Vi tog en liten tripp ner till Holmen med mamsen och tittade när de tände brasan :)
Mysigt!


Pular på ny design och är inte klar... så ni vet :p Det ska icke se ut såhära.

Jaha, körskolan ringde för en stund sen. Lektionen är inställd då Jeanette va sjuk. Attans. Men men. Det är väl nån mening med det med. Jag är sån, allting har en mening. Kanske hade mött nån fartdåre eller nåt.

Tänkte fixa en ny design hit till bloggen nu. Lite svårt att veta hur ni andra ser den, som den ska se ut eller lite snett, för på vissa datorer stämmer det o på vissa inte. Men ser det tajkon ut så prova att klicka på den lilla ikonen som ser ut som ett papper som är rivet på mitten, då brukar det rätta till sig.

J är på balkongen å putsar på en radio och vi ska väl åka ner till skolan om ett tag ändå och han kan hjälpa mig lite med teorin.




Kycklinggryta med risnudlar.
Risnudlar är väldigt bra då de är gjorda på ris och inte på vete vilket är bra för min mage.
Nu va nog inte den här så himla bra dock för såsen va vansinnigt stark.
Har ätit den jämt förut men som vanligt gör de om grejerna till det sämre... suck..
Väntar bara på att magen ska bli arg nu, men åt inte såmycket.




Dagen till ära så kör vi på den här idag. Den är ju så bra =)



Nåt annat ni MÅSTE lyssna på är JLTs nya singel som finns on Spotify nu.
A kiss like this. Så jääääävla bra, precis som allt dessa grabbar gör.
Jag fucking älskar dem!! På Onsdag kommer skivan. YEY!!



Den här helgen har varit rolig. Igår var jag och hjärtat till Hedemora o Borlänge på liten loppis o shoppingrunda. J kom hem med ja om det var en förstärkare och nåt mer. Ja nåt tekniskt iaf :p Jag hittade lite i Kupolen, men inte nån väska som jag tyckte lockade. När vi kom hem skjutsade vi mamma o pappa till bruksfesten, åkte hem och bara myste framför tvn. Idag har vi haft grillpremiär och det är såå mysigt att sitta å titta på grillen och doften ska vi inte tala om.

Imorgon är det dags för körlektion igen och då är J ledig så han ska följa med :D Vilket ska bli jätteroligt! Sen är det ju sista April, vilket tydligen ska vara nåt speciellt. Har det aldrig varit i min värld och kommer nog aldrig att bli. Kanske åker till nån brasa å kikar. Krylbo kanske. Men annars händer det ingenting speciellt alls. På Tisdag kan det hända att det blir en resa till Västerås, återstår att se.

Nu har min gubbe slocknat på soffan ser jag. Dags att göra klart å krypa ner i sängen kanske. Sån lyx jag har som får sova bredvid och vakna varje dag bredvid världens bästa karl. Han är underbar. Bästa som finns, helt klart ♥

Godnatt folket, sov så gött! ;)











Turkos kjol från Cubus. 79:- och 30% på det.
Fanns tyvärr bara i tukos, men den blir bra i sommar att ha när man ska sola å bada typ.
Annars går jag inte runt i turkos kjol men just på sommaren passar det.

 

Svart bastop, alltid bra att ha, också från Cubus. 129:- och 30% på det.
Svart top från NewYorker, 99:-



Goodnight!



Jaha, så var det kväll då. Håret är nyfärgat. Härligt! När jag satt på körskolan fick jag sån lust att göra nånting, så gick till Smycka och tog nytt hål i örat :p dock inte på nytt ställe, utan där det gamla var som har vuxit igen. Den här gången ska jag se till att det inte växer igen utan utöka med fler hål längre fram :)

Handlade lite och käkade mat hos mamsen o papsen. Kycklingkorv bidde det idag. Jäkligt gott faktiskt! Efter maten tog jag och hjärtat en liten promenix. Nu är han nere å lastar ur bilen, kom visst hem några grammofoner idag.. hrmm, och fler väntas imorgon har jag hört... Tänkte ta en tripp till Hedemora och Borlänge imorgon, en liten snabb sväng. Kolla lite loppisar å en snabbis i Kupolen. Ska bli trevligt.



På Trafikskolan



Yey! =) Gillar gröööönt.



=)



Sitter på Trafikskolan nu, helt ensam så passar på att surfa lite ;) Riskettan var ganska intressant, men på ett sätt inte eftersom jag inte dricker, men klart värt att veta för det. Fick sitta två och två. Hade en trevlig tjej bredvid mig men ingen av oss 6 som va med sa speciellt mycket, därav inga långa diskussioner så därför blev vi färdiga lite tidigare men de klagade inte vi på :p Nu sitter jag här och gör lite teori, lyssnar på regnet, dricker vatten och äter en liten kaka eftersom de alltid bjuds på fika o frukt. J får nog hämta mig här sen när han slutar.
Uppdaterar kanske igen lite senare idag.

Tills dess, tjingeling!




