på dem hemma.

Vinnare enligt mig ska vara någon av följande:

- Lisa Miskovsky
- Danny
- Dynazty
- Loreen
- Ulrik Munter
- Dead by April




Okej då, Så ska det låta är visst nu... inte på Fredagar.. haha.. men det var ju det förr så... Förlåt för dåligt bloggande under helgen men jag har dels haft annat att göra och idag har jag inte vart på humör... fy vilken dålig dag detta varit.... eller både och... kärleksmässigt har hela helgen varit underbar. Finns inget jag älskar mer än att ligga tätt intill J med hans armar om mig och han pussar mig på kinden. Det är kärlek det! Älskar karln mer än nåt annat på jorden.

Dagen började inte bra. Hade magknip och åkte till bussgaragen där vi mötte mamma o pappa. Skulle köra. Började med pappas bil, gick jättebra först, men sen vetesjutton. Kärringstopp och ja jag vet inte allt... fruktansvärt besviken... ibland undrar jag hur trög man kan vara. Det gick helt enkelt fruktansvärt dåligt idag... och när de åkte för att pappa skulle jobba så testade jag våran bil igen då, vilket gick om möjligt ÄNNU sämre... det gick jättebra när jag tog det riktigt lugnt, och då pratar vi FORTFARANDE dragläge... jag menar,... hur lång tid ska det ta??! Ikväll har magen varit heeeeelt bedrövlig, efter laktos och gluten i helgen.. hopplöst.

Imorgon börjar vi vårat nya hälsoliv. Har skrivit en matlista för veckan och satt upp i köket. Känns väldigt bra faktiskt! Insett att jag gått upp ca 7 fucking jävla kilon sen jag fick min medicin utskriven :( Psykiskt nerbrytande är det, med tanke på att de 7kilorna tog mig nästan hela förra året att gå ner.... men men... hoppas att mina ansträngningar nu ska kunna hjälpa...

Gårdagen var till skillnad mot den här dagen en toppendag. Var på stan och var till Mio och kikade på soffor, på vägen hem ville J in på Jysk och titta. Ja men visst sa jag. En till som går sönder inom en kort tid... men vi gick iaf in och tittade och ut kom vi ägare till en ny soffa. haha... Hur fan gick det här till??! Nej men såhär va, vi planerar ju att flytta härifrån, om det nu blir i år eller nästa, ja så fort vi kan iaf, och just nu har vi inte plats med någon större än den vi har plus att det är lättare att frakta en mindre soffa vid flytt. Det blev hur som helst en fin soffa med divan i grått tyg. Tyget var mjukt och skönt, vilket var viktigt då jag inte vill ha en som river när man har barbent på sommaren. Den är en bäddsoffa.Vi räknar inte med att den ska hålla i hur många år som helst, utan den får duga nu och sen får den bli gästsoffa med gästsäng helt enkelt. Blir en från Ikea när vi flyttat. Den är snygg iaf... och va billig. Duger som sagt ett tag. Vi får dock inte hämta den förrän på Fredag, men det blir bra, så har vi den tills S&G kommer på Lördag :)

Nej nu ska jag fortsätta se Big Brother med mitt hjärta innan det är sängdags. Ska ju köra med Bobbo imorgon. Risken är stor att jag gör bort mig fullständigt.... men men... ska iaf bli kul å prova på deras bilar!
Blev långt det här. Grattis om du läst ända hit :p Hahahaha....

Xx


Så ser den ut iaf =)





J står i duschen, Vh1 spelar gammal musik och här sitter jag. Finns INGENTING av värde på burken idag. Visst, Så ska det låta i all ära. Förra året missade jag hela säsongen och tänkte att i år ska jag titta, men när jag kollat så har det bara känts.... så gammalt... alltid älskat det.. men men... beror väl på vilka som är med också. Så nej det blir nog Big Brother och sen vet ja inte... sova? Haha.... kul Fredag... aja, ganska skönt iaf. Hittade en fin soffa på Blocket som vi fundilerar på. Kan nog inte fundera för länge dock för den kan nog bli såld fort! Ska åka förbi Mio och titta imorgon annars kanske vi ringer på den på Blocket! Våran vi har nu är i svart "skinn" inte äkta dock, och från skit-Jysk där alla vet att kvalitén inte är den bästa direkt. Nej, knappast. Våran soffa är HELT förstörd.... ser bedrövlig ut... den har spruckit till förbannelse. Bara devanen(?) som är i fint skick, så den kanske man kan behålla på nåt vis, men vill ha en bredare större mjuk och go soffa!

Orkade inte gå till körskolan idag. Jag tänkte men bara inte vart på humör för det idag och då hade det nog inte gjort så stor nytta ändå. Jag tog tag i de gigantiska dammråttorna här hemma istället, så nu är det äntligen städat. En viss person som skulle göra det men det skedde aldrig och jag stod inte ut längre! Han får ta det nästa gång istället :p Var ner till Ica med mamma en sväng idag. Jävlar va mycket folk... ändå är det aldrig nån kö knappt trots att de är så mycket folk. Åh jag älskar Ica! Tydligen resten av stan med :p

Imorgon ska jag köra. Med pappa och med J. Måste ju öva massa nu så jag är hyfsat redo på Måndag när jag ska köra med Bobbo. Fy satan va nervös jag kommer vara. Jag kommer göra bort mig totalt... det vet jag.

Såg ju självklart på kungen imorse när han berättade prinsessans namn!! Estelle Silvia Ewa Mary Bernadotte. Ja men det va ju jättefint! Hade personligen hoppats på Alice av de som alla trodde, men tycker inte att Kerstin, Kristina, Lillian eller tex Erika hade vart så bra.. de låter "hårt" om ni förstår... Estelle tycker jag är alldeles utmärkt!!! =) Kul med en prinsessbebis är det ju hur som helst!! Jag tycker om Monarki och de gör faktiskt mycket gott för Sverige trots att en del inte tror det! Bättre än en idiot till President iaf...

Nej nu har min karl hoppat ur duschen så ska kramas med honom i soffan nu. Hoppas ni har en bra helg!!

Xx





Tycker faktiskt att den "rena" versionen är bättre än den snuskiga.
Skön är den iaf!! =)







Grattis till prinsessan!! :D


Tittar på Nyheterna. Prinsessan är visst på Bb och förmodas väl ha fått sin bebis eftersom Daniel ska hålla presskonferens kl7. Spännande! Jag håller på en tjej ja ^^ Vi får väl se!

Igår var jag ner till tandläkaren och det va bra, var en början till ett hål i ena visdomstanden nertill så jag bad dem att dra ut den. Hon röntgade rötterna och frågade tandläkaren, som sa att det går bra att dra ut den, så i April blir det att dra ut den. Då har jag bara en visdomstand som de nog kommer ta om nåt år med tror jag. De är så onödiga.

Efter det gick jag till körskolan och började med teorin på datorn. Det gick förvånansvärt bra! 70frågor på varje "del", det är 4 "delar" och man ska ha 63rätt för att bli godkänd, och man måste va godkänd 4ggr på varje del så att säga. Första gången jag gjorde fick jag 54rätt, vilket kändes sådär, men sen gick det bättre! 61 och 62 rätt, 63 rätt (godkänt) och sista gången jag hann göra fick jag 62rätt, så sjukt irriterande. Bokade även in 3 körlektioner med Bobbo, varav den första på Måndag och han bokade dem ganska tätt så händer det grejjer! Äntligen :D

Sprang in på hm och köpte min kofta jag velat ha länge nu. 60talsgul, ganska precis som kappan i headern. Love it! Så härligt med alla färger som är överallt nu. Man blir så gl'a!

Skulle ju tränat igår men hade sån sjuk träningsvärk så vilade ist, men idag blir det ett pass =)

Xx


Av någon underlig anledning har jag inte kommit mig för att träna på över en vecka! Gissa om jag känt lite träningspanik, men nu är jag back on track och mer fokuserad än någonsin. J sa igår att han ska sluta äta vitt bröd helt och hållet, det tyckte jag lät väldigt bra! Jag har fuskat med gluten och skiten nu med, och jag fattar egentligen inte varför... men jag har iaf det och det resulterar såklart i en mage som är uppsvälld och står rakt ut bokstavligt talat... men nu är det slut. Helt glutenfritt och ytterst lite laktos är det som gäller nu.

Jag hade inte alls samma energi idag så blev inte så jättehårt kört men såklart så hårt som jag kände att jag hade ork till, redan efter 15min kände jag att shit va trögt det går. Klockan rörde inte på sig kändes det som, men så titta jag på Biggest Loser till och ja då går det lite snabbare. Rätt som det var hade 45min gått och DÅ, då kommer den berömda andra andningen, går mycket lättare då helt plötsligt.. men 65min fick räcka. En timme är bra, visserligen "bara" 836kalorier idag, ungefär 100mindre än normalt men vadå. Bättre än ingenting!

För några år sedan gick jag ner över 10kilo på typ 1,5månad när jag gick en timme nästan varje dag så från NU äter jag helt gluten/laktosfritt och tänker träna en timme så gott som varje dag. Nästa träningsgpass blir imorgonkväll då jag ska till tandis och körskolan på dagen.

"Vilka benmuskler du har!" utbrast J här om dagen :p hahahaha... jo man tackar ja..

Dagens motion blev alltså:

- 65min i crossen
- 100situps
- 20 armhävningar
- styrka med gummibandet
- stretch

Xx




Blir nog en spännande omgång det här, med en gravid som ska föda om 4 veckor, men framför
allt, "Veckans knull" - Hanna... :p Haha.... snacka om att vara lite bakom flötet.... okej inte så lite heller...

Fan va gött med Bb igen hur som helst! =)


Måndag morgon igen då. Vi var aptrötta när klockan ringde så vi snoozade till 20 över 5... Zzzzz..

Helgen då... Åt god mat och tittade på schlagern hos mamma och pappa. Det var väl inga höjdare med den här gången.jag menar.. kom igen. Ranelid till final? Han sjöng ju inte ens!! Och låten lät som en gammal tjatig 90tals-popdänga... nä fy då. Jag personligen höll på den otroligt snygga Molly Sandén. Hon har bra röst, och låten va fin. Annars var det inte så mycket att hänga i julgranen, jo det skulle vara hon Carolina. Lite åt Kenthållet... ja skitsamma.

Annars var helgen som sagt lugn och skön bara. Blev dock ingen körning... :/ Men det ska vi hinna med lite i veckan och såklart en massa i helgen. Ska boka in körning med skolan också.