 
Köpte en kjol på Hm igår. Perfekt till sommaren =)


Som rubriken antyder så börjar jag denna regniga, dimmiga morgon med att lyssna in kents nya, och som vanligt är den helt underbar! ♥

Igår hade jag körlektion och det gick bra, trots att jag hade en dålig dag och kopplingen inte var min vän igår, men ibland är det ju bara så, att allting krånglar. Vi körde hur som helst till skogsbo, förbi Karlslund och ut på landsvägen tills man kommer fram till stora Hedemoravägen, fast där vände vi eftersom vi inte kör större landsväg. Än. Det gick i det stora hela iaf väldigt bra! Det var bara 2 ggr kopplingen jävlades med mig och det var vid den andra bulan vid Konsum i Skogsbo, vet inte alls vad jag gjorde men släppte den väl för snabbt och då stannade bilen. Kan ha varit bilen bakom mig, jag måste fan sluta bry mig om dem bakom men det är inte lätt! I mitt huvud hör jag hur de suckar "åh nej en övningskörning" "men kom igen, köööör då".. alltså... känner mig allmänt i vägen liksom.... då blir jag stressad och släpper den för fort, vilket istället såklart resulterar i att jag får motorstopp och står still ännu längre än om jag hade tagit det lugnt. Den andra gången var strax före Hemköp (där mamma höll på att krocka igår), då två cyklister kom ut där och velade vart de skulle så visste inte om jag skulle stanna eller inte och såklart släppte jag kopplingen för fort IGEN... :p Körde tillbaka till skolan och parkerade på baksidan då hon skulle köra automat sen.

Gick in och gjorde teori på datorn och fixade godkänt på del 3 av 4. Bara en kvar och hela den delen handlar om bilen. J frågade hur många rätt jag fick första gången jag gjorde och jag svarade att jag fick väl typ 54/70 och det tyckte han va jättebra och ja visst, men jag är ju inte nöjd förrän det är godkänt :p haha...men visst är det bra, har ju gjort teori i mobilen och på datorn hemma hur mycket som helst, speciellt delar om bilen så har ju ändå lärt mig en hel del :) Det som är bra med testerna på datorn är ju att man får svara på frågorna så otroligt många gånger att man nöter in svaren, och det är nog bästa sättet för mig att lära mig på också.

Imorgon är det dags för Riskettan och vi fick 700:- för cykeln vilket är precis vad riskettan kostar så jag vet vart de pengarna går :)

Nu ska jag se klart på The Voice och hämta frulle. Tjingeling!




 

Två gamla bilder från 2009.
Vad fint mitt hår var där!! Nu blev jag sugen på att klippa upp det lite på längderna bara.
Inte mer, eftersom jag sparar ut det =)

Mamma, kan du göra det åt mig??? ;)


Du väljer själv hur långt du vill gå
Hur kan det vara så svårt
Har du svårt att förstå
Du har din stolthet
Sätt hårt mot hårt
Säg aldrig Ja när du menar Nej
Säg aldrig Ja
Ett Nej är ett Nej
Jag sa alltid Ja
Se vad det blev av mig

Kent ♥





Frukost: Tinade Hallon & Jordgubbar, 1dl naturell laktosfri lättyoghurt + 1 glas Bifido Nypon

Lunch: Se nedan!

Middag: Laxfilé, sallad o fiskdressing + 1 glas vatten





1 Kycklingfilé (2 halvor), sallad och creme fraiche (Åt dock inte ens hälften av den)
+ 1 glas vatten. Mums!



Lånade böcker på biblo för ett tag sen. En vanlig Gi bok med recepttips och så Ola Lauritzsons en bok. Han är ju bara för bäst. Han är så jävla bra för att han svarar till alla. Skriver man till honom å frågar nåt så svarar han personligt, är trevlig å peppande. Skrev till honom på fb idag och frågade om Fas 1 som jag kör från idag och 2 veckor framåt, hur det är med mejeriprodukter, och han svarade att han brukar säga max 2dl mejeripridukter om dagen under fas 1 så det betyder att jag äta min yoghurt till frukost, ca 1dl med tinade hallon och ändå äta lite creme fraiche till maten och det är godkänt. Kalas!! :D Inget bröd alls dock så knäckebrödet får vänta 2veckor men det överlever jag :) En näve nötter per vecka under fas 1 så på Lördag blir det några goda pistagenötter, annars tänker jag äta tex tinade bär med grädde. För guuud va gott det är!! Fas 1 är strikt Gi då man vill kickstarta och oftast lovas 1-2kg/vecka och det tackar jag inte nej till. 2 veckor tänker jag ge första fasen, sen får man lägga till lite mer mejerier och lite knäcke tex. Har böckerna än så ska sätta mig imorgon och läsa igenom mer vad man kan äta. Omeletter är självklart tillåtet och det är så jävla gott! Med skinka och ost och goda kryddor så smakar det som pizza, och jag ljuger inte. J tyckte också att de va grymt gott.

Ska köra en sväng och förbi mamsen å papsen nu när J kommer hem. Han är hos Einar med en patient. Ja alltså en radio som kräver en experts (alias Einar) utlåtande tydligen ;) Så jag tänker steka mig en kvällsomelett hos dem till fikat då jag inte ätit mycket idag.

Jag vet inte varför, men jag har ätit bröd... why liksom. Magen står rakt ut, är svullen å bokstavligt talat stenhård, min mage som annars är mjukast i världen! Svullnaden lägger sig inom några dagar och äter jag dessutom extremt lite kolhydrater nu så hoppas jag att den ska platta till sig rejält till helgen :) Blir nog en morgonpromenad imorgon tror jag. Skulle behöva ett par riktigt bra joggingskor men de är så dyra...

Men nånting jag måste nämna är att när jag åt bröd i helgen tex just för att jag hade inget annat att äta. Både yoghurten och äggen va slut, så efter 1,5timme kurrade magen högt! Jag trodde inte mina öron. REDAN? När jag äter en liten omelett på ETT ägg och lite skinka så är jag mätt minst i 3timmar. Så protein mättar nåt otroligt!

Nu jäklar hörrni. Nu är det slut på det här fuskandet o slappandet. Värmen ska komma till helgen och det hoppas jag innerligt, för jag behöver energi å inspiration o det ger solen mig.. i med lurar i öronen å ut å se en strålande sol. Det är härligt!! Imorse bara smattrade det på fönstret.... Nu får det va nog!! ;)

Nu köööööööööööööööör vi!!!! Mot sommaren, en lättare å snyggare sommar!! =)





Åhhhh tinade hallon i all ära, men inget slår färska söta hallon. Jag kan äta ihjäl mig.
Jag lovar. Hur goda ser inte de här ut liksom? Vill bara ta en näve... MUMS!!!



Ja det frågar jag mig själv nu. Är det sant att jag kommit såhär långt med körkortet??! Hade ju lektion idag. Körde mindre landsväg som planerat och det gick galant faktiskt!! :D När vi var klara så passade jag på att fråga hur många delar det är kvar. De går efter ett ja typ protokoll. Hon tittade och svarade att rödljus, mörkerkörning och motorväg ju försvinner när det inte finns här så det är bara en kvar. Större landsväg alltså. Men nu ska vi öva på att åka runt och när hon tycker att jag är redo så släpper hon iväg mig till halkbanan. Jag trodde inte mina öron. Jag trodde jag va typ hälften på det där protokollet.... Hon frågade om jag gjort Riskettan. Riskettan tänkte jag, nähä verkligen inte, trodde inte det va dags för det redan. Men tji fick jag! Vi gick in och hon bokade in mig till Riskettan på Fredag :) På morgonen, vilket faktiskt känns jävligt skönt, slipper man sitta där på kvällen som under teorin. Det var bara 3 tjejer till som hade bokat in sig.

När jag satte mig vid datorn satt jag bara å log för mig själv. Jag kan visste. Jag är inte helt värdelös. Inte helt iaf :p Haha... Jag trodde fan inte att jag skulle va såhär bra efter såhär pass kort tid som det ändå är. Jag kör bilen därifrån den står vid skolan och parkerar den igen. Kört både in och ut ifrån parkeringen på baksidan på gården, mellan bilar och backat ut när det varit fullt med bilar. Nu är ju skolans bil mycket mindre än våran så våran har jag inte vågat köra så än :p Men ska göra det när jag blir mer van med bilen. Därför ska jag köra nästan varje dag nu så jag blir van. Tråkigt som fan att de stängt av rondellen här som jag ville köra i :/ bara för nå jävla rabatt. Meningslöst tycker jag. Vi körde såklart i kaoset idag också. Stoppskyltar som de borde ersätta med ljus för det kom bilar hela tiden. Vi kom knappt därifrån. Blir inte att åka där i onödan!

Även om kortet är långt ifrån klart än så känner jag mig jävligt stolt över mig själv! Och det får man faktiskt göra ibland! :)








Helgen är snart slut. Fasen va fort den går. Men det gör inget, för imorgon är det dags för lektion igen! :D Ska ut och köra med J senare ikväll. Tänkte lära mig hur man tankar, under huven och lysen. Och köra runt lite såklart, men blir nog mer i veckan när jag kört med skolan först. Tittade i häftet igår och det är banne mig inte många punkter kvar nu. Typ mindre och större landsväg, omkörning, stadskörning (fast det gör jag ju nästan varje gång, men är väl mer "svårare" vägar som menas. Och sen halkbana och så. Trafikljus och motorväg finns ju inte här så de punkterna hoppas över. Ja så det känns bra :)

Höjde dosen sista gången igår. Det enda jag känner är att jag kallsvettas lite emallnåt, som när man är sjuk ni vet. Öppnar och stänger dörren stup i kvarten. Annars är det väl inget mer än att jag är sjukt trött inom en timme efter jag tagit den. Känner direkt när den börjar verka. Svider i ögonen. Det jobbiga är ju att jag är ovanligt trött när klockan ringer 5 istället, men hoppas på att det blir bättre varteftersom.

Sitter och pratar lite med Tomas på Msn medans J skruvar klart i källarn. Han vill att jag tittar över på lite fika nån gång, så får se när det kan passa in :) Hade varit trevligt. Har pratat med honom i många år nu men aldrig träffats. Är nog på tiden, speciellt när han bor bara ett stenkast härifrån.

Fan ont i skallen har jag iaf känner jag... Nä om man skulle roa sig med nåt annat en stund.
Hoppas ni alla haft en bra helg!






Snön yr utanför... fy vilket tråkigt väder!!! Kan värmen komma nu kanske? Jag har verkligen tappat min inspiration helt nu... ingen lust för 5 öre att gå ut och gå eller nånting... iofs beror väl hälften på att jag är trött i skallen av tabletterna. Men ändå... sol å fint väder får mig att vilja gå ut å gå iaf. Nu vill man ju bara dra täcket över huvudet, vilket jag också tänker göra efter 2 när älsklingen kommer hem. Då blir det bara mys!

Jag blir trött och seg men hittills har jag inte märkt nån negativ verkan på magen av tabletterna iaf vilket gör mig chockad. Får se om det blir annat när dosen höjs igen om nån dag. Hoppas det funkar lika bra då med. Gör det det så kommer det gå bra med Norprolac och då blir jag lycklig. Så länge det inte pajjar min mage så är jag mycket nöjd! Fungerar inte magen, fungerar inte jag. Kan jag inte göra nånting. Har även fuskat med maten sista dagarna så lär få ordning på den med men som sagt. SOL tack så jag får energi igen!!!