J satt igår och tittade på lägenheterna vi står på kö till. Man kan ju stå på kö jättelänge på vissa ställen, men så samlar vi lite poäng och kanske kan kika iaf på hur de ser ut nångång. Radhuslägenheter var just de här, och de ser väldigt lockande ut måste jag säga! Jag hittar ofta J sittandes och tittar på olika lägenheter i Västerås, men just nu lutar det åt att det blir hyres till att börja med, men vi är ju inte där än. Så fort jag börjar bli färdig med körkortet ( som jag har personlig plan att bli klar med i början på Maj ) så får vi börja söka jobb och lägenhet på allvar. Inget fel på Avesta i sig, men nu vill jag se nåt annat. Ett nytt liv i V-ås med J, och det är i princip det enda vi pratar om när vi tex är ute och går eller så. Vi är helt överens om att det är dit vi ska :)

Idag har jag lovat att göra Pitepalt till J.... suck.. :p haha... det är nog den tråkigaste maten att göra.... så sjukt kladdigt, man får tvätta händerna efter varannan palt typ för det fastnar deg på hela händerna, då de inte ska va för "kompakta" och det är mjöl över hela huset... haha. ja men typ... och så ska bolljävlarna koka i en timme... men karln blir glad och ligger sen still i paltkoma i ett x antal timmar efteråt. han har lovat att dammsuga som tack iaf så :p haha...

Dags för frukost nu tror jag!

Xx








Hittade den här bilden på Fb i gruppen med gamla Avestabilder.
Det är alltså Kungsgatan, där Coop står nu och i det huset (till vänster) bodde mamma när
hon var liten! Kråkslott har jag hört... Låter läskigt när hon pratar om det...

Men tänk att få åka tillbaka till den tiden för en dag. Kolla i skylfönster, på skyltarna, husen,
torget som va så vansinnigt mysigt på den tiden. Om det ändå hade fått se ut så nu med.
Nej nåt stackars ljushuvud kom ju på den otroligt briljanta idén att vi ställer ett fult hus som ser ut som ett plus
och kallar det för Plushuset. Wow, vilken sensation det blev sen!..... NOT!!
Tror inte en enda Avestabo egentligen vill ha den där bromsklossen där. Tror nog att de flesta
skulle föredra att gatan va lång som då. Stan såg så mycket större ut!!

Update: Det var inte Coop, utan där Gamla ica är.


... den där gula kappan kan man ju dö för! Sjuuuuukt fin!

Xx



Jädrar vilken supersnabb leverans från Lagerhaus. Beställde i förrgår, inom en timme får jag mail om att mitt paket är skickat. Igår kunde jag hämta ut det på Ica. Mycket nöjd med mitt köp :) Var även på stan med mamma en snabb sväng, skulle kolla om Hm fått in fler gula koftor då de trodde de skulle få det, men icke :( Väldigt besviken!! Sprang in på Åhléns en sväng, och glömde kolla på hjorthuvud-kroken ( som finns med i inlägget innan ), men däremot kom jag därifrån med 3 nya tallrikar. Färgglada såklart! Orange hade jag ju sedan innan, så nu blev det en gul, en grön och en röd. När jag kom hem så insåg jag relativt snabbt att mina glas från Västerås är i exakt samma färger! Oj så glad jag blev! Sikken tur att jag tog grön tallrik istället för blå. Blir lika glad varje gång jag dukar med massa färg :D

Xx




Den här ugglelyktan har jag velat ha i flera år nu, men aldrig kommit mig för att köpa den själv
eller fått den av någon så nu tog jag och beställde den. Den är såå fin :)



Kökshanddukar är ju klart snyggast på Lagerhaus, så är det bara. 70% av min hög är därifrån.
Man kan omöjligt gå därifrån utan att ha med sig en ny hem. Ja iaf jag ;p Haha.
Den här, den bara skrek "köp mig!". Men jag tänker inte ha den som handduk, det är den för
fin för. Ska hitta på nåt annat skoj och jag har en idé som jag filurar på :)



Har letat efter runda underlägg (vita) i plast till vårt runda bord och va glad jag blev när jag såg
att Lagerhaus hade, tjocka, rejäla för 15:-/st. De är genomskinliga med blommor.
Passa utmärkt på bordet. Är ju rädd om bordet och underläggen i tyg är rätt värdelösa även om de
är snygga, men lite gelé eller sylt på dem så måste de tvättas, i klorin... plast är ju så lätt att göra rent.



:D






Ja, jag älskar färg, och vill ha ett spännande, snyggt och intressant retrohem.
Det står jag för och när vi flyttat så ska ni se hur satans fint det kommer va hos oss :D
Nästan alla som kommer hit för första gången tycker att det är annorlunda och fint. Går runt
och tittar, och ja ingen kan ju undvika J's radior. De står ju i varje hörn och stirrar på en. haha...
Men de är fina och jag är glad att J har ett intresse. Har man inget intresse kan man verkligen inte
ha roligt när man inte jobbar/pluggar eller nåt. Då kan jag förstå att man blir uttråkad. Jag är sällad
uttråkad. Det finns alltid nåt att göra. Behövs det inte städas så kan man alltid måla en tavla eller nåt ^^









Av en slump kom jag att tänka på den här låten!
Shiiit va många år sen jag lyssnade på den, men den är bannemig lika bra än!
Kan de varit... 2000-2001?
Pumpade den mycket när jag bodde hemma iaf :)

Update:

Hittade en massa andra låtar som finns med på den allra första brända skivan jag köpte,
1998. Massa partymusik. Får minnen till finlandsfärjorna då jag och syster dansade loss :)
Vilka minnen! 

Säger bara en sak: Okka Maloikka Toikka.. Hahahaha..
det där fatta nog bara syster yster ;)



 

 



Hahaha måste ju avsluta med nåt alla vet vad det är iaf...
allas våran Dr Bombay. hahaha... MEN. Kiss är ju iaf jävligt bra fortfarande.
Klart bäst av hela högen... men lite minnen får man allt. Ganska bra musiksmak man hade
redan då iaf ;) Haha... musiknörd har man alltid varit och kommer så förbli till min död!