Har ju iaf hela maj o juni att fokusera massor på körkortet och på mat o motion. Ska skriva ansökningar nu. Ett jobb några timmar el deltid i veckan hade inte varit fel. Har nån tips på ett som kan passa en halvkrasslig person som mig så säg till. Ett jobb där man sköter sig själv och kan gå på toa å pausa när man behöver. Tex packa upp varor i affär. Eller nåt helt annat, så hojta till. Även sommarjobb är intressant sålänge det är ett jag kan klara av :) När mitt körkort är klart kan jag börja söka i Västerås o Hedemora m.m. Men såklart är ju Västerås det vi siktar på :) Ja får väl se hur allt löser sig.

Tjing!




Du är mitt allt, älskling <3








Så bra! =)




GRATTIS BRYNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄS!!!

SÅ JÄVLA BÄST NI ÄR! :D



Känsliga tittare varnas!! :p

Jaha, här sitter man med en halvt bedövad käft då... kan inte äta nånting, även om jag får, men det är lite svårt och maten smakar typ inget heller så det får vänta tills senare. Drog alltså ut den 3 visdomstanden idag. Har bara en nere kvar nu. De uppe drog jag ut för nåt år sedan, den ena fick jag så stort hål i att jag hade tandvärk i flera dagar. Kunde inte sova eller nåt, det va mitt i sommarn och folktandvården hade semester så fick gå till sjukhuset till en gubbe där, som inte var nån hejare på det. Jävlar va han slet å höll på, medans på folktandvården har det gått lätt som en plätt varje gång och de är mycket lugnare o trevliga där! Jag är mycket nöjd med att gå där. Hon frågade om jag ville ha med mig tanden hem, och jag tackade ja! Ingen som frågat innan om jag velat ha den, men hon sa att den va så "söt o fin" :p haha jaha... om hon säger det så ^^

Efteråt tänkte jag gå in till skolan å göra lite teori men det var fullt :( så dåligt med bara 5datorer... är ganska mycket folk som springer där nu också, men får gå dit nån morgon här i veckan istället. Är nog mindre på förmiddagen skulle jag tro iaf... Gick till Coop å handlade lite istället å nu väntar jag på älsklingen :)







=)


Skönt att det är nystädat här hemma, även om det tog hela dagen igår och jag slocknade direkt när jag la mig. Klockan ringde 5 imorse och jag va så vansinnigt trött. Inte varit så trött på jättelänge. Var nog pillren som gjorde det, men jag somnade direkt när J åkte och vaknade runt 10 igen.... jisses alltså... Men känner inget i magen iaf. Håller tummarna hårt! Har en del att göra, som att läsa teori, maila skatteverket, söka jobb, packa paket, maila af, boka tid för blodprov, träna. Men här sitter jag och storgäspar trots att jag sovit såmycket... Kanske skulle gå ut och gå en sväng... Tänkte kanske köra ikväll också.




Ser ni att mitt hår skiftar i rött??
Gissar att det är från när det blev brunt förut... men det är ju länge sen nu.
Röda pigment sitter ju tydligen i, men inte har jag väl rött i vanliga fall.. Hmmmm






Grabbarna kommer ju med nya skivan snart och här är ett smakprov :D


Jisses, det svider i ögonen på mig... sååå trött! Och jag vet precis varför... medicinen. Man blir trött av den och det är väl dels därför man ska ta den på kvällen. Igår efter jag hade tagit den, så var jag grymt dålig i magen, men om det var av medicinen eller annat jag ätit under dagen låter jag vara osagt, men jag hoppas på att det var maten, för jag kände lite konstigt i magen under hela dagen igår. Än sålänge nu så känner jag inget annat än att jag är sjuuuukt trött... J är fortfarande nere i källarn o skruvar, men jag tänker nog krypa ner i sängen. Han kommer väl strax upp ändå, eftersom vi ska upp 5 imorgon då...

Godnatt gott folk!













Vi tittade på nya Svensson Svensson filmen som vi alla faktiskt tyckte var jättebra!
Romantisk och man fick lite extra kärlek i kroppen av den. Tänkvärd och jätterolig :)

Betyg: 4/5


Sitter o kikar på hockeyn. Ja men vad trodde ni? Brynäs i final, kan inte bli bättre! Jo om de mötte Luleå istället men man kan ju inte få allt här i världen :p Go Brynäs, go Brynäs!

Idag hade vi klockan på 9 men liksom igår vaknade vi före klockan. igår hade vi den på 7 men vi vaknade redan halv 6 :p Men idag hade vi ingen tid att passa så vi låg å kramades o bara hade mysmorgon en bra stund innan vi masade oss upp. Jag satte igång direkt och började städa. J åkte till Broarna en sväng, men de bidde inga fynd idag. Jag passade på att sy upp nya gardinerna och hängde upp dem i sovrummet. Blev superfint! Städade klart och hann precis bli klar tills mamma, pappa o morfar kom vid 5 för lite käk.

Åt kyckling, råris o sallad, till efterrätt fick dem lite jordgubbar, apelsin o banan med grädde och till det tittade vi på film.

Måste kika på matchen nu!!

Tjing!




Om nån undrar vad den lilla genomskinliga/orange butten är för nåt
så kan jag berätta att det är mitt Levaxin som ligger i en pillerdelare eftersom
jag ska dela tabletten i 4 :p







Mina fina tallrikar jag köpte i Hedemora igår :)
3st för 75:-

De var otroligt skitiga, hade legat nerpackade länge, men efter en natt i blöt och
massa rengörande imorse så är de nu riktigt fina igen! Premiär åt på dem idag :)

De kommer från Uppsala Ekeby och heter Mexico.



Gillar gamla tallrikar när de är både fyrkantiga, och runda, på samma gång...
Ja ni ser ju på bilden :p



Jag är jättenöjd! Men vill ha en hel drös med gamla tallrikar. Det finns otroligt många fina där ute! :)



En tant som sålde allt för 20:- hade den här lilla morteln som var precis vad jag letade efter!
Har länge saknat en, och 20:- var klart billigast i hallen. Såg liknande på andra håll och de tog närmare
hundringen för sina. Blir perfekt till Tjälknöls-kryddorna bl.a

Har handlat av henne förr med, mina salt o pepparkar köpte jag av henne för ynka 10:-



Innan vi åkte till Ishallen stannade vi till vid Erikshjälpen och hälsade på J en snabbis.
Passade på att kika efter en virkad vit duk att ha på nattduksbordet, och jag hittade en
jättefin o mjuk en för 15:- Jag skulle aldrig virka en för 15:- Det är ju bara vad garnet kostar liksom :p







Jag - " Varför tittar du på mig? "
J - " För att du är så vacker "




Behöver jag ens tala om varför jag älskar honom?
Tänkte väl det ^^




ÅH! Amy släpper ny skiva i början av Juni! :D
Wohoo. Nice!!

Kent, Amy Macdonald och JLT släpper nytt snart.
 Kan inte bli bättre. Jo om Kapten Röd också skulle ge ut nytt
men det får vi nog vänta lite på :p
















Underbart nu när det börjar ploppa upp blommor och små gröna tussar på träden :D


Idag har vi varit till Hedemora på storloppisen i ishallen. Det var precis lika roligt som det alltid är :D Ståndet där det endast var 60- och 70-tal, oj jag ville ha hem ALLTIHOPA! Stod där och dreglade ett tag, men kom inte hem med nåt. Däremot blev det tre tallrikar, men de ligger i blöt nu så de får ni se imorgon när de är diskade o rena ^^ Åt på Donken gjorde vi men alla blev så besvikna. Äter bara på Max numera då det är både fräshare och mer mat för pengarna. Hamburgarna va så små, flottigt, skitigt där man ska sitta, dyrt, och fanns inte mycket att välja på. Inte ens Big tasty hade de kvar... Nej Max slår Mcdonalds med hästlängder. Handlade lite på ica och när vi kom hem satt vi ute i solen en bra stund, gick en liten sväng och hade det allmänt mysigt bara :)






Mitt älskade hjärta <3



Pappa fixade med torkvindan



Mamsen



Morfar satt också ute i solen en stund.






Min mini-stekpanna från Åhléns, och då menar jag verkligen MINI,
är perfekt till omelett! Helt lagom storlek. Iaf på 1ägg.

59:-
Min är dock inte rosa, utan röd ;)


Och det är inte för att det är just helg, för det var ju typ nyss helg, men för att det är Loppis i Hedemora imorgon, och det ska bli så jävla roligt! :D J jobbar dock, så får se när han ska hinna gå dit å titta.

Gick ut vid 7.45 imorse på en promenad. Gick bättre än igår! 25min bara, så ska snart hoppa upp i crossen så jag får ihop min timme idag. Måste bara låta frukosten smälta lite, som jag nyss käkat. Omelett gjord på 1ägg, knappt en matsked vatten, rökt skinka o lite riven mager ost. Jäkligt gott! Kryddade med både grillkrydda, tacokrydda, oregano, salladskrydda. Ja lite blandat. Till det hade jag lite laktosfri gräddfil och sallad, samt ett glas Bifidus blåbär. Har även börjat dricka Sunwic igen. Det har ju fungerat så bra förut och hittills känns det bra iaf.

Igårkväll tog jag och J en promenad å stosade runt i kvällssolen. Mysigt som sjutton va det! Idag ska jag hämta ut medicinen och läste lite erfarenheter om den idag. Det är några som mått lite illa av den, men den ska visst vara bättre än Pravidel iaf, men det som glädje mig mest va att jag inte hittade på nån som gått upp av den, utan snarare tvärtom. Ett flertal som gick ner i vikt. Och DET är ju väldigt positivt! Sen kom jag på att min mage mådde jättebra runt jul, och då var värdet normalt, nu har jag ju inte ätit medicin så värdet har ju stigit lite igen, och magen är också sämre nu än vad den var då. Tror på ett samband, så det är ju toppen om jag hittar den medicin som passar mig. Håll tummarna att den här ska fungera bra!

Nu väntar crossen, sen ska jag kika på Du är vad du äter från igår :)

Update:
Blev 45min i crossen.




Kvällsolen =)



Dagens frulle!



Middagen för nån dag sen. Lax o knappt en kokt potatis. Lax är så vansinnigt gott.
Speciellt när den blivit väl stekt så den är lite knaprig i kanterna. Mummmsss!