Skulle gärna gå på Kiss live... eller Ac/Dc. vet att J vill det med.




Nu när våren kommer in överallt är det som en enda stor färgexplosion och man blir lycklig ända in i själen!
Här är lite läckra prylar som iaf får mig på gott humör!! :D


Åhléns:








Lagerhaus:







Onsdag, det betyder att det är sista dagen på teorin idag. Ganska skönt att de smällt ihop allt till tre dagar. Det känns lagom. Hade vart drygt att behöva gå dit även imorgon å lyssna. Igår pratade vi om vägmärken, datumparkering och sånt där. Vilket jävla krångel alltså... om vissa skyltar satt ihop betydde det nåt annat än tillsammans. Ja, det var lite invecklat men jag va lite trött i skallen också så kanske va därför jag inte fatta. När jag sätter mig och läser det själv sen så går det nog in lite bättre ^^ Kom ju som sagt hem halv 9 efter att vi hade köpt med oss mat efteråt. Väldigt sen middag, men det får bli så då jag inte vill äta innan utbildningen. Han hade köpt blommor, choklad, paket och kort. Ja ni ser ju i föregående inlägg. Så himla fint!! =) Mina kakor gick hem också. Det var ju bra!

Ikväll på teorin ska det handla om mörkerkörning bla. Kommer inte ihåg vad det var mer... hmmm...äsch...
Svar till Lena: Jooooo den där tanten bakom mig var verkligen stressad för att vara 60-70+:are! Men annars är de väl bromsklossar :p haha...

Dags för frulle och Top Model/Project Runway från igår!

Puss hej!
Xx




 



Ljuslyktorna som jag hade sagt att jag skulle vilja ha :) Superfina!



Choklad fick jag av J, men vi fick även en ask från Mamma & Pappa med =)

På det gulliga kortet stod det Jag älskar dig inte bara lite, utan massor massor massor
och så hade J skrivit så fint:

" Jag älskar dig, och tack för dom underbara åren vi hittills haft. Puss och kram, din nallebjörn "

Tack älskling, du är bäst!



 

Bella med mina hårspännen som hon fick idag :)



Fick det här imorse, så himla gulligt =D


Naaaaaw, tittade precis på videon som finns på Googles förstasida idag. Sikken söt en! ^^



Det ramlade visst in lite kärlesgåvor i brevinkastet idag också! :)
Kort från Mamma&Pappa, Syrran&Bella och Angelica&Rickard. Från syrran och Bella
kom det även lite annat. En doftpåse-vanilj som ska få hänga i badrummet,
ett par örhängen och ett fint armband =)

 Tack så mycket allihopa! :D



Fick även lite teckningar från Bella samt några kort på henne!
Hörrudu syrran, jag tar gärna en förstoring (typ A4) på bilden längst ner
när hon ligger på golvet =) Sötnos!



Ville bara baka nåt hjärtformat dagen till ära. Neeeeej det är INTE pepparkakor ^^
Det är chokladkakor, hårda, åt pepparkakshållet visserligen.
Vet inte om de blev bra eller inte. Har bara bakat vanligt med vetemjöl
men kanske smakar ikväll. Får se. Hjärtformade är de iaf...



Jag hittade inte min lilla hjärtform så det fick bli några "månar" också...



Men eftersom jag inte vet om de blev goda så nöjde jag mig inte där.
Slängde även ihop lite hallon, ne idag får de heta Kärleksgrottor, det är ju trots allt 14feb.
Fick slut på mellanstora formar så det blev några minisar också...  Hoppas på att de ska va goda iaf!

Ska åka förbi Mamsen & Papsen ikväll med ett gäng kakor! ;)


                                                                        Teddy


Idag är det Alla ♥ dag, vilket även är våran 7 - å r i g a  f ö r l o v n i n g s d a g. Det firas, som alltid denna dag, med kinamat efter att J hämtat mig vid skolan. Önskar er alla en toppenmysig dag. Det är inte bara en dag för kärlekspar, utan för alla man älskar i sin omgivning. Tex familj och vänner.


Mellan kl 6 och 7 nu på morgonen har jag suttit och renskrivit mina kråkfötter från teorin igår. Herregud, 3timmar... efter 2,5timme kände jag hur min hjärna började stänga av. Märkte hur vissa saker hon sa inte gick in i mitt huvud. Jag var nån helt annanstans... skrev så jag nästan fick en blåsa på fingret. Snabb fick man vara också för att hinna med allt hon sa.... väldigt intressant såklart, men mycket på en gång! Var helt slut i skallen. Kl 22 gick vi och la oss.... ovanligt tidigt för oss även om vi går upp 5.... kände mig otroligt utvilad när klockan ringde 05.02 ändå... Vi är bara 6st på teorin varav jag är äldst, de andra skulle jag gissa är mellan 18-21 kanske... enbart tjejer. Ingen säger speciellt mycket. Idag ska det handla om vägskyltar bla och är det nånting jag pluggat mycket så är det vägskyltar! Får så gott som alla rätt på alla tester. Så blir nog inte lika ansträngande för min hjärna idag tror jag...

Igår gick vi igenom besiktning, släp, hur bilen fungerar, bromssystem, kylsystem, däck, batteri m,m. Det var jag väl inte speciellt insatt i då. Så lärde mig en hel del iaf :) Igår var även den längsta dagen. 17.40 - 20.40. Idag och imorgon är det "bara" 17.40-20.00. Får se när jag ska gå dit och sätta mig vid datorerna då. Funderar på Torsdag om min skalle orkar tänka då efter detta tredagarsmaraton :p Annars blir det nog nästa vecka. Det är alltså teori på datorn och det är 6 olika "avdelningar" varav de första 4st ska vara alla rätt 5gånger på varje. Det är 60frågor på varje test så minst 20st med alla rätta svar ska det vara! Hujja....