Vilken bra start man fick. NOT. Va sjutton hände nu då? Efter bara 2meter kände jag direkt i benhinnorna. Åh nej tänkte jag. Kunde inte gå fort alls... först efter halva biten kunde jag öka takten lite men tom kärringar gick om mig!! GAH. Tror att jag knöt skorna för hårt... nåja.. 25min blev det iaf o solen värmde som sjutton. Riktigt härligt väder, tänkte gå ut igen men känner att jag inte vågar nu. Tänker inte göra om samma misstag som med foten förut. Få ont i flera dagar. Jag tänker ta en promenad imorgonbitti när J åker, och hoppas på att det går bättre då, i värsta fall har jag ju iaf crossen, som jag sagt förut, är den bästa investeringen nånsin! Den är tammefan underbar att ha! Får inte ont nånstans, får bra kondis och man får midja av den. Ja, toppen som sagt. Bara att det blir trist i längen att stirra på samma saker, så gå emellanåt vill man ju. Förde över massa ny bra musik till Mp3n innan jag gick också. Men som sagt, det är nog bara tillfälligt. Förut kände jag ingenting i benen.

Nu ska vi åka till Mekonomen, Pickaboo o Öb.


Nej nu drar jag på mig träningskläderna och tar en rask promenad i den underbara sooooolen!

Tjing!


Nej det verkar va samma skit med den här medicinen, alla verkar må lika illa av den. Men det finns en annan och ska maila henne nu och säga att jag vill prova den andra sorten som alla säger att man tar en gång i veckan och ingen känner av den! Kan fan inte må illa, va yr och dan. Nej, det blir inget av med det inte!!!

Update:
Hmm vilken jävla djungel alltså.... får väl ge norprolac en chans då... alla säger olika. en del mår dåligt av en och en annan av en annan sort. det står att pravidel och dostinex kan ge hjärtproblem och då ska tydligen norprolac va bättre. Jag får väl helt enkelt stanna vid en dos som passar mig, om så en låg dos..... varför får jag aldrig vara frisk? Må som en normal människa? Nej, är det inte det ena så är det det andra..... jag blir sååå TRÖTT!!


Jaha, sitter här med provsvaren som kom idag från doktorn. Har fortfarande lätta cellförändringar men eftersom de ändrat det där så slipper jag behandling utan kontroll igen om ett år. FAN va skönt!! Prolaktinet va lätt höjt också så får ny medicin som jag nog hämtar ut idag, och kontroll igen om 2 månader. Nu hoppas jag bara att jag inte mår dåligt av den här sorten! Gör jag det, får jag be henne byta till en annan som bla Michelle pratat om. Hon verkade inte förstå vilken jag menade när jag sa att det ska finnas en man tar en gång i veckan bara. Eller så är mitt värde inte tillräckligt högt för den, jag vet inte. Men hoppas det kan gå ner bra på 2månader iaf. Vi får hålla tummarna!!

Ska läsa lite om medicinen nu och sen är det dags att sminka sig och sen bege sig ner till stan och skolan, då jag har körlektion idag :) Massa saker att uträtta senare idag. På The Voice imorse sa de att enligt en undersökning från typ 50talet skulle det här vara en av årets tråkigaste dagar. Tja, nå vidare överskojig är den väl kanske inte :p




Bjussar på en bild på gårdagens middag. Nu hade jag börjat äta redan och ja,
kanske inte den snyggaste uppläggningen. Haha.
Kycklingfilé. sallad och lite beasås. Åt inte upp all bea. Blev lite mycket på tallriken :p
Men gott va det!


Idag öser regnet ner, vilket faktiskt är helt okej idag. Det är faktiskt riktigt mysigt. Imorgon dock vill jag gärna ha sol. Roar mig med en massa småsaker som måste göras här hemma och Kent spelas på hög volym. Underbara som alltid. J kände sig lite krasslig när han åkte imorse. Hoppas att han slipper bli sjuk. Han slutar iaf 4 idag och har sovmorgon imorgon. Jag ska nog fixa middagen snart för min mage börjar kurra. Passar nog på att ordna lite färdiga matdosor åt honom för resten av veckan på samma gång :) Då blir han gla. Lite träning ska jag också ta mig tid till.




                                                          

                                                                                  Vilken färg har själen, Älskling?
 




Tänkte jag skulle visa testbildklockan vi köpte i Västerås.
Så mycket snyggare än den gamla som satt där.




Köttfärssås ( som självklart är mer tjock än vattnig ) med sallad, riven ost, creme fraiche
och tacochips, det är inte så mycket ost som det ser ut, är sallad under också.
Plus att tallrikarna är av mindre modell. Men jäklar va gott det va! Mums mums!!
Mycket bättre än med en massa pasta.


Är det bara jag som tycker faaaaan va skönt att påsken är slut nu? Det är en alldeles lagom lång helg med lagom mycket ståhej :p Gick upp 8 imorse och började direkt att plocka ner påsken. Efter det bytte jag om till träningskläder och hoppade upp i crossen. Körde en timme, vilket kändes som en evighet idag, men 60min prick innan jag klev av. Efteråt blev det situps och lite sånt innan duschen. När vi va klara så åkte vi över till mamma och pappa ( jag körde dit ), och vinkade av syrran o co när de åkte hemåt igen. Bella är så söt ^^ När de hade åkt tog vi det bara lugnt, handlade lite på ica då kylen ekade tomt och nu är J nere i källarn för att skruva i nån radio, och jag ska lägga ut en splitter ny cykel vi har haft stående på Tradera, så om någon vill ha en ny cykel kan ni hojta till! 900:- är utgångspriset. 21växlad.