Näpp nu ska jag ta och skriva kortet till J och funderar på att baka nånting till honom eftersom han är ett riktigt kakmonster. Har ju en hjärtform... mmm det ska jag klura på :)

Puss på er!

Xx


*Brrr* Fyo satan va kallt det ska vara då! När ska man få sluta frysa!! Det är ju dessutom svinkallt på körskolan också, och där ska man ju sitta i typ 3 timmar. Hoppas det är lite varmare än sist iaf... ska ta med mig varm tröja. Helst hade jag haft med mig en filt också. hahaha... ja men seriöst, det är skitkallt. Det är så litet och så sitter alla typ vid dörren. Tur att de ska flytta den 1 Mars. Till gamla YA's lokaler. Typ vid gamla Konsum, för er Avestabor som minns. Är nog bra mycket större och fräschare där borta. Bättre ställe att köra ut ifrån också. Varför ska jag alltid va så jävla nervös för sånt här?! Det värsta jag vet är att sitta och bara lyssna. Verkligen. Bara bio gör mig så. Måste sitta på kanten, annars känner jag mig instäng som att jag inte kan gå vart jag vill, när jag vill. Men jag hoppas att det är så intressant att man glömmer tid och rum... och att det är lite folk! :p

J och Danne ska åka till Lindesberg idag och hämta grejjer från Erikshjälpen där. Han va lite nervös först om de skulle in i Örebro, fruktansvärt rörig stad, men när han fick veta att det "bara" var till Lindesberg så vart han lite lugnare, dit hittar man ju iaf. Bara han kör försiktigt! Mitt hjärta. Har inte kopplat än att det är Alla hjärtans dag imorgon! Redan?! Nu går tiden väldigt snabbt tycker jag... smäller väl bara till så är det Maj o man ligger ute o solar :) Och det tackar man ju inte nej till direkt!!!

Körde en snabb sväng igår med. Runt industriområdet. Den här gången fick mamma åka med. Var upp på 4ans växel lite grann, men än så länge trivs jag bra på 3an :p går iaf bättre och bättre... och det är ju huvudsaken!

Nä, nu ska jag fylla vattenflaskan med lite nytt friskt vatten.
Tjing Tjong!

Xx



Åh va mycket snygga skor det finns! Dessa från Skopunkten och Dinsko.








Att den sista svarta är snygg, är ju inte så konstigt, då det är mina skor ;) Jag rekomenderar dem VERKLIGEN. De är huuuuur sköna som helst. Varma, goa, inte alls hala och så blir man lite längre ^^ 






Happ, J har åkt till jobbet igen då... tröligt när han jobbar Lördagar, men jag har en hel del att göra tills han slutar ändå så just idag gör det inte så mycket. Ska väl med mamma på stan en snoa, sen köra med deras bil är tanken. Får se om S&G kommer ikväll eller inte, om inte förkylningen har tagit dem i sitt grepp! Har iaf bestämt vad fikat blir. Testgjorde igårkväll och det blev lyckat :)

Igår körde jag med J som planerat och det blev mycket mer än vad jag hade tänkt :p tänkte bara öva på dragläget som som vanligt gick åt helvete. jag blir verkligen frustrerad på våran bil... hur svårt kan det va liksom... MEN tror att det är J som sagt fel. Han envisas med att jag inte behöver mer än 1000varv men den lägger bara av, när jag är på 1500 går det bättre, sen när han körde själv såg jag att han va uppe på 1800... så ska absolut prova med mer gas ändå. Ska köra pappas idag och då behöver jag inte gasa nånting förrän dragläget kommer. Så jävla smidigt. Läste det på nätet också som nån bilskolellärare sa att på nya bilar behöver man inte gasa sådär som på äldre bilar. Tacka fan för det. Är som natt och dag ju!

Hur som helst så ville han att jag skulle åka runt industriområdet, okej tänkte jag. Skitkul ju då jag inte åkt så långt i "trafiken" så att säga. Det gick ganska bra första gången. Andra lite mer motorstopp, men ändå godkänt. Då säger han "Nu kan du köra hem". Va??? HEM? Klockan 5 en Fredagseftermiddag... ja just det.. ni hör ju hur det låter... mycket riktigt. Jag körde hem, eller snarare till badhuset då. Hade stressade pensionärer(!) i röven som körde om så fort de fick chansen. Men hallå, det står ju ÖVNINGSKÖRNING på bilen av en anledning!!! Kärringar!! Va helt skakig i benen när vi kom fram. Jag körde iaf in på parkeringen vid badhuset och det va fullt med pro:are som tydligen vart i parken på nåt, men jag lyckades pakera (ganska rakt också) där. Alla tanter och farbröder överlevde ;) Hoho.

Xx




Brum brum!



Den lite småskakiga föraren :p






Igår var ju Älsklingen med i Södra dalarnas tidning. Hittade ett ex kvar i hyllan på Coop igår :)
J till vänster alltså...



J i mitten :)


Klockan är snart halv 7 och J gör sig klar för att åka. Han slutar 2 idag och då har vi tänkt att vi ska åka och övningsköra lite. Han jobbar imorgon med så får se om det blir nån körning med mamma och pappa då eller vad dagen har att erbjuda. Stina och Gustav ska iaf komma förbi på fika och Melodifestivalen om de inte kände sig förkylda. Håller tummarna.