Jag ska snart börja med middagen som idag blir köttfärssås, sallad, riven ost, creme fraiche, tacosås och lite tacochips i småbitar. Det är faktiskt sjukt gott! Efter det blir det mys framför tvn. J är så gullig ibland, när vi kom hem från Västerås i Fredags så sa han " D u  v a   s å  f i n   i d a g ,  o c h  d u  s å g  s m a l  u t " okej, det där med smal det sa han nog bara för att va snäll :p nu innan han gick ner sa jag att han kan ju gå ner i källarn igen å fortsätta efter han ätit om han vill men så sa han " N e j ,  j a g  s k a  v a  u p p e  o c h  m y s a  m e d  m i n  v a c k r a  f r u .  J a g  ä l s k a r  d i g  " Ibland är han för go, min underbara karl!

Nej jag ska väl lägga ut cykeln nu. Hoppas nån vill ha den! :)




Tänkte jag skulle tipsa om Veet hårborttagningscreme som jag tycker fungerar toppen! Eftersom jag har för mycket manliga hormoner i kroppen så har jag extra mycket hårväxt, vilket jag får fixa och trixa med så gott som varje dag. Har länge funderat på mina armar, har inte velat raka dem för stubb där känns inte så jättelockande, men här om dagen blev jag bara så jävla trött på hur många som har kommenterat mina armar så jag googlade på saken och kom fram till att hårborttagning ska provas. Köpte det i Västerås och testade igår.

Fan va bra det va! En minut sen skölja lite lätt i duschen och alla strån bara gled av... Så lent och fint det blev!! Eftersom de va första gången så va jag lite för försiktig så fick raka de sista stråna men det fungerade skitbra och armarna är så lena. Rekomenderar det verkligen. Fungerar ju på benen med så ska fixa dem med sen =) Jag har ju så mörkt hår så mina strån syns direkt...  








2 bastoppar från H&M. 49:-/st. Tunna och bra nu till våren/sommaren :)



2 linnen från Cubus och H&M. Så söta till sommaren!





Superfin Bh från GinaTricot! :D



Nya sommargardiner från Ikea, men tror nog att de åker upp redan idag
eller imorgon, för de som är uppe nu lär jag ändå lägga upp. Ska nog göra dem 
till korta gardiner istället för långa och hänga dem i vardagsrummet istället.



Oj vad det rings på våran gamla bil. La ut den för ca 40min sen och det har ringt säkert 7-8st samt ett flertal som skickat sms. Inte verkar de bry sig om att ac:n är trasig och att den tjuvstannar ibland. De vill ha den ändå. Ja vi behöver pengarna så! Tjoho. Det kommer en från Köping om en stund som skulle ta den direkt. Toppen!

Den här dagen verkar bli fullspäckad den med :) Träning står på schemat först och främst iaf. Gårdagen var trevlig. Vi letade ägg, åt gott och umgicks.



Bella bus på Ikea i förrgår :)
Hon blev målad som hare av personalen där. Så söt man kan bli ^^





Mina påskägg jag hittade i trädgården :)



I det från mamma o pappa låg bla det här jättefina halsbandet! :)
Som säljs i förmån för kvinnohjärtat.



I det från syster låg bla en mascara, läpplans...



... och ett fint halsband!





Började denna påskafton med att storstäda. Torkade rent i kylen, dammade, dammsög, städade toan, skurade golven, m.m och sen har jag mest ägnat tid åt att fixa mig själv. Målat naglar vilka idag är blå. Frågade J om jag skulle locka eller platta håret, han tyckte locka så det fick bli det. Tar lite längre tid men bra blev det iaf. Har inte orkat fota med mobilen å föra över så fick bli en webcambild idag, mer bilder och bilder från gårdagens shoppingrunda till Västerås kommer självklart imorgon.

Hoppas ni alla får en toppentrevlig påskhelg.
Ät inte för mycket godis bara ;)









 

GLAD PÅSK till er alla!

:)



Vilket hemskt vackert väder det är nu då. Värsta snöstormen! Vi som tänkt åka till Västerås idag men får se om det blir nåt av det eller inte. Igår busade vi en massa med Bella, va ut och plockade några små ynkliga tussilago och usch va det va kallt! Tråkigt när det ska va så kallt... sista bakslaget nu får vi väl hoppas så det blir varmt på riktigt snart :) Hoppas ni har en trevlig helg!







Tänk att det är påsk redan imorgon?! Va fort det har gått! Men va skönt! Då kanske dessa 3-4månader går fort med så det blir sommar och semsterdags :D Men före det ska jag ju hinna bli proffs på att köra bil, gå ner i vikt, motionera en massa och en massa annat som händer. J sa imorse att det är ju storloppis i Hedemora ishall NÄSTA HELG. Trodde det va långt dit, men oj va roligt!!! :D Önskar att det inte va påsk o jul egentligen. Man kan inte undvika att äta sånt som man annars inte äter... J tänker va försiktig med ölen i påsk eftersom han gått ner flera kilo nu då han knappt druckit nån öl. Men vi är överrens om att det är brödet som är den största boven. Det jäser ju i magen och lägger sig främst runt just magen, om det inte är ett grovt bröd då vill säga. Men vi äter inget bröd alls. Endast en knäckemacka nån gång ibland. Vi har sagt att vi tillåter oss lite gott i helgen men att vi ska ut å gå under påsken, på förmiddagen innan det är matdags. Med start ikväll, då J slutar sent idag, och jag ska hinna köra våran bil en sväng på vägen hem.