Igår sprang jag som en dåre i crossen, fokuserade på en punkt på väggen, rak i ryggen och det var efter ca 35min, jag kom in i den sk andra andningen. Jäääävlar vilken fart det bidde på benen. Sprang iaf i 1 timme och 2 minuter. Helt skakis när jag va klar och skaplig träningsvärk i låren när jag skulle gå från soffan till sängen några timmar senare... haha... men 902kalorier brände jag iaf. Enligt crossen. Låter ju vansinnigt mycket, men när jag skriver in samma minuter i kost och motionsappen så visar den ännu mer, och har ändå ett ganska tungt program på. Som sagt, benmusklerna är det inga som helst fel på... :p

Södra Dalarnas Tidning var på Erikshjälpen och fotade igår när J och folket där packade en container som ska ner med kläder till.... ja det var en ryss där iaf sa han, jag minns faktiskt inte vart den skulle men ja... Har tittat på nätet men kan inte hitta nåt, får se om tidningen finns att köpa kanske.

Nej nu ska jag äta nånting o kika på The Voooooice. Är ju sista dagen Jossan är med, sen slutar hon ju. Lite trist, hon kan va lite rolig ibland ^^

Trevlig Fredag på er!

Xx



I alla retrobloggar skriver folk om hur underbar Retro är, förutsatt att man är en retronörd såklart, och det kan jag väl lugnt skriva under på att jag är. Jag har försökt säkert 3 ggr att beställa hem denna fantastiska tidning som utkommer endast 4gånger per år, men har inte fått någon, men så igår damp den ner innanför dörren. Åhhhh hela tidningen är FULLSPÄCKAD med bara -50,-60 och -70talsdesign!

Fann J liggandes i soffan helt okontaktbar igår kväll, djupt insjunken i just min tidning, inte bara jag som finner den intressant tror jag ;) Så kul med en tidning som bara siktar in sig på precis det man är intresserad av, inget allmoge, inget shabby chic, inget modernt, inget stenålder... haha.. ja men typ, oftast får man ju en massa "på köpet" som man inte alls bryr sig i. Jag blir bara helt lycklig i själen när jag bläddrar i den. Full med ögongodis för en sån som mig!

Xx






Checka in det gamla Alfapetet från 1954!!!
Sånt skulle man hitta på en loppis. fan va grymt.



Åhhhh, HUR kan man inte bli glad av färg, jag förstår inte!



Det där köket a'la 70talsretro sa både jag och J att typ så vill vi ha.
Speciellt en Bumling, men de är ju så dyra. Bumlingen, för er som inte vet
är alltså den läckra lampan som hänger ovanför bordet.
 De är dyrast i just rött, gult och grönt har jag för mig.



Lika mycket som jag bara älskar härligt porslin så är jag minst lika frälst i gamla glas.
Ibland får jag för mig att det skulle va kul å jobba med glas men det ser för varmt och farligt ut. haha
Vackra är dem iaf!! :)



Det var intressanta sidor om gamla kaffepannor. Mycket riktigt så finns även våran kaffepanna med
( Den som i det här huset används som glögg-panna i juletid, annars står den mest då vi kokar i kaffebryggaren, lite trist kanske, men vet inte vad jag ska ha i den mer än glögg ), hur som helst så har jag ritat ett litet x på bilden bredvid den vi har, som jag fick av mamma för nåt år sen :D

Den är alltså från 1963, heter "Mamsell" i silver och stål. Design: Sigurd Persson. 1,5Liter.

Tycker att den är riktigt söt och är lika roligt varje jul när den åker fram till glöggmyset :)



Visst är det den! :)





       


Sådär ja,

då har vi varit ner och skrivit in mig på körskolan. Det gick bra och vi valde Startpaket med 10 lektioner inkl teorin, material och övningar på deras datorer, så blir att traska ner dit på förmiddagarna ibland och skriva, då det är som minst folk där. Fan va skojigt!! :D Kunde nog inte vara mer taggad än vad jag är. Det här är ju skitkul. Teorin ska jag göra nästa vecka, hela kursen på tre dagar. Så Måndag, Tisdag och Onsdag kvällarna är jag inte hemma!! Blir nog väldigt mycket att få in i skallen men känner att jag redan läst på väldigt mycket och kan redan en hel del och det är nog bra det, kan nog bli lite mycket annars. Ska köpa mig ett litet block så jag kan anteckna, jag lär mig alltid bäst genom att skriva saker själv. Ja hur som så ska det bli kul och skönt faktiskt att ha teorin färdig och slippa sätta sig där å lyssna många gånger. Min plan är att köra upp i April, senast i början på Maj. Beror såklart på om man får nå problem efter vägen och väder och vind men nåt åt det hållet är mitt mål iaf :) Brum brum!! Haha ^^

Nu ska vi åka å posta massa paket! Tjingeling!

Xx



Fy fan, mina händer är iskalla. Går och tinar upp dem i varmt vatten emellanåt men efter nån min är de iskalla igen. Likaså fötterna trots att jag har tofflor... satans jävla iskalla vinter, kan du snälla försvinna och lämna plats åt den helt underbara våååååååren istället!!! Nu är jag trött på det här!! Fryser inte så mycket annars utan är just händer och fötter... brr brr.....

J hade sovmorgon idag vilket var skönt, men igårkväll hade jag tänkt att träna runt 7-8tiden ungefär, ja men tjena.. när han hade ätit så la vi oss på sängen å skulle bara kramas lite för det va så kallt, men så somnade jag... inte han som annars somnar direkt utan jag... hur det nu gick till... och som en jävla stock sov jag... runt 9 gick vi upp igen och när han då satte på kaffet kändes det som kl5 på morgonen och att han snart skulla åka till jobbet igen... så inte blev det nån träning då inte... tur att jag sprang 30min på morgonen iaf... idag blir det träning ikväll. Om så klockan är 22 när vi uträttat allt.

Körskolan stänger 4 så när mamma slutar så åker hon och jag dit för att skriva in mig, behöver henne som smakråd, vilka "paket" och sånt där man ska ta... sen blir det nog nån snoa i nån affär. J kommer hem runt halv 7 så då ska vi posta lite paket och jag ska försöka hinna köra en liten sväng också. Försöka hitta dragläget i våran bil.... eller dragläget hittar jag ju, men när jag ska släppa kopplingen och gasa så lägger den av allt för ofta... jag läste nånstans att när man släpper kopplingen så minskar hastigheten av sig självt så man kan gasa på lite just på äldre bilar... så får prova att våga gasa lite mer... :p är så skraj att den ska fara iväg i en jävla kula men det gör den ju inte, den bara varvar ju... vilket jag lyckats med några gånger också... haha....

Nåja det ordnar sig nog. Längtar faktskt till teorikursen och att köra med dem, nån som verkligen förklarar bra. Vilket jag förväntar mig att de gör... ^^

Xx




 


Har virkat hårspännen i form av små söta färgglada blommor som Bella ska få till Alla <3 dag tänkte jag :)

Vill någon ha något virkat så är det som vanligt bara att hojta till. Jag ger mig gärna
på nya spännande projekt ^^








Köpte den här sötingen på Willys här om dagen.
Pryder köksbordet så fint :)


Happ, då var det ny vecka igen då. Nu jädrar rullar det på snabbt tycker jag! Nu säger det bara svisch så är det final i Melodifestivalen. Det gör det alltid. Man tycker det går sååå fort mellan deltävlingarna jämt.

Igår var vi ut med mamma och pappa eftersom vår bil är stendöd. Kikade på nytt batteri men de va så dyra så J ska fixa nytt i Hedemora. Blir kanoners det. Hoppas att det ska gå bättre att köra då. På tal om körning så övningskörde jag igår med, med mamma, pappa och J efter att vi hade uträttat lite ärenden. Oj va skönt att köra en BRA bil!! Gick riktigt bra faktiskt. Övade mest på det där med dragläget och istället för att göra som innan så provade vi ett annat sätt och det var ju som natt och dag. Nu har jag äntligen fattat hur jag ska göra på bästa och snabbaste sätt. Hurra! Gud va skönt. Körde runt några varv och ut på vägen en bit. Över en timme höll vi på och ja, jag är jättenöjd. Speciellt efter i förrgår när jag var rädd att det var jag som körde galet... :p

När vi kom hem igår vid halv 10tiden så bytte jag om direkt och hoppade upp i crossen. Körde ett riktigt raskt pass på 30min. Helt svettig va jag. Somnade ganska gott efter det. Ska nog göra det till en vana. Ja, kanske inte så sent men sådär på kvällskvisten iaf. Är då jag har mest energi också. Bra att träna när det är nåt bra på tv å glo på samtidigt :)

Xx


Slänger in två bilder på duken som jag sydde till mamma av resterna från när hon la upp gardinerna. Kanske inte helt perfekt men blev iaf bra på bordet :p

 


Då var det Söndag då och denna helg har faktiskt känts mycket längre än förra, tack vare att J varit ledig sedan 2 i Fredags! Hurra för det! Nästa vecka jobbar han dock igen...

Igår var det en... tja händelserik dag kan man kanske säga. Det första vi gjorde var att ta bilen och åkte upp till bussgaragen. Redan när vi skulle åka ut från parkeringen så startade den inte först och för att den skulle bli varm så åkte vi en sväng runt stan och jag körde med den i ungefär en halvtimme. Under hela den halvtimmen så betedde den sig helmysko. Jag tänkte att så jävla dålig kan jag väl inte blivit sen vi körde sist. Den varvade bara jag nuddade pedalen, det gick knappt att hitta dragläge och fick kärringstopp flera gånger, vilket jag knappt fått nån gång alls innan. Jag svor åt den och det gjorde jag nog med rätt, för när jag sen skulle starta bilen för att köra en sista gång för dagen så ville den inte. Hände nada. Försökte igen och när jag vred på nyckeln så skrämde den slag på både mig och J. Den startade Cd:n på typ högsta jävla volym och larmet började tjuta för glatta livet. Jag skulle ju bara starta bilen!! En busschaufför som skulle köra in en buss bara tittade förundrat på oss... Haha....

J fick av larmet och vi stängde av bilen igen. Nytt försök. Samma sak igen... J bytte plats och försökte även han men det hade blivit nåt knas i bilen. Vi ringde till pappa som fick lov att komma dit. Mina fingrar höll på att förfrysa under tiden jag pratade med mamma i telefonen. Så saaaataaaaans vidrigt äckligt KALLT det är!!! Kissnödig som en gnu var jag också... medans vi satt i bilen och väntade så hade vi nyckeln i men bilen av men rätt som det var så hoppade stereon igång igen. Av sig självt! Pappa kom och vi åkte till dem för att hämta startkablar. J och pappa fick till slut bogsera hem bilen till oss... batteriet har vi haft på laddning men det verkar vara helt slut. Så lär väl köpa ett nytt, så får vi se om det hjälper men vi håller på å tittar efter en ny bil iaf, J vill ju byta ändå om vi ska flytta till Västerås senare så vill vi ha en automat :) Får se hur det blir...