Har körlektion idag kl.5 ovanligt sent men det är perfekt idag för jag har en del att pyssla med hemma. Skulle öva krypkörning, backning o parkering om vi hinner idag. Jag kör numera till och från skolan, innan har vi åkt till bussgaragen. Sist körde vi runt Bengtsbo och jag tycker fortfarande det går läskigt snabbt i 70 :p haha... höll mig på 60-65 sist som mest. Van med stadskörning än ju, men det går framåt för varje gång o Jeanette är så jävla bra. Fan va nöjd jag är med henne! Hade J slutat som vanligt idag hade han fått följa med men men... en annan gång hoppas jag :)

Här hinner jag inte sitta längre. Duschen väntar!

Tjing!




Bjussar på en bild från Påskafton förra året då vi fick fira ensamma.
Då var det riktigt varmt och vi åt ute på balkongen.
Ser väl inte ut att bli samma sak i år kanske....


Gårdagens middag blev kallrökt lax, sallad o creme fraiche. Middagen idag blir antingen ugnsstekt lax, nån kokt potatis, sallad o creme fraiche, eller så blir det tjälknöl. Det beror på om den hinner bli klar. Ska lägga in den i ugnen om ett tag tänkte jag. Vi har även tvättid och eftersom det bara fanns tid ledigt då han jobbar så får jag sköta det idag även om det i vanliga fall är hans jobb att tvätta ^^

Frukosten idag blev en omelett! Gjorde den på 2ägg, 1msk mjölk, lite flytande margarin och kryddor.Rörde i lite rökt skinka och ost vilket gjorde att den nästan smakade som pizza. Jättegod blev den, men lite för fettig med margarin i så det hoppar jag nog över i fortsättningen. Flottigt är det värsta jag vet. Kan vara därför jag aldrig äter chips :p Några st sen vill jag inte ha mer... Åt lite kakor hos mamma o pappa till fikat igår o i förrgår, men men har ju ätit bra mat i övrigt så det gör nog inte så mycket. Gissar att det blir svårt att hålla sig ifrån godis helt o hållet i påsk, men i ägget vill jag ändå inte ha godis, utan bättre om jag själv sköter hur mycket jag ska äta och vilka sorter. Men ska försöka att hålla det på en låg nivå. Blir nog mer av maten istället. Jag menar, tjälknöl? Det äter jag hellre än godis. Alla gånger. Tjälknöl är det absolut godaste som finns.... Mmmmmmmm... Vi försöker iaf äta gi i övrigt. Blev fuskande i helgen p.g.a allt vi hade att göra, men fusk är okej ibland. 


 



Mums!

Helt sjukt va mättande det är med omelett. Den här är alltså för 1 person.
Men en halv hade räckt, så ska nog köpa mig en sån där mini-stekpanna på Åhléns och göra
halva receptet för 1 person så blir det nog lagom tror jag :)




Plockade lite ris med pappa och när vi kom hem så fick jag lust att ta fram fjädrar och allt, så nu är det färdigt till påsk :) Har dock bett J att titta efter en stor tupp åt mig på jobbet. Karln jobbar ju på en loppis så han om någon borde ju kunna hitta en fin en! Är ju så sällan man hittar påskgrejjer, är ju bara vid den här tiden på året. Roligt varje år när man får leta fram påsksakerna tycker jag, även om det bara är lite ris med fjädrar och nån höna eller så nån stans. Det är ju vår när det är påsk iaf. Även om det idag inte ser ut så ute. Blåser vansinnigt kallt och snöat... huga! Ge mig sol och värme!!








Som sagt, inte de bästa bilderna med mobilen men men :p


Äntligen sitter badrumsskåpet på plats. Längre ner så nu slipper jag stå på tå för att spegla mig :p haha. Ja det är sant, alltid stått lite på tå när jag sminkat mig, nu ser jag nästan halva mig :D Nästa person som flyttar in får inte va 2m lång. Haha... ^^ Nu ryms det saker ovanpå och mycket finare för pappa sågade bort hyllan som va under. Blev så himla bra! Tack Pappa för hjälpen! =) Piffade upp badrummet så gott det går iaf. Mer går nog inte att göra...


 



Ursäkta kassa bilder, men orkade inte ta fram systemkameran :p


Jaha, så var vi inne på påskveckan då. Skoj! Helgen var så rörig och stressig så det blev inte direkt sån mat som vi borde äta... helt fel, och det märks på min mage som är svullen. Men nån dag så har det lagt sig igen, och jag tänker se till att äta bra i fortsättningen. Hatar när den svullnar upp såhär. Det där jävla gluten alltså.

Börjar kanske bli dags att påskpynta lite smått, en del satte upp ris med fjädrar redan förra veckan vilket jag tycker är lite för tidigt... kanske ska ta med J ut ikväll o plocka lite ris. Jag tänkte provköra bilen ikväll. Har inte hunnit gjort det i helgen.

Har inte så mycket intressant att säga idag... men en liten uppdatering bidde det iaf!




 



Mina svarta "Converse" köpte jag på Skokanonen för ca 3år sedan och de kostade typ 99spänn.
De är hundra gånger skönare än mina vita äkta för 700. Har jag de en hel dag så får jag ont på
tårna och de är hårdare på hälen än de oäkta. Ändå kul att ha ett par äkta men om de blir nå fler
vet jag inte. Då ska de ha snygga färger eller mönster i såfall.