Ska ju köra idag med så det blir med pappa idag :D Deras bil är underbar å köra :)

Just ja, lär väl avsluta med lite om Melodifestivalen som var igår. Vi tittade hos mamma o pappa, där det var betydligt varmare än här. Det är så sjukt kallt här inne, trots att elementen är kokheta... men det drar. Förmodligen från fönstren.... BRRRRRR.... Ja schlagern var det ja.. Jo... det var väl helt okej igår, och HELT RÄTT som gick vidare såklart! :D Flincken var ju iaf bättre än vad jag hade förväntat mig!

Nej nu ska jag surfa vidare innan det är dags att ta sig ut i kylan igen...

Xx



1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
- Jag slutade 9:an och träffade under sommaren min älskade J som blev min en kylig Augustidag <3

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
- Mycket, men inget speciellt nämnvärt.

3) FEM SNACKS DU GILLAR?
- Nötter, Sesamkakor om de räknas, Tutti Frutti, Gelegodis.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
- Oj, haha, det är väl en hel del det... Kan ju de flesta med Kent och Gyllene Tider tex. Ja en hel drös. Tyvärr även såna låtar man hatar :p Men ja ska jag nämna 5st så blir det väl: Flickan & Kråkan(Timbuktu/Wiehe), When we stand together (Nickelback), Runaway Train (JLT), Made of (Nause), Utan dina andetag (Kent).

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
- Oj oj oj... en MASSA saker. För det första skulle jag ge till familj/vänner och sen skulle jag köpa ett fint hus i Västerås, ett fint sommarhus på västkusten, starta en egen stor loppis/kuriosa-butik (våran dröm!!) med J. Köpa två nya fina bilar (en var), En fin vetaranare skulle vi såklart också ha. Sist men inte minst skulle jag skänka till stadsmissionen och wwf. Men mångmiljonär lär man ju aldrig bli, men drömma kan man ju alltid... :p

6) FEM DÅLIGA VANOR:
- Hmm, är väl oftast att saker man tänkt inte blir av så fort som planerat kanske.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
- Kramas med J, Träna, Pyssla, Umgås med familj/vänner, Laga mat.

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
- One Piece! ( Ja, jag vet att det är många som har dem men de ser ut som sparkdräkter för vuxna... sorry ;p ), Skulle aldrig köpa nånting enbart för att det är ett speciellt märke och dyrt bara för att skryta. Axelvaddar.på tok för höga klackar, vita genomskinliga brallor :p haha...

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
- Mobilen, datorn, tvn, kameran, spel

10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN
- Den som känner för't!




Ja, jag tycker om den här låten. Mycket! :)



Sådär ja, 45min i crossen avklarad. Gött. Gick mycket bättre idag och jag riktigt "öppnade" skorna innan jag satte i fötterna och drog åt dem lite lagom. De klarade nästan hela passet faktiskt.

Nej nu ska jag sätta fart med annat här hemma, blev ingen körning igår :( Det blev för sent och j va trött å hungrig, men idag slutar han som sagt kl2 men dock så är det snöyra ute, men det skiter jag blanka fan i faktiskt. Vi SKA köra nu, och imorgon, söndag eller båda dagarna. Punkt slut. Kan inte komma till körskolan nästa vecka och inte känna mig hemma vid ratten. Måste ju bli oftare. Det blir det ju också bara jag blir inskriven. Gå på teori och så. KUL :D Faktiskt. Jag är riktigt entusiastisk när det gäller körkortet. Lärt mig massor på egen hand och ska bli riktigt intressant med teorikursen! =) I sommar ska jag ha mitt körkort i min hand och kunna köra omkring. Bra när det är sommarfester och J vill dricka. Jag är ju alltid nykter så det blir bra att jag kan köra. Varit många tillfällen då det hade varit bra att ha ett. Men är man långsam så är man. Hahaahha...

Ha en härlig Fredag nu. Det tänker jag ha!
Tjingeling!

Xx



Nu måste jag fråga er en sak här...

Har ett litet problem men som är otroligt frustrerande! Varenda gång jag tränar i en cross eller på ett löpband, vilket inte är så ofta men jag vet att det är samma visa då med. Min fötter domnar bort!! Googlat på saken och det är många med samma problem tydligen. Just vid löpning som på band, ute eller i cross då... efter ca 15-20min så börjar de domna bort och de håller i sig tills jag är klar, och jag kan hålla på i över en timme så ni kanske förstår att det är frustrerande. Igår provade jag andra skor men det blev bara värre. 15min och jag kunde inte fortsätta :( och det är så sjukt jobbigt när man har energin till att fortsätta men inte kan pga fötterna. Visst känseln kommer tillbaka inom en minut när man stigit av, men då har man ju tappat flowet liksom...

Nån som vet varför det blir så? Har nog alltid haft det problemet oavsett vilka skor jag haft...

Ja jag knyter skorna så pass löst att de glappar men det måste jag för att de inte ska domna lika fort, det fungerar men inte länge, och som sagt olika skor har jag haft... jag vet inte... har inte råd att köpa några dyra skor från sportaffären heller och jag har haft skor som kostat över 1000spänn förut men de sög de med... jag har jävligt konstiga fötter... ja jag vet inte....

Nu tittar jag på biggest loser från igår och vilken inspiration de är, människorna!! Så pass att jag studsar in till sovrummet, byter om till träninskläderna och hoppar upp i crossen. Gårdagens 15min var ett big FAIL... uselt rent ut sagt! Allt under 40min är jag inte nöjd med.

Xx


mms_img186100172 (MMS)

Fick stoff och stils katalog idag och kreativiteten flödar i mig! Slagit mig ner i soffan med mina mormorsrutor :